War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg lehet konstatálni, hogy miért ez a legokádékabb II.vh film.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.15. 13:38:23
norbi és gstup gondolom ti csak a kora este a második menetre jöttök igaz?( gstup majd kellene az ingame neved hogy tudjalak majd invitálni vagy felvenni barátok közé)
Ez a hero event(minden nap elsőnek kell lenned egyszer) hogyan működik?Ha kihagyok egy napot akkor nullázódik?Vagy kihagyás után folytathatom onnan ahol abbahagytam?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.15. 09:34:38
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
kellene 3 ember szakaszba a megfelelő időpontban, mert az fix hogy ezt egymagában ember csak nagy szerencsével tudná megcsinálni...
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 22:56:51
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
úristen
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 22:31:59
Az olaszok kezdték el kidolgozni a magyar-olasz tech tree alapötletét, mi pedig (azaz főleg Hebime 😄 ) segítünk nekik a magyar takokkal való kiegészítésben.
Ez a kép is amit beraktál az olaszok munkája.
A Gaijin jelenleg tervbe se vette ennek a megvalósítását, az olasz srácok ezért dolgoznak folyamatosan, hogy a fejlesztőknek elő tudják adni a végleges formát. Egyedül a Nimródról tudjuk hogy be fogják rakni, de azt is a német fába tervezték.

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 21:54:05

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De amúgy is kihúzza az ember maxosra, mert ezzel a géppel lehet a legtöbb eredményt elérni, és viszonylag egyszerűen húzni a cuccokat.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.14. 20:52:21
És még én éreztem szarul magam a WOTban, amikor megvettem anno a Löwét ... 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.14. 20:17:05
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként egyértelműen többesszámban beszél a dekorációról, úgyhogy biztos jönnek még egyéb cuccok is. Én ilyen általános dolgokra tudok gondolni, mint felhelyezhető lánctalp darabok, homokzsákok és hasonló, tényleg odavaló cuccok. A kérdés hogy ezeket hogy lehet majd megszerezni. Arra viszont mérget veszek, hogy nem szabadon feltehetőek lesznek mint a matricák, hanem mindennek lesz egy fix helye (vagy több amiből választani lehet) és oda tudod csak felrakni. Meg az se egy utolsó dolog, hogy ezek csak díszek, vagy valós védelmi értékük is van-e
Erre amúgy kiváncsi leszek, legalábbis arra a részére hogy "An opportunity to customize your tank using different decoration items which will be added in one of the future updates!" mert azért valljuk be, ez a koponya megint egy hülyeség aminek semmi értelme nincs és még csak nem is néz ki jól! De legalább kidobhatod rá a 16 euródat...
(nem, nem laggoltam, a netem is oké, egyszerűen a játék úgy gondolta, ideje meghalni)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.14. 17:09:21
Golden Dog tag
Én a helyükben biztos nem így csinálnám. Azt hiszik hogy nem tűnik fel a játékosoknak hogy ez a sorsolásos dolog egy nulla? Rendes dolgogokat nem tudsz nyerni vele mert vagy nincs vagy pedig nem adja be azért se!
Miért nem lehet akkor olyanokat berakni hogy pl. Plusz festés, vagy plusz matricahely. Vagy hogy a festés kopottságát változtathasd premium fiók nélkül. Vagy nyernél x darab ingyen javítást/ ingyen heatfs-t. Adhatna többször modult akár magas tierben is. Nem csak egy lánctalpat egy T1 harckocsihoz ami ~200RP alapból. Vagy rendes leárazásokat nem premium járművekhez akár RP akár silver. Nem kellenek nagy dolgok de akkor azoknak legyen is értelme. Nem úgy mint amikor kipörgeti az 5ezer silvert meg az ordert. Épp csak a fuck you felirat nincs ott!!!
Ha már itt tartunk a sok hasztalan baromság helyett megcsinálhatnák azt is pl hogy jobban lehessen costumizálni a harckocsit. (Ha már a hibajavítások ellen ennyire elzárkóznak) Arra gondolok hogy ha nekem nem tetszik akkor levehetem a kötényezést, a külső üzemanyag tartályokat, a légvédelmi géppuskát stb. Így kicsit még egyedibb lehetne.
kiírja a Battle Task-nál a számláló, hogy van vissza 6 perc.... letellik a 6 perc és a számláló visszaugrik 4 órára
álljak neki este 6kor a szaros battle taskoknak???? most mivan? eddig már délelőtt 10kor lehetett csinálni a következő napi 3-at