11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Most már kb. 3 hete letettem a WT-t, végleg elegem lett belőle.
    De ehhez a témához hozzá szólva. Szerintem teljesen mind1 melyik játékkal mennyien játszanak vagy mennyien hagyják ott. Semmit nem jelent addig a pontig amíg eltartja a játékos szám. Eleve a kettő más célközönségnek készült így még feleslegesebb az összehasonlítás.

Ami a wot és a wt közt a különbséget jelenti hogy a wot pontosan azt nyújtja amit ígér. Árkád tankcsaták! Megvan a kis szabályrendszerük mindenki elfogadta és működik, ennyi.
    Addig a wt kikerült a senki földjére, kedvezni akar a wot közönségének is árkád elemekkel, de szeretne realisztikus is lenni hogy más legyen és hogy egy másik játékos tábort is megnyerjen magának. Ebből lett az amit most ők játék címszó alatt itt letettek az asztalra. Egyik tábornak se tudnak megfelelni maradéktalanul, de legalább tele van súlyos hibákkal az egész.
    A másik a WG nekem sokkal hitelesebb mint a Gaijin, persze többet wt-ztem mint wotoztam de a wg sose hazudott bele az ember pofájába, (lásd fekete lőszer rekesz), ha ott akció van akkor az akció is és nem egy rakat faszság gyűjteménye, mint a legutóbbi gaijin karácsony. A wg legalább kijelölt egy utat és azon haladnak. A gaijin csak ötletelget, és ami igazán szar ötlet azt meg is valósítják, meg néha 1-2 kiváló ötletet is de azt akkor amilyen szarul csak lehet.
    Pedig a wt lemosná a pályáról a wotot mindenféle erőlködés nélkül. Csak sajnos az ultra realisztikus fizika képes arra hogy a tankod fent akadjon egy kavicson, a gyilkos fakerítések egyre csak tizedelik a legénységeket. A semmivel nem magyarázható átütés/lepattanó anomáliákról nem is beszélve. Amikor szar napod van akkor több lövést kibír egy AA mintha a wotban T1 cunningam-el szednéd le a hp-t egy mausról, és igen HE-ből is akár.