37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #29916 dolgozzanak a szegények, ugye? :D -
Az ilyen meccsek miatt játszom még a játékot.
Replay
Mintapéldája annak, amikor a játék rájön, hogy lehet, hogy túl messzire ment, és talál rá egy módot, hogy bocsánatot kérdjen
-
kissssss #29914 én meg kidolgoztam a belem... fáj minden csontom. -
foxbat88fx #29913 ma nem volt tankos szóval ma pihentem :D -
kissssss #29912 én is csak lestem mikor 500ge-röl felugrott 1000 meg 2000ge-re ezeknek a cuccoknak az ára.... 
(épp most sikerült gépközelébe érnem, azt hiszem a mai event task-ok kimaradnak) -
1500 warbond.... max ha nem jön össze semmi értelmes a hónapban, legalább nem megy minden dev/null -ra. :) -
A Warbond Shopban már lehet bokrokat tartalmazó ládát is szerezni :) Rendesek :) -
Ilyen nincs.... D3A1 -el állóra lövöm a zéró motorját, erre egy köcsög pumás nem csak hogy megpróbálja a kill -t ellopni, de mikor már földközelbe ért az ellen, inkább összeütközik vele, mint hogy másé (enyém) legyen...... -
Ez való igaz. Jagdpanther 6.3, csak úgy mint az orosz Su-100. Gondolom szerintük egy szint a kettő. A Ferdinanddal nekem viszont semmi bajom. Ha nem tesz be háború utáni tankokat, akkor minden rendben. Ha mégis, akkor sincs nagy probléma, lehet vele gyalulni. Bár szerintem 6.3 lenne neki a megfelelő, a Jagdpanthernek meg 6.0 talán.
Azt már kiolvastam az írásaidból, hogy te nagyon nem szereted a tankvadászokat :D Én viszont szeretem, a kedvenc tankom is a Jagdtiger(valóságban és játékban egyaránt). Hogy könnyen ki lehet lőni? Ezt azért nem mondanám. Noha a 250 milliméteres részt könnyen át lehet csapni APDS, APCR, HEAT-FS lőszerrel(utóbbival mondjuk bárhonnan át lehet lőni bármit és bárhol), attól még elég sokszor én nevetek a végén :D A játék statisztikája szintén ezt mutatja :)
Top tankok közül majdnem az összes megvan(t54-51, m60, chieftain hiányzik csak) és hogy őszinte legyek, én a Jagdtigerben érzem magam a legnagyobb biztonságban és ezzel szeretek a legjobban menni. Szóval igen, számomra egy torony nélküli tank az etalon, ami ráadásul még német is
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.17. 16:51:03 -
foxbat88fx #29907 az oké, de pont egy ilyen gagyi bokorra????
te jó isten :D -
Luciferkee #29906 Az, hogy ki mire költi a pénzét, hadd döntse el mindenki maga.
Így, hogy ő fizet érte, Te tudsz legalább ingyen játszani. Ha senki nem fizetne semmiért, már rég nem lenne WT. -
CHaooSS #29905 Én meg még soha nem kaptam.. -
Ilyet persze csak olyan gépre kapok (nagy ritkán), amivel kb. sose megyek egy kört se mióta minden modul megvan rá....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nem 1000 volt és 50 % kedvezménnyel :) -
foxbat88fx #29902 képes voltál kiadni 2000 aranyat ezért a szarért? gratulálok :D
-
Ez is meg van
-
Azért az elsőtől nagyon elmaradtam ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.04.17. 14:55:11 -
CHaooSS #29899 Ez akar Lenni az A3 Leo? Valószínű mert ez egy teljesen új torony, előző verziónak csak átalakították kcsit a tornyát, de arról nem találtam nagyon adatokat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.17. 12:34:10 -
foxbat88fx #29898 az a tank állat :D
mini JT.... főleg 4.3-on
kiváncsi leszek mikor viszik fel 5.0-ra
Nashornt meg 6.0-ra -
kissssss #29897 én még mindig szenvedek a dmax kifejlesztésével.... -
foxbat88fx #29896 AB-ben 4 csata volt dicker max-al a napi 30 kill :D -
kissssss #29895 hát ez a mostani air RB.... beletelt vagy 6 percbe mire a 2 csapat megtalálta egymást, tank RB meg megint broken senki nem tud belépni.
vicc kategória ez a gajjin... -
kissssss #29894 én ezt nagyrészt rb-ben csináltam meg, először az amcsikkal próbáltam de képtelenség volt értelmes kört menni mert a csapat nagy része azt se tudta hogy eszik e vagy isszák a BnZ taktikát
így kénytelen voltam japánokkal menni és végig várni a 4 meg 5 perces várakozási időt... (+a japánok kaptak még airspawnt is)
-
akkor mégis csak jól értelmeztem a képet
nem voltam benne biztos :)
kössz a választ -
Egyetlen ellenfélre repül rá 4 "csapattárs"..... Ha 30 kill helyett 3000 assist -al meg lehetne csinálni, akkor előbb lenne meg. 2x is TK-ztak, miközben egy ellenfelet soroztam hátulról, nehogy nekem legyen meg a kill. -
ezen mit kell látni? mert nekem nem egyértelmű -
Nem elég, hogy nem raknak be tankos eventet, de még a repülős is ótvar szar...
AB -n vagy kezdetkor legyalulnak, és/vagy nem marad elég préda, ha túléled.
Próbáltam az RB -t, de akkora a map, mint 2 Magyarország...... Már ha bejutsz.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.04.16. 11:29:35 -
CHaooSS #29889 Németek nem kapnak másik tankot már így fejlesztett Leo-t kapunk, szóval jön a komolyabb toronypáncél :D -
foxbat88fx #29888 jah csak nem sok profi van a játékban :D -
bgabor911 #29887 Leopardból egyébként tényleg eszméletlen dolgokat tudnak kihozni a profik, mert mivel gyors, ők érnek először a fontos helyekre. Simulator csatákban néha meg lehet figyelni egy-egy profi Leopard vagy M60 csapatot, ahogy lehozzák a meccset, hát nem semmi.
Számomra amúgy a Leopard leginkább egy olyan M60-nak tűnik, amiről lelopták a páncélzatot. Olyannak tűnnek mint egy olyan katona, aki a társaival ellentétben golyóálló mellény és sisak helyett félmeztelenül, egy szál gatyában harcol. Nyilván gyosabb és könnyebben mozog emiatt, csak el ne találja bármi is.
-
bgabor911 #29886 Nemhogy a Leopard meg az M60, de még a fullra fejlesztett M47 is jobb tank mint a T-54/51. Tapasztalatból mondom, a Leopard kivételével mind megvan. -
Nem értem, pedig OrangeDoom azt mondta, hogy ő beszélt profi játékosokkal, akik mind a Leoót választanák a T-54 -el szemben. 
-
CHaooSS #29884 Kezdem unni...
Átlagosan az első percekben elhullik a csapat 60-70%-a.. kész röhej
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 19:35:44 -
Menekülj, fuss amíg tudsz, töröld le ezt a szart és legyen boldog az életed!
De ha már maradsz: Kezdésnek mindenképp az oroszokat próbálgasd az agyvérzés elkerülése érdekében. Idővel meg szerintem egyértelműen érdemes a németek felé orientálódni. Tíz alkalomból kilencszer szenvedés velük a játék, de nincs is annál szebb, mint amikor egy orosz csapatot legyalultok, annak ellenére, hogy teljesen unfair az MM.
Más: mióta lett az MM szerint elfogadható, hogy egy full német csapat ellen, ahol a Jagtiger (7.0) a legmagasabb tank, is3- mat és t54 -et dob be? Eddig legalább kaptunk valami kompenzációt a mi oldalunkra, de ez már nevetséges... -
CHaooSS #29882 Mekkora szánalom ez.. T44-22 tornyát ami 110mm nem vitte át a maus de ő az én 220mm-es tornyomat a max. 207mm-es átütésével átvitte 
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 17:51:59 -
kissssss #29881 hejj ez a mostani amcsi vs japán event.... elviekben az amcsiknak jobban kellene teljesíteniük... -
foxbat88fx #29880 ha már HEAT téma....
gaijin sunyi módon visszatette, hogy elakadjanak újra a kerítésben, villanyoszlopban, fában stb...
gondolom akkor a HE is megkapta újra -
CHaooSS #29879 mert az heat-fs volt, csak ideges voltam aztán annyit írtam, hogy heat
1500 méterről 3x nem sebzett semmit.. azt hittem kivágom az egész gépet az ablakon. centurion hasát 2x lőttem és 1x a frontját és ez a 3 lövés csak annyit okozott, hogy sárga lett 2 legénységi tag..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 17:25:08 -
bgabor911 #29878 Éppen csak sokkal magasabban vannak a német TD-k BR-ben mint kéne nekik. Pont ott van mindegyik, ahol már éppen használhatatlan. A jagdpanther képességileg nagyon hasonló az ISU-122eshez, csak míg az orosz BR 5.7-en van, addig a Jagdpanther BR 6.3-an. A Ferdinandot meg nem kommentálnám, sokra megy a 200mm frontpáncéljával így hogy hidegháborús tankok ellen megy, miközben egy 1943 elejei gépről beszélünk. Jagdtigert bármelyik medium tankal átcsapom szemből egy kilométerről HEAT-FSel meg Sabot-al is. Németet tolni önszívatás ebben a játékban. A TDk meg sosem lesznek annyira hatékonyak mint a tankok, a torony hiánya miatt, ugyanis sosem ők lőnek először, márpedig itt az első találat itt többnyire eldönti hogy ki marad életben. Ami TD is meg német is, az meg a totál szívás kategória. :D
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.15. 17:19:33 -
bgabor911 #29877 Nem értem ezt miért írtad ezt, a 'heat' és a 'heat-fs' nem ugyanaz, és nagyon nem ugyanannyit érnek ebben a játékban. Az előbbi semmire se jó, az utóbbi meg a csodalőszer ebben a játékban. Én a heatről beszéltem, azt meg az apcrt vágtam ki a tankjaimből, mint haszontalan lőszereket.