37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #29796 Vélhetően ez is olyan remekül van összerakva, mint a múltkori Panther vs Pershing event, ahol a Panthernek két spawnja volt, a pershingnek meg csak egy, mikor pedig a két tank nagyon hasonló harcértékű. -
foxbat88fx #29795 érdekes az új event tankosban :D
119 orosz sorban álló és 3 német :D :D -
foxbat88fx #29794 jesszus már a WT-hez is van statbuzi oldal? :D
átlagos relatív helyezés valóban jó mutató..... persze rengeteg embernek az is szar %-on van :)
kb. csak hátráltatlják a csapatot, mert lökdösnek, neked mennek, beállnak eléd, felborulnak, szakadékba esnek, kempelnek stb
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.12. 14:36:08 -
bgabor911 #29793 Én a múltkor másfél hónapot vártam mire a Fireflyommal végre bemehettem szimulátorba. :D -
kissssss #29792 ha már szimulátor... kíváncsi vagyok mikor lesznek hajlandóak berakni az új tankvadászokat a német tank listába, mert a ruszki oldalon day1 berakták az új kv1-et. -
bgabor911 #29791 Én általában szimulátorozni szoktam, az nagyon jó szokott lenni, csak sajnos felháborító módon oda is beengedik a prototankokat. De egyetértek, BR 5.7-ig teljesen élvezhető a tankozás, de utána már csak a top gépekbe érdemes beleülni. -
bgabor911 #29790 Egyetértek, M47 volt még egy halál grind, mire a heat-fs meglett. Addig flankolni kellett APHE-vel, ami remekül működik M46-al BR 6.7-en, de jóval nehezebb M47el BR 7.3-on. És ott ugye az APHE sem elérhető alapból. Persze most a végére már jobb gép lett az M47 mint bármelyik T-54, de rémes grind volt. Winratemnek tuti betehetett, bár tudom mennyi, sose néztem.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.12. 12:44:59 -
CHaooSS #29789 Papírtankok nincsenek hál Isten, csak olyan prototípus ami pár lövés után szétesett a valóságban :D
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.12. 12:16:00 -
McLarenpowa #29788 Szerintem ez a játék 5.3-5.7 battle tierben élvezetes csak. Csak II Vh.-s tankok ellen mész, nincsenek csoda lőszerek, kitalált sosem futott tankok. Nem rakja össze a szép csilli villi jagtigered heatfs spammalő hordával, ahol az egyébként átlőhetetlen frontpáncélból sajtreszelőt csinálnak 2 km-ről... -
Brenor #29787 Pl itt egy
Igaz csak árkádban, de RB is simán meglenne 55 felett, ha nem a szutyok amcsi tankokkal csináltam volna a nagyrészét.
De amúgy CHaooSS is mondta szinte alig van köze a winrate-nek a skillhez. Ahhoz már nagyon vérprofinak kell lenni, hogy valaki egymaga kompenzálni tudja az egész csapata pocsék teljesítményét, és még akkor is ott van, hogy mi van ha a másik csapatban is van egy vérprofi.
Amit inkább érdemes nézni az a K/D arány, meg a csapatban elért átlagos relatív helyezés (utóbbit csak az ingame stat írja). Bár ezek sem adnak tökéletes képet, egy rosszabb fajta stock járgány húzása nagyon le tudja őket rontani. Pl a PT-76 és a T92 light is olyanok, hogy amíg nincs meg a top lőszer kb csak meghalni mész be, mert olyan helyre dob, ahol nem ütsz be semmit. -
CHaooSS #29786 Miért lesz valaki gyökér csak a winrate-től? nekem is van most 40% körüli mert szopat a játék mégis nagyrészt első 3 helyen vagyok és nem 1-2 killel... -
foxbat88fx #29785 vágom én de akkor hol van a sok 55-56%-os játékos????
mert nagyon ritkán látok ilyen játékosokat
kicsit sántít nekem ez a matek :D -
Molot115 #29784 Most már kb. 3 hete letettem a WT-t, végleg elegem lett belőle.
De ehhez a témához hozzá szólva. Szerintem teljesen mind1 melyik játékkal mennyien játszanak vagy mennyien hagyják ott. Semmit nem jelent addig a pontig amíg eltartja a játékos szám. Eleve a kettő más célközönségnek készült így még feleslegesebb az összehasonlítás.
Ami a wot és a wt közt a különbséget jelenti hogy a wot pontosan azt nyújtja amit ígér. Árkád tankcsaták! Megvan a kis szabályrendszerük mindenki elfogadta és működik, ennyi.
Addig a wt kikerült a senki földjére, kedvezni akar a wot közönségének is árkád elemekkel, de szeretne realisztikus is lenni hogy más legyen és hogy egy másik játékos tábort is megnyerjen magának. Ebből lett az amit most ők játék címszó alatt itt letettek az asztalra. Egyik tábornak se tudnak megfelelni maradéktalanul, de legalább tele van súlyos hibákkal az egész.
A másik a WG nekem sokkal hitelesebb mint a Gaijin, persze többet wt-ztem mint wotoztam de a wg sose hazudott bele az ember pofájába, (lásd fekete lőszer rekesz), ha ott akció van akkor az akció is és nem egy rakat faszság gyűjteménye, mint a legutóbbi gaijin karácsony. A wg legalább kijelölt egy utat és azon haladnak. A gaijin csak ötletelget, és ami igazán szar ötlet azt meg is valósítják, meg néha 1-2 kiváló ötletet is de azt akkor amilyen szarul csak lehet.
Pedig a wt lemosná a pályáról a wotot mindenféle erőlködés nélkül. Csak sajnos az ultra realisztikus fizika képes arra hogy a tankod fent akadjon egy kavicson, a gyilkos fakerítések egyre csak tizedelik a legénységeket. A semmivel nem magyarázható átütés/lepattanó anomáliákról nem is beszélve. Amikor szar napod van akkor több lövést kibír egy AA mintha a wotban T1 cunningam-el szednéd le a hp-t egy mausról, és igen HE-ből is akár. -
Stefan99 #29783 Mondjuk ha te ekkora nagy király vagy, akkor talán elgondolkodhatnál azon, hogy ha vannak 50+ winrate-tel rendelkezők, akkor kellenek 50% alattiak is, különben nem jön ki a matek. -
foxbat88fx #29782
most nézem, hogy meg lehet szerezni a KV-2 mod. 1940-et ahhhh KELL :D
-
foxbat88fx #29781 sajnos itt is egyre több a gyökér :(
szoktam nézegetni kiváncsiságból milyen játékosokkal dob össze a game és ilyen 44% 45% rengeteg van
de vannak durvábbak is.... 38-42% közöttiek -
bgabor911 #29780 Biztos így van, de mindketten jól tudjuk hogy a WoT-nál leragadtak nagy része miféle játékos. Matyashunok meg a kis 12-14 éves girnyók, akik jól elvannak az életerőcsíkokkal, műholdas artykkal és hasonlókkal. Én ezeket nem hiányolom a WT-ből.
Azért WT szimulátor tankcsatában nem ez a söpredék játszik. De sokszor sokan elmondták már, hogy a repülős résszel és szimulátor tankos játékmóddal is rendelkező WT-t nem érdemes a WoT-hoz hasonlítani, mert teljesen más réteget céloznak.
A WoT-ot az Armored Warfare-el lenne érdemes összehasonlítani, mert mindkettő pontosan ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. -
Még szerencse hogy a WT-t nem hagyják ott egyre többen......
-
Droughert #29778 Ezt a több milliós accountos marketing dumát a Gajin is folyamatosan ellövi, de érdekes módon ez nem tűnik fel egyeseknek. De a wot hanyatlik, az a biztos. Már évek óta olvasom, de tuti így van. Mikor pár éve abbahagytam akkor volt olyan 100-120k az esti online létszám, most ez azóta több lett, ez csakis a hanyatlás jele lehet. -
Szpecnyaz #29777 Nyilván erősen túloznak, de még így is hatalmas a játékos bázisuk. Csak egy kis összehasonlítás, most néztem meg hogy a WT-ben 57k player van fent így este, 4 szerverről. A WoT-ban 160k van fent csak a két EU szerveren. És azt tudjuk hogy a ruszkiknak vagy 4 szerver van, azon régebben 4-600k player volt esténként. Szerintem most se lehet sokkal kevesebb. Ennyit jelent az, hogy ők folyamatosan tolják a jobbnál jobb eventeket és a marketinget. Ráadásul nem tesznek meg mindent azért, hogy elkergessék a játékosaikat. -
CHaooSS #29776 Remélem, ha valaha hajók kerülnek a játékban azt nem akarják a tankok ellen engedni.. mert ugye régebben azt mondták
nem elég a rohadt bombák elől futkosni, de az lenne a szép, ha 46centis ágyúkkal lőnének még ránk..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.11. 15:55:38 -
Én mindkettőt otthagytam.
Wt-be még néha benézek, de túl sokáig nem tud lekötni, pár meccs után el is szoktam veszteni a motivációm.
wot-ot egy életre befejeztem,már nem fog meg a gyűjtögető része és baromi unallmas a játékmenet.
Emellett iszonyat frusztráló és grindolós az egész. -
2013: 60 millio regisztrált.
2014: 100 millio
2015 szeptember: "According to product manager Maksim Chuvalov, WoT has not reached its peak of popularity yet;
- The total number of players registered in Wargaming products on all platforms together is 150 million"
Akkor ez nem csak a Wot... :) -
bgabor911 #29773 Bocs, látom Garou hozzászólásából hogy most már 160 millió játékosnál tart a PR hazugság. Kicsit sem átlátszó, tényleg. -
bgabor911 #29772 Még mindig elég messze van attól az ötvenmillió játékostól, amiről a piárjuk szólt. :D
-
Szpecnyaz #29771 Én vagy 2 napja délután beléptem és mentem vele egyet, és vagy 150k player volt fent. És ez csak az EU szerver, mivel nem látjuk a RU szerót, és ott még többen vannak. Mikor is volt a WT-ben utóljára 150K játékos fent? Még 50k se nagyon szokott lenni. -
Ismerősömék egyszer megpróbáltak ennek utánajárni (játékfejlesztésben dolgozik a németeknél). Csak kíváncsiságból. Vannak ilyen BigData szolgáltatások, ahol -gyakran persze pénzért- hozzá lehet férni az adott cég által kiadott hivatalos statisztikákhoz. Ennek valóságtartalma más kérdés, mert csak ők látják a saját szervereiket.
Szóval ami fix, hogy anno a WG-sek kaptak egy sok-sok milliós tőkeinjekciót, és abból fejlesztették le a játékot. Saját maguk által publikált adataik szerint 160 millió regisztrált játékos van, ebbe szerintem a mobilos verzió is, meg az összes fake reg is beletartozik, és persze lehet, hogy túlzó. A bevételeikről pedig olyan infok keringenek, hogy leosztva játékosokra az összes reg kb 8 dollárt költött eddig. Átlagolva, tehát van aki semmit, más meg százasokat. Ezek azok az adatok amik a neten fent vannak. Nem gondolom, hogy ez valós, mert ez k*rva nagy szám, de ahogy hallottam Magyarországon már a tv-ben is reklámoznak, itt németben is találkozom vele, egy csomó munkatársam is tolja, szóval ki tudja. Kíváncsi lennék a valós számokra...
-
Brenor #29769 Biztos, hogy azt próbáltad ki? Azért nem enged be, mert nem vagy egyik századnak (klán) sem a tagja. -
bgabor911 #29768 Szerintem ilyesmiről valós számokat senki se tud mondani. Mindkét játéknál megcsinálták a "szervezz be néhány új játékost goldért cserébe" akciót, hogy aztán mutogathassák a befektetőiknek a sok regisztrált accountot. Emékszem annó a WoT webes játékoskeresőjében ha rákerestél egy tetszőleges névre, a kijelzett tíz accountból hetet nulla csatásnak jelezte a rendszer. Így aztán könnyű volt a wargamingnek behazudni az ötvenmillió játékost. A valós játékosállomány ennek jó ha a tizede volt szerintem, és ez a játék fénykorában volt, 2012ben, még jóval a nagy játékoselvándorlások, a WT és az AW előtt.
A WoT korszakalkotó játék volt mikor megjelent, de nagyon régen elavult már. -
CHaooSS #29767 WoT-nál tudjuk, eszméletlen sok fiók van amivel csak néhány kört mentek, még azoknak a száma is nagy amik max tier 6-ig jutottak, de ott m1 mert így is több százezer játékos van
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.10. 20:46:46 -
Vajk333 #29766 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy miért nem tudok squadrons módban játszani? Állandóan azt írja ki, hogy "This event is for squadrons members only".
Pedig néhány hónapnyi játszás után ma sikerült kipróbálnom, és eszméletlen jó módnak találom. -
Azért kíváncsi lennék hogy eddig mennyien hagyták ott a Wot-ot és mennyien a WT-t.....
Sztem pár ember ledöbbenne.....
-
bgabor911 #29764 Szerintem a WOWP még a fejlesztési költségeit sem hozta vissza, bőven nem. -
CHaooSS #29763 Azt benézték, war thunder mellett nem tudom minek csinálták meg azt, 90% volt, hogy be fog bukni.. de m1 amennyi pénzt tudtak bezsebeltek belőle -
foxbat88fx #29762 mit tudom én, hogy hallgat-e róla a WG vagy sem :D
már vagy 2 éve nem wot-ozok -
ikarus44 #29761 Él még, de kb. nincs játékos állománya. Szerinted miért hallgat róla a WG?
-
foxbat88fx #29760 tényleg, él még a WOWP? :D
akkora egy szar játék volt az amikor kipróbáltam hogy valami vicc kategória volt :) -
ikarus44 #29759 Nem hinném, hogy a WOT-ot valaha képes lenne kiszorítani, mert a 2 játék nem azonos. Teljesen más a játékmenete. És ez nem is baj. Szerintem jó, hogy van olyan játék is mint a WOT (most hagyjuk a minőségét) ami egy egyszerű arcade jellegű játékélményt ad. És egy inkább realitásra hajazó játék is mint a WT.
De azzal egyet értek én is hogy a WT csapata képes megverni a WG-t, példa erre a WOWP, és a WTAF esete is. -
jocking #29758 Nem is csak az, hanem úgy az egész érzete is jobbnak tűnik.
Szar elismerni, de nekem is az a tapasztalatom, hogy a wt sokkal jobb, mint pl. a wot. Pont most hétvégén próbáltam ki az utóbbit, de egyszerűen bitang pusztulatosan fostos. Régebben sokat játszottam vele (akkor még nem volt wt), messzire jutottam, gondoltam újra felrakom. Fél óra után töröltem le. Ocsmány, átláthatatlan a fejlesztési rendszer, életcsík, és ami a legnagyobb gondom vele: 1 tank/csata, ha kilőnek mehetsz a faxba, ráadásul nem is használhatod azt a tankot, amíg véget nem ér az adott csata.
Szerintem a wt simán veri a wot-ot, és ha a gayjines fejlesztők végre felül tudnának emelkedni a sztálinimádó mentalitásukon, megcsinálnák a br/mm rendszert, akkor a wot lehúzhatná a rolót.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.04.10. 14:29:27 -
Madi92 #29757 Nekem pont fordítva történt, régebben le kellett pár beállítást húzni, hogy meglegyen a 60 fps. Most meg már az AA-t is simán belövöm maxra meg minden mást is és fix 60. Pedig nem bika a gépem.