War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy lőtéren, ahol áll egy darab céltábla, még meg lehetne oldani egy emberrel, szép kis részidő alatt, mondjuk a céltábla szétlövését.
De a harctéren, ahol mozognak a célok, röpködnek a lövedékek, és villámgyorsan kell reagálni bármire különben kilövik a tankot, ott ez nem működik. Ahhoz hogy hatékony legyen a tank, külön ember kell a célok és fenyegetések felderítésére(commander), a löveg és a koax géppuska kezelésére(gunner), a löveg töltésére(loader) és a tank vezetésére(driver).
Az egyetlen nélkülözhető ember a lövész/rádiós(co-driver), bár szerintem egy világháborús tankban ő is nagyon jól jött, akár rádiózni kellett, akár a gyalogságot távoltartani a homlokgéppuskával, vagy csak helyet cserélni egy megsebesült bajtárssal, vagy éppen segíteni a javításokban.
És akkor még arról nem is beszéltünk hogy egy driver messze nem fog olyan szinten hatékonyan célozni tudni a löveggel, mint a gunner, hiába van adott esetben kiképezve rá.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.28. 10:18:29
Hát ott kezdődik hogy a harckocsik 1 részében a toronyból nem lehet átmászni a vezető ülésbe, csak ha kimászol fent és rendesen a vezető búvónyílásám be, tehát már itt látszik hogy életszerű. (Persze van ahol meg lehet oldani mert mondjuk nincs toronykosár)
A másik, az irányzó harcállásából nem kehet újratölteni az ágyút, vagy aránytalanul sok idő. Átmászni a töltőkezelő helyére Sok harckocsiban nem lehet az ágyú nagyméretű závárzata miatt, ami amúgyis ketté osztja a tornyot. De még külön terelő lemezekkel még jobban elszokták szeparálni azt az oldalt a hátrasikló ágyú miatt.
Végül pedig tegyük fel csak az irányzó marad, valami csoda folytán, be is van töltve az ágyú. Maradt egy lövése. Szerinted mennyire könnyű felderíteni a célokat egy irányzótávcsővel? Persze egyes tipusokon kap külön periszkópot az irányzó is, de egyrészt elég kis látószögű, másrészt nem 1x fixen van beépítve.
A lényeg hogy 1 fővel egy harckocsi teljesen harcképtelen. Kizárt hogy 1 fővel bármiféle harcértéket fel tudjon mutatni, már a 2 fős is elég necces. Mivel minimálisan 3 fő kell egy harckocsi irányításához, és akkor is majdnem vakok. Úgyhogy ez megint egy emeletes baromság a gaijin részéről...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1. 2. 3.
és akkor gondoljatok bele milyen lehet egy hetzerben helyet cserélni...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A franciák használták a 2 fős tankokat a háború elején, aminek meg is lett az "eredménye". A 4-5 fős legénység pont azért lett kitalálva mert borzasztóan megnövelte a hatékonyságot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
persze ennek csak megfélemlítés ereje volt, hogy azt higgye az ellenség, hogy nem elég, hogy ott áll 20 tank még van mellette 80 ember is 😄
egyébként meg "simán" harcképes még a tank 1 emberrel, lehet, hogy lassabban tölt be jóval és csak egy helyben tud ácsorogni, de lehet, hogy azzal az egy lövéssel amit le tud adni, azzal dönti el a csata végkifejletét <#integet2>#integet2>
én örülök ennek a fejlesztésnek..... amúgy bent van már a játékban? vagy mikor lesz? 😄
mert a BR-t is csak most vettem észre, hogy már 8.0 van meg 7.3 😄
(T95 meg 6.7-es lett ezzazzz 😄)
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Nagyon úgy néz ki, hogy piszkosul korán ittam a medve bőrére. Sajnos papíron tényleg jól néztek ki a változtatások, de 1 óra játékot követően rá kellett jönnöm, hogy minden maradt a régiben. Sőt...<#rinya>#rinya>
Én már csak egy valamit kérek, ha lehet legalább a Tier III -mat hagyják meg olyannak, amilyen mert ha abba is beleokádnak akkor én is elköszönök.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.27. 22:46:56
rögtön két jó húzást is megtettek/megtesznek.
Jobb BR és végre elég 1 ember is, hogy tovább tankozhass
(egyébként is marha nagy faszság volt a részükről, hogy 2 ember kell bele minimum, nem tudom honnan vették ezt)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az eddigi legjobb helyzet +/- 1.0 BR különbség volt. A 0.3 max különbség teljesen irreális.
Amellett hogy igaza van, talán nem volt a legjobb ötlet kiadni ezt a videót éppen ma, mikor fél év múlva végre kikerültek a sebezhetetlen T-10M köcsögök és társaik a 6.7 BR-ből.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.27. 21:22:12

Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2016.01.27. 20:42:06
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Elsőként a csoportkör 8. helyezettje, a Der Adler került górcső alá.
Legkésőbb a rájátszás végéig mind a 8 csapatról elkészül szép lassan a cikk, amiket megtaláltok majd a hivatalos magyar fórum hírek szekciójában, ha itt esetleg kipörögne. 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Egy kis vírussal teleb*sztam a gépet de már újra lett téve a vindóz <#idiota>#idiota>
Látom F-80 végre 8.0-át kapott <#nevetes2>#nevetes2>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nálam a D viszi a pálmát 😊
Igazából nincs ilyen BR kedvencem,csak azt szeretném minél több tankom meglegyen,ha SB van be tudjak lépni,viszont igy lehet beruházok 1 A,vagy G-re,meg az F-re!Később meg a Tiger II H-ra,és hajrá!<#email>#email>
itt találod az eredetit
Elég septében kell irnom<#email>#email>,mert munkahelyen vagyok,lehet kimaradt pár nyelvtani dolog<#nezze>#nezze>,de van aki megértette!<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.01.27. 11:37:45
Tgris II-k közül meg a H a jobb - mindenki ezt mondja. Nekem az is megvan, de mivel a P lett meg előbb, nekem az van kimaxolva. Nem vagyok Heavy-s, de azzal sem olyan rossz menni. A H--val viszont nagyobb a túlélési esélyed, mert a tornya kisebb és erősebb, és gyorsabban forog....szóval Én egy Tiger II H-t és Panther F-et javasolnék.
A Phanter összes verziója ki van fejlesztve,a Tiger II H melyikre érdemes beruházni?
Valaki esetleg tapasztalat?!
Semmi konkrét, de a megfogalmazás alapján csak arra tudok gondolni, hogy a következő nagy patch az V. rangú tankok bővítéséről fog szólni.
Ha meg A és nem D, akkor nem BR 6.0 -án kellett volna lennie?