Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #29474 Na látom még mindig nem vettek ki ezeket a polipkezű katonákat a tankokból.
Vicces jelenség volt előbb, a T54-ből kilőtték 1 kivételével az összes emberemet. Átültem vezetőnek, mentem keveset, majd szemből jött valamit brit light tank. Próbált hátba kerülni, szerencsére a tereptárgyak miatt nem tudott annyira. Én közben nyomva tartottam a 4-es gombot, és a polipkezű hős orosz Yurim, miközben ült át lövésznek simám vezette a tankot. Az alatt a 10 másodperc alatt próbáltam folyamatosan a light tank felé fordulni, ez sikerült is, majd amikor a polipkezű Yuri átült lövésznek, bumm, felrobbantotta a teásdobozt. Mind ezt Realistic Battlesban.
Köszönöm Gazsi, hogy ennyire elbasztátok a játékotokat, legalább nem kell több prmiumot venni.