Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #29674 Az a gondom, hogy a Heavy-k-nél már csak a TD-kel szeretek kevésbé játszani. (A forgó tornyosoka nem számítom, mert az más: amcsi M10,M18 és társai)
Szóval nekem a JT meg a JP...hát...nagyon távol áll tőlem, mégha jó is a löveg rajtuk.
Az orosz TD-k meg...pfffff....szertem Őket...kilőni....
Most én a Caernarvon-Centurion dilemmában vagyok. A "karcsi" már a WOT-ban is vonzott...ott nem jutottam el odáig, hogy meglegyen mert abba hagytam a WOT-ot - itt nagyon tetszik...csak az az extra magas javítási költség...+Hevay és az Arty hiánya áll ellentétben a Centurion szinte teljesen megegyező tulajdonságaival paramétereivel. ( Csak olcsóbb és van Arty...+ SB-ben 2 respawn Nem tudom melyik érné meg jobbab. Persze mindegyiket ki fogom fejlesztni....de nem mindegy melyiket mikor. A "Karcsit" most kezdem...a Centurion előtt még ott van + 1 tank....