37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    jah én is pont tegnap este kezdtem el fejleszteni a karnevált :D vagyis pont meglett az Avenger és a maradék 700 exp-t rákúrtam a karneválra... már csak 119300 exp és meg is van :D
    ki kéne próbálni ezt az avengert..... de gondolom az is egy rakat kaki lesz
  • Stefan99
    A német heavy-k szerintem jelenleg nem túl jók, ahová betesz csatába, ott általában átlövik a tornyukat viszonylag könnyen, legalábbis abból a távolságból, amikben ebben a játékban többnyire a csaták zajlanak.
    Én RB-ben játszok többnyire, nehéz tankot(tigris) akkor viszek be, ha legalább 400 spawn pontba kerül. De ha csak 300-ba, akkor tök fölösleges, flankolok a pantherrel inkább...
  • Max_Andaxin
    Az a gondom, hogy a Heavy-k-nél már csak a TD-kel szeretek kevésbé játszani. (A forgó tornyosoka nem számítom, mert az más: amcsi M10,M18 és társai)
    Szóval nekem a JT meg a JP...hát...nagyon távol áll tőlem, mégha jó is a löveg rajtuk.
    Az orosz TD-k meg...pfffff....szertem Őket...kilőni....

Most én a Caernarvon-Centurion dilemmában vagyok. A "karcsi" már a WOT-ban is vonzott...ott nem jutottam el odáig, hogy meglegyen mert abba hagytam a WOT-ot - itt nagyon tetszik...csak az az extra magas javítási költség...+Hevay és az Arty hiánya áll ellentétben a Centurion szinte teljesen megegyező tulajdonságaival paramétereivel. ( Csak olcsóbb és van Arty...+ SB-ben 2 respawn Nem tudom melyik érné meg jobbab. Persze mindegyiket ki fogom fejlesztni....de nem mindegy melyiket mikor. A "Karcsit" most kezdem...a Centurion előtt még ott van + 1 tank....
  • CHaooSS
    Közelharcra mondtam, ami párszor elkerülhetetlen mert városi pályára kerülsz, foglalni kell akkor menni kell és azért ott már párszor megszívtam vele. Arcade-ban elég jó amúgy, mikor t34-100 al húztam a szovjet gépeket akkor sokszor mentem eleinte arcade-ban míg szar volt a legénység és elég jól szórakoztam az is2-vel :D

"2×9 sec vagyis 18 sec ami nem sokkal gyorsabb mint az IS-2 22sec-je " lehet, de, ha egy lövés nem sikerült akkor jól jön az a +1.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.04. 13:52:05
  • foxbat88fx
    is-2 lassú töltése nem nagyon okoz nekem gondot... megállok távolabb, kinézek, csatt, gyorsan visszatolatok és várok amíg betölt és ha ügyesen csinálom akkor 1 katt 1 kill :)
    árkádban durván lehet vele aprítani
    míg a KT-nál ez nincs meg... ott általában 2 lövés kell, és ha úgy nézzük akkor az 2×9 sec vagyis 18 sec ami nem sokkal gyorsabb mint az IS-2 22sec-je :P
  • CHaooSS
    Persze, hogy jobb az a 85-ös mert tele lett tömve, de cserébe kisebb az átütése. azért 164g-ot még nagyobbakba is alig pakoltak, ugye 471-esbe van 160g, de már a D-s be csak 125.
    IS-2nek persze jó a lövege, de amíg betölt.. ha közelharcba keveredsz elég kellemetlen.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.04. 12:30:46
  • gstup
    (P) 6.3-on van.(H) 6.7-en és 185mm a torony frontja aminek 9 fokos döntése van.
  • foxbat88fx
    Panther II már tényleg nem rossz, de még mindig hiányzik az a robbanóhatás ami az oroszoknál megvan :D
    az orosz 85-ös nagyobbat robban a tank belsejében szerintem mint a német 88-as (jp, ferdi, Kt, P II)
    a 105-ös KT már határozottabban kellemesebb löveggel rendelkezik :P
    a JT 128-asa meg álom kategória :D

csak az a baj, hogy t5-ig kell szenvedni a németeknél h egy fasza löveged legyen...
    míg oroszoknál IS-2 már 6.0-án epic löveggel rendelkezik....
    persze nincs russian bias :D dehogy
  • RODLEE
    Most azon agyalok inkább a H-t megveszem meg maxolom annak legalábba torony szemből 150mm,nem pedig 100 mm(P),csak most hirtelen nem tudom 1 a BR-ben vannak?
  • Max_Andaxin
    Nekem is az van meg...én a H-tornyosra nem is képeztem legénységet...pedig elvilet - meg gyakorlatilag is - az a jobb.
    Viszont nem vagyok egy Heavy-s így nekem inkább a Panther vonal az ami motivál. PII főleg.
  • Max_Andaxin
    ...na, én meg pont abban a modban (AB) nem mennék vele. Nekem pont SB-ben jön be inkább,...vagy tényleg RB-ben...
    Amúgy alapban tényleg nem egy életbiztosítás. Kimaxolva viszont határozottan jóóóó!
  • foxbat88fx
    az a tank csak árkádban jó :D
  • RODLEE
    Tegnap pörgettem 1.000.000 Német Birodalmi Márkát,na mondom megveszem a TigerII(P)-t!
    Sim módban pont benne is volt,kis túlzással mindenhonnan átlőtték,esetleg,ha valaki szemből nem a tornyot,hanem a front pácélt lőtte akkor pattintott! el voltam keseredve!
  • Max_Andaxin
    Szívesebben mennék agy M44 Tas-al mint francia vasakkal....(én személy szerint)
  • Max_Andaxin
    Ebben mi logika?
    Az új "Olasz-Magyar" ágban mi indokolja, hogy a Prem Panter D Rank IV-ben nyomuljon????
    A Magyar vasak kaptak valami spéci lőszert? vagy vastagabb páncélzatot????
    Nooormális???
  • Brenor
    Pontosan mit is szeretnél? Magyar feliratok, német hangokkal? Ha alapból angolul beszélnek, akkor a sounds mappában az összes "english" fájlt törlöd, vagy átnevezed valamire, majd minden "german" fájlt átnevezel "english"-re. Ha nem látsz german nevű fájlokat akkor el kell indítani németül a játékot és letöltetni vele a német hangfájlokat.
  • foxbat88fx
    jó az 150mm-nek is :D
    esküszöm jobban félek a T-34-esektől mint egy maustól vagy T-10-től vagy M60-tól LOL
  • Grifx
    Sziasztok,
    van arra lehetőség, hogy a játékban a szöveg magyarra fordítva marad viszont a „beszéd-parancsok” pl. német legyen?
  • Madi92
    Próbáld ki. Régen én is halomra öltem őket, de mióta felhúzták a kémlelőt 100mm-re, azóta nagyon kétesélyes.
  • CHaooSS
    Én ezt a T-34es dolgot nem értem :/ nekem sosem jelentettek gondot, mindig kilőttem őket gond nélkül, + mikor őket húztam akkor is simán szarrá lőttek.
  • vajakos21
    Nem kell görcsölni.Annál rosszabb.Játsz amivel szeretsz az rp majd jön.Némettel minden megvan majdnem de sose foglalkoztam vele.Csak meglettek.
  • Madi92
    Hát tuti nem. Én anno amcsikkal szenvedtem nagyon, a 90mm-es átütéssel, sehol nem lehetett átütni őket szemből. Ha meg forgatva is volt, akkor aztán tényleg no komment volt.
  • JethroHUN
    A T34-eken rohadtul nem 45 mm az a páncél elől... Vicc, hogy minden pattan róluk... Magaslati pozícióból lövök rá, 20 méterre nincs a tankja, közvetlen velem szembe, és a lövedék 4x annyi átütéssel, fogja magát és vesz egy 360° fordulatot. Hát biztos...
    Ha valaki áttúrná a szerver fájlokat, szerintem kiderülne, hogy legalább 100 mm vastag (de inkább több), és nem az effektívre mondom.

Kész van az egész Britt T3... de kibaszott reménytelennek látszik 120 000 Rp-t akárhogy is össze görcsölni a Caervaonénért.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.02. 13:12:26
  • Lokker
    németekhez még 1-2 t2 tank? :)
  • CHaooSS
    Későbbiekben simán ki lehetne egészíteni majd a játékot ezekkel, de jelenleg.. inkább jöjjenek a Franciák meg még pár vas a többi nemzethez
  • foxbat88fx
    ebből se lesz semmi....
    nézd már meg a t5-öt :D 1 olasz "tank" van benne a többi yankee meg német
  • Max_Andaxin
    Ennek a szavazásnak mikor lesz eredménye?...vagy nem is értem, kérdés ez egyeáltalán? Persze, hogy legyen, és így pont jó, ahogy van!
  • Max_Andaxin
    ...Köszi! Haza megyek megnézem!....(ha így van, akkor tényleg én vagyok vak!)
  • Madi92
    Szerintem csak jól eldugták, lenyitod a fület és legalul valami eventes izén belül van, bal legalsó.
  • Max_Andaxin
    .....hát akkor én vagyok AZ, akivel gazsivá áprilisi trééé(j)-fát űz....mert nekem aztán nincs semmi....csak a szokásos. Repcsis maszlag, meg a TankSim event....az Hali... Fa@@@a...
  • csonttika72
    Sziasztok!
    Tegnap óta sniper nézetben iszonyatosan szaggat a játék, pedig az FPS 60-120 között mozog, illetve a ping is rendben. Valaki más is tapasztalt ilyet, illetve tud valaki megoldást?
    Köszi
  • fighter_hu
    A .blk fájl vagy a nyelv állítás? A .blk a játékfőmappájába (nálam) középtájt, a nyelv állítás meg annak a 3-ik sorába.
  • ikarus44
    Azt hol találom? Tegnap már kerestem, de nem találtam.
  • Brenor
    Szerver frissítés
  • Zegi Norbi HUN
    Egy Jackdaw, Morrigan vagy Queen Anne's Revenge jó lett volna még bele :P De azért ötletes :)
  • CHaooSS
    De mindig olyankor szopat ez a szar amikor boostert aktiválok.. megyek egy jó kört t34-100 al 6.3-6.7 5500RP , benyomom az 500as sl és 200-as rp szorzót felrak 7.0-ba és szorzóval kaptam 3k rp-t.. k***a anyád

volt még egy 200-as rp booster hát nem az a kör is egy szar volt...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.01. 15:31:00
  • fighter_hu
    A config.blk-ba írd át a nyelvet "Hungarian"-ra
  • Nesuten
    sziasztok van magyarítás az 1.57... verzióhoz ?
  • ikarus44
    Kár hogy ezek után nem kapunk semmit. Előző csatában sikerült 4 hajót elsüllyeszteni, és már az utolsó hajóval vívtam 1 v 1 csatát csak sajna közben lepergett a csíkunk.
  • CHaooSS
    Pedig a sim csaták után ott van ez az egy Lost Shores event