11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Ez való igaz. Jagdpanther 6.3, csak úgy mint az orosz Su-100. Gondolom szerintük egy szint a kettő. A Ferdinanddal nekem viszont semmi bajom. Ha nem tesz be háború utáni tankokat, akkor minden rendben. Ha mégis, akkor sincs nagy probléma, lehet vele gyalulni. Bár szerintem 6.3 lenne neki a megfelelő, a Jagdpanthernek meg 6.0 talán.

Azt már kiolvastam az írásaidból, hogy te nagyon nem szereted a tankvadászokat :D Én viszont szeretem, a kedvenc tankom is a Jagdtiger(valóságban és játékban egyaránt). Hogy könnyen ki lehet lőni? Ezt azért nem mondanám. Noha a 250 milliméteres részt könnyen át lehet csapni APDS, APCR, HEAT-FS lőszerrel(utóbbival mondjuk bárhonnan át lehet lőni bármit és bárhol), attól még elég sokszor én nevetek a végén :D A játék statisztikája szintén ezt mutatja :)

Top tankok közül majdnem az összes megvan(t54-51, m60, chieftain hiányzik csak) és hogy őszinte legyek, én a Jagdtigerben érzem magam a legnagyobb biztonságban és ezzel szeretek a legjobban menni. Szóval igen, számomra egy torony nélküli tank az etalon, ami ráadásul még német is
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.17. 16:51:03