37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #29676 jah én is pont tegnap este kezdtem el fejleszteni a karnevált :D vagyis pont meglett az Avenger és a maradék 700 exp-t rákúrtam a karneválra... már csak 119300 exp és meg is van :D
ki kéne próbálni ezt az avengert..... de gondolom az is egy rakat kaki lesz -
Stefan99 #29675 A német heavy-k szerintem jelenleg nem túl jók, ahová betesz csatába, ott általában átlövik a tornyukat viszonylag könnyen, legalábbis abból a távolságból, amikben ebben a játékban többnyire a csaták zajlanak.
Én RB-ben játszok többnyire, nehéz tankot(tigris) akkor viszek be, ha legalább 400 spawn pontba kerül. De ha csak 300-ba, akkor tök fölösleges, flankolok a pantherrel inkább... -
Max_Andaxin #29674 Az a gondom, hogy a Heavy-k-nél már csak a TD-kel szeretek kevésbé játszani. (A forgó tornyosoka nem számítom, mert az más: amcsi M10,M18 és társai)
Szóval nekem a JT meg a JP...hát...nagyon távol áll tőlem, mégha jó is a löveg rajtuk.
Az orosz TD-k meg...pfffff....szertem Őket...kilőni....
Most én a Caernarvon-Centurion dilemmában vagyok. A "karcsi" már a WOT-ban is vonzott...ott nem jutottam el odáig, hogy meglegyen mert abba hagytam a WOT-ot - itt nagyon tetszik...csak az az extra magas javítási költség...+Hevay és az Arty hiánya áll ellentétben a Centurion szinte teljesen megegyező tulajdonságaival paramétereivel. ( Csak olcsóbb és van Arty...+ SB-ben 2 respawn Nem tudom melyik érné meg jobbab. Persze mindegyiket ki fogom fejlesztni....de nem mindegy melyiket mikor. A "Karcsit" most kezdem...a Centurion előtt még ott van + 1 tank....
-
CHaooSS #29673 Közelharcra mondtam, ami párszor elkerülhetetlen mert városi pályára kerülsz, foglalni kell akkor menni kell és azért ott már párszor megszívtam vele. Arcade-ban elég jó amúgy, mikor t34-100 al húztam a szovjet gépeket akkor sokszor mentem eleinte arcade-ban míg szar volt a legénység és elég jól szórakoztam az is2-vel :D
"2×9 sec vagyis 18 sec ami nem sokkal gyorsabb mint az IS-2 22sec-je " lehet, de, ha egy lövés nem sikerült akkor jól jön az a +1.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.04. 13:52:05 -
foxbat88fx #29672 is-2 lassú töltése nem nagyon okoz nekem gondot... megállok távolabb, kinézek, csatt, gyorsan visszatolatok és várok amíg betölt és ha ügyesen csinálom akkor 1 katt 1 kill :)
árkádban durván lehet vele aprítani
míg a KT-nál ez nincs meg... ott általában 2 lövés kell, és ha úgy nézzük akkor az 2×9 sec vagyis 18 sec ami nem sokkal gyorsabb mint az IS-2 22sec-je :P -
CHaooSS #29671 Persze, hogy jobb az a 85-ös mert tele lett tömve, de cserébe kisebb az átütése. azért 164g-ot még nagyobbakba is alig pakoltak, ugye 471-esbe van 160g, de már a D-s be csak 125.
IS-2nek persze jó a lövege, de amíg betölt.. ha közelharcba keveredsz elég kellemetlen.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.04. 12:30:46 -
gstup #29670 (P) 6.3-on van.(H) 6.7-en és 185mm a torony frontja aminek 9 fokos döntése van. -
foxbat88fx #29669 Panther II már tényleg nem rossz, de még mindig hiányzik az a robbanóhatás ami az oroszoknál megvan :D
az orosz 85-ös nagyobbat robban a tank belsejében szerintem mint a német 88-as (jp, ferdi, Kt, P II)
a 105-ös KT már határozottabban kellemesebb löveggel rendelkezik :P
a JT 128-asa meg álom kategória :D
csak az a baj, hogy t5-ig kell szenvedni a németeknél h egy fasza löveged legyen...
míg oroszoknál IS-2 már 6.0-án epic löveggel rendelkezik....
persze nincs russian bias :D dehogy -
RODLEE #29668 Most azon agyalok inkább a H-t megveszem meg maxolom annak legalábba torony szemből 150mm,nem pedig 100 mm(P),csak most hirtelen nem tudom 1 a BR-ben vannak?
-
Max_Andaxin #29667 Nekem is az van meg...én a H-tornyosra nem is képeztem legénységet...pedig elvilet - meg gyakorlatilag is - az a jobb.
Viszont nem vagyok egy Heavy-s így nekem inkább a Panther vonal az ami motivál. PII főleg. -
Max_Andaxin #29666
...na, én meg pont abban a modban (AB) nem mennék vele. Nekem pont SB-ben jön be inkább,...vagy tényleg RB-ben...
Amúgy alapban tényleg nem egy életbiztosítás. Kimaxolva viszont határozottan jóóóó!
-
foxbat88fx #29665 az a tank csak árkádban jó :D -
RODLEE #29664 Tegnap pörgettem 1.000.000 Német Birodalmi Márkát,na mondom megveszem a TigerII(P)-t!
Sim módban pont benne is volt,kis túlzással mindenhonnan átlőtték,esetleg,ha valaki szemből nem a tornyot,hanem a front pácélt lőtte akkor pattintott! el voltam keseredve!
-
Max_Andaxin #29663 Szívesebben mennék agy M44 Tas-al mint francia vasakkal....(én személy szerint) -
Max_Andaxin #29662 Ebben mi logika?
Az új "Olasz-Magyar" ágban mi indokolja, hogy a Prem Panter D Rank IV-ben nyomuljon????
A Magyar vasak kaptak valami spéci lőszert? vagy vastagabb páncélzatot????
Nooormális??? -
Brenor #29661 Pontosan mit is szeretnél? Magyar feliratok, német hangokkal? Ha alapból angolul beszélnek, akkor a sounds mappában az összes "english" fájlt törlöd, vagy átnevezed valamire, majd minden "german" fájlt átnevezel "english"-re. Ha nem látsz german nevű fájlokat akkor el kell indítani németül a játékot és letöltetni vele a német hangfájlokat. -
foxbat88fx #29660 jó az 150mm-nek is :D
esküszöm jobban félek a T-34-esektől mint egy maustól vagy T-10-től vagy M60-tól LOL -
Grifx #29659 Sziasztok,
van arra lehetőség, hogy a játékban a szöveg magyarra fordítva marad viszont a „beszéd-parancsok” pl. német legyen? -
Madi92 #29658 Próbáld ki. Régen én is halomra öltem őket, de mióta felhúzták a kémlelőt 100mm-re, azóta nagyon kétesélyes. -
CHaooSS #29657 Én ezt a T-34es dolgot nem értem :/ nekem sosem jelentettek gondot, mindig kilőttem őket gond nélkül, + mikor őket húztam akkor is simán szarrá lőttek. -
vajakos21 #29656 Nem kell görcsölni.Annál rosszabb.Játsz amivel szeretsz az rp majd jön.Némettel minden megvan majdnem de sose foglalkoztam vele.Csak meglettek. -
Madi92 #29655 Hát tuti nem. Én anno amcsikkal szenvedtem nagyon, a 90mm-es átütéssel, sehol nem lehetett átütni őket szemből. Ha meg forgatva is volt, akkor aztán tényleg no komment volt. -
A T34-eken rohadtul nem 45 mm az a páncél elől... Vicc, hogy minden pattan róluk... Magaslati pozícióból lövök rá, 20 méterre nincs a tankja, közvetlen velem szembe, és a lövedék 4x annyi átütéssel, fogja magát és vesz egy 360° fordulatot. Hát biztos...
Ha valaki áttúrná a szerver fájlokat, szerintem kiderülne, hogy legalább 100 mm vastag (de inkább több), és nem az effektívre mondom.
Kész van az egész Britt T3... de kibaszott reménytelennek látszik 120 000 Rp-t akárhogy is össze görcsölni a Caervaonénért.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.02. 13:12:26 -
Lokker #29653 németekhez még 1-2 t2 tank? :) -
CHaooSS #29652 Későbbiekben simán ki lehetne egészíteni majd a játékot ezekkel, de jelenleg.. inkább jöjjenek a Franciák meg még pár vas a többi nemzethez
-
foxbat88fx #29651 ebből se lesz semmi....
nézd már meg a t5-öt :D 1 olasz "tank" van benne a többi yankee meg német -
Max_Andaxin #29650 Ennek a szavazásnak mikor lesz eredménye?...vagy nem is értem, kérdés ez egyeáltalán? Persze, hogy legyen, és így pont jó, ahogy van!
-
Max_Andaxin #29649
...Köszi! Haza megyek megnézem!....(ha így van, akkor tényleg én vagyok vak!)
-
Madi92 #29648 Szerintem csak jól eldugták, lenyitod a fület és legalul valami eventes izén belül van, bal legalsó. -
Max_Andaxin #29647 

.....hát akkor én vagyok AZ, akivel gazsivá áprilisi trééé(j)-fát űz....mert nekem aztán nincs semmi....csak a szokásos. Repcsis maszlag, meg a TankSim event....az Hali... Fa@@@a...
-
csonttika72 #29646 Sziasztok!
Tegnap óta sniper nézetben iszonyatosan szaggat a játék, pedig az FPS 60-120 között mozog, illetve a ping is rendben. Valaki más is tapasztalt ilyet, illetve tud valaki megoldást?
Köszi -
fighter_hu #29645 A .blk fájl vagy a nyelv állítás? A .blk a játékfőmappájába (nálam) középtájt, a nyelv állítás meg annak a 3-ik sorába. -
ikarus44 #29644 Azt hol találom? Tegnap már kerestem, de nem találtam. -
Brenor #29643 Szerver frissítés
-
Egy Jackdaw, Morrigan vagy Queen Anne's Revenge jó lett volna még bele :P De azért ötletes :) -
CHaooSS #29641 De mindig olyankor szopat ez a szar amikor boostert aktiválok.. megyek egy jó kört t34-100 al 6.3-6.7 5500RP , benyomom az 500as sl és 200-as rp szorzót felrak 7.0-ba és szorzóval kaptam 3k rp-t.. k***a anyád
volt még egy 200-as rp booster hát nem az a kör is egy szar volt...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.01. 15:31:00 -
fighter_hu #29640 A config.blk-ba írd át a nyelvet "Hungarian"-ra -
sziasztok van magyarítás az 1.57... verzióhoz ?
-
ikarus44 #29638 Kár hogy ezek után nem kapunk semmit. Előző csatában sikerült 4 hajót elsüllyeszteni, és már az utolsó hajóval vívtam 1 v 1 csatát csak sajna közben lepergett a csíkunk. -
CHaooSS #29637 Pedig a sim csaták után ott van ez az egy Lost Shores event