Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Páncél? Annak a wotban már nincs jelentősége. A tájpot szinte minden csatájában megszórják golddal, még a prémtankok is azt spammelik bele. Ha "benne ülök" akkor mindig másik tankról az a véleményem hogy OP.
PL amikor egy láthatatlan hellcat 4-5 másodpecenként szakítja a "páncélozott" tájpba a 200+ -okat, vagy a másik nagy kedvenc, ami szintén két tierrel kisebb KV-1S kapáslövésből sárgítja be a lőszerrekeszt szemből 200+ méterről 400+ sebzéssel. Na ezek OP-k. Az Én garázsomban is van pár cucc amit nevezhetünk OP-nak, de a t-59 nem tartozik közéjük. Szerintem az nem OP, amit azonos szintű tankokkal különösebb gond nélkül el lehet intézni. Szerintem az az OP cucc, ami simán szopatja az 1-2 tierrel nagyobb jószágokat.
De már megint sok voltam XD Jöhetne a WT:GF