11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    kb én is majdnem ugyan ezt a taktikát alkalmaztam csak csapatársak nélkül :/, side climb + tartani a távolságot az ellenféltől had menjenek csak az alattuk levő könnyű célpontokra aztán ha már csak néhány ellenfél maradt nagy magasságban akkor lehet akcióba lépni de még ez se megoldás a messzák ellen mert simán odébb zuhannak(ha van esze az ellenfélnek) én meg semmit se tudok csinálni mert a messza kitol magából 750+km/h sebességet is akár... addig a spit meg 680km/h-nél szét akar esni és manőverezni se nagyon lehet már vele :(

na nem baj következő évben már én is messzatropal megyek...

"mert a random csapattársak régen halottak lesznek mire te így pozícióba kerülsz."

:DD ha tudnád hányszor láttam ezt a mai nap... de egyszerűen nem lehet másképpen összehozni valamilyen eredményt mert máskülönben szét BNZ-ják a seggét az embernek...