11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    Nem is csak az, hanem úgy az egész érzete is jobbnak tűnik.
    Szar elismerni, de nekem is az a tapasztalatom, hogy a wt sokkal jobb, mint pl. a wot. Pont most hétvégén próbáltam ki az utóbbit, de egyszerűen bitang pusztulatosan fostos. Régebben sokat játszottam vele (akkor még nem volt wt), messzire jutottam, gondoltam újra felrakom. Fél óra után töröltem le. Ocsmány, átláthatatlan a fejlesztési rendszer, életcsík, és ami a legnagyobb gondom vele: 1 tank/csata, ha kilőnek mehetsz a faxba, ráadásul nem is használhatod azt a tankot, amíg véget nem ér az adott csata.
    Szerintem a wt simán veri a wot-ot, és ha a gayjines fejlesztők végre felül tudnának emelkedni a sztálinimádó mentalitásukon, megcsinálnák a br/mm rendszert, akkor a wot lehúzhatná a rolót.
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.04.10. 14:29:27