37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megint letöltöttem a játékot. Látom a BR-ek még mindig el vannak baszva. Brit tankokkal van bármi értelme elkezdeni játszani? Elég vackok a lőszerek ahogy látom. T5-ösökhöz még heat sincs csak szar sabot, ami gondolom 100%ban pattan minden szögből az orosz tankokról. -
foxbat88fx #29475 kezdem eléggé megkedvelni ezt a Dickit :)
nehezen jövök ki vele ilyen körök alatt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #29474 Na látom még mindig nem vettek ki ezeket a polipkezű katonákat a tankokból.
Vicces jelenség volt előbb, a T54-ből kilőtték 1 kivételével az összes emberemet. Átültem vezetőnek, mentem keveset, majd szemből jött valamit brit light tank. Próbált hátba kerülni, szerencsére a tereptárgyak miatt nem tudott annyira. Én közben nyomva tartottam a 4-es gombot, és a polipkezű hős orosz Yurim, miközben ült át lövésznek simám vezette a tankot. Az alatt a 10 másodperc alatt próbáltam folyamatosan a light tank felé fordulni, ez sikerült is, majd amikor a polipkezű Yuri átült lövésznek, bumm, felrobbantotta a teásdobozt. Mind ezt Realistic Battlesban.
Köszönöm Gazsi, hogy ennyire elbasztátok a játékotokat, legalább nem kell több prmiumot venni. -
CHaooSS #29473 Igaz, ink. lesz másik Leo 1 mint ez. -
Molot115 #29472 Hát tudtommal az mbt-70 csak a 152millis ágyúval készült. A Keiler volt felszerelve 120-sal. Volt terv róla hogy a kettőt kombinálják de nem lett belőle semmi.
De nem hiszem hogy idáig eljutnának. Inkább beraknak majd valami későbbi Leopard 1 variánst. -
CHaooSS #29471 Meglátjuk, ugye 205mm front 68 fokban az 547mm de ugye csak 100 mili acél, hát meglátjuk milyen értéket kap,
amúgy rakétás tankokra visszatérve a kpz-70/mbt-70 ugye nem csak a 150-es rakétával volt szerelve hanem a német verzión teszteltek 120 milis L44 prototípust nem? mondjuk az bekerülhetne. -
Molot115 #29470 Hát majd gaijin úgyis kitalálja hogy mi lesz a legoptimálisabb. Sztem sima homogén lemezként fog viselkedni. Az a legegyszerűbb. Ráírják hogy 390mm aztán el van intézve. Így éppen viszi majd a HEAT-FS.
Vagy hogy "kedvezzenek" a russian-bias hívőknek 410 milliméter lesz ,hogy pont ne üsse át a heatfs. De persze a 125-ös mindent vinni fog mint a piros 7-es! :D -
CHaooSS #29469 Én úgy tudom, hogy a tornyot feltöltötték alumíniummal aztán volt, hogy hagyták üregesen, de pl. a B verzió ugye úgy volt, hogy alumínium és abba mentek a kerámia golyók.
ez így mind szép és jó aztán a játékban hogy lesz... na arra kíváncsi vagyok
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 22:11:50 -
Molot115 #29468 Üvegszálas műanyag elvileg. De ezt is folyamatosan fejlesztették, változtatták. Sokszor attól is függött hogy melyik gyár gyártotta le az adott harckocsit. A torony pedig úgy tudom acél volt. Csak a frontpáncélban volt egy üreg kialakítva amit kezdetben alumíniummal töltöttel fel. De később ebbe az alumíniumba kerámia golyókat raktak, aztán áttértek a porcelán és kerámia rudakra, amiket felváltva helyeztek el benne. Így a kumulatív gránátokkal szemben egész jó védelmet sikerült kialakítani. De persze ebből is volt jobb rosszabb minőségü.
Milyen szép is lenne hogyha rendesen le lennének modellezve az üreges/rétegelt páncélzatok. A HEAT-FSek pedig hasztalanok lennének ezekkel szemben. Lenne értelme az APDS-nek vagy az APFSDS-nek, persze ha nem kellene belőlük 5-7 darab egy killhez. Persze ehhez az is kellene hogy a harckocsik csak személyzettel működjenek.
De mind1 is, ezek csak álmok. :D -
CHaooSS #29467 Jó hát a T64 csak példa volt, hirtelen nem jutott más eszembe.
---
Azért van páncél
http://topwar.ru/uploads/images/2014/860/stxk800.jpg
Mondjuk a torony nagy része alumínium öntvény de na, Amúgy a frontban itt mi van az acéllemezek között? nem jut eszembe -
Molot115 #29466 Hát lehet hogy kellemetlen lenne. De a T-64nek az elméleti tűzgyorsasága 8 lövés/perc ami mondjuk 7,5sec-es újratöltést eredményez. A leopard 1 alapból 9,3 sec az M60 10,8 a centurion mk10 pedig 8,7sec alatt tölt újra. Alap személyzettel. Max személyzettel mondjuk 2 sec lejön ezekből az értékekből. Akkor 2 olyan med is lesz ami már veri. A T-64 viszont végig így marad.
Az hogy milyen a páncél tök mind1 a heat-fsek mellett, illetve amíg ilyen szinten random az egész, tök mind1 hogy mi vagy ki tölt újra és mennyi idő alatt!
Persze a játék megint más, de a tesztek azt bizonyítják hogy az első percben egy jól képzett töltőkezelő tudja tartani a lépést egy automata töltőberendezéssel. Főleg hogy a T-64/72 autoloadere nem a megbízhatóságáról volt híres. Ha pedig elromlott akkor igazán szarban volt a személyzet. A játékba pedig be rakhatják nyugodtan hogy sérülés esetén egyáltalán ne töltsön, amíg meg nem javítják. -
CHaooSS #29465 T92 is mit művel 6.7-ben, de ő kompenzálva van a gyenge páncéllal és a "kis" átütéssel, de ha mondjuk jön egy T64 aminek páncélja és van és nagy átütése.. azért elég kellemetlen lehet, ha gazsiék összerakják az "elavult" tankokkal
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 20:19:59 -
Brenor #29464 Autoloaderről nincs semmi infó. A rakétás lőszerekről beszéltek tankoknál, hogy az nincs tervben, és így az a határ.
Egyébként egy félautomata töltésű tank van a játékban, a T92 light tank amcsiknál. -
Molot115 #29463 Miért nem lenne esélye? Az újratöltési idők jelen pillanatban sem stimmelnek minden típusnál! -
CHaooSS #29462 Konkrétabban? autoloader-re mit mondtak? mondjuk érdekes lenne mert kb. semmi esélye nem lenne annak amiben nincs és tudjuk gazsiéknak nem számítanak ezek.. -
Brenor #29461 Konkrét évszám nincs mert technológiai határ van.
Repülőknél 1960-as évek - irányított rakétásak már nem lesznek.
Tankoknál 1970-es évek - rakéta lőszeresek már nem lesznek.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.20. 19:09:24 -
kissssss #29460 "Leo 2-ből a 69-es Keiler"
és ezt eszik vagy isszák?
-
CHaooSS #29459 Vannak már infók, hogy meddig mennek el évszám ügyileg? következő patch-el jönnek az új oroszok az biztos mert így nem állapot, folyton amcsi+briteket kapok.. totál szívás
+németeknek is jól jönne még tank, én speciel örülnék a Leo 2-ből a 69-es Keiler prototípusnak
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 18:56:25 -
úristen.. neeeee
-
foxbat88fx #29457 pfff ez semmi, ezt az embert nézd meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez már winrate :D -
nandoxxl #29456
Nem mondtál semmi újat:)
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2016.03.20. 09:17:23 -
Hogy tud valaki így játszani? Hogy csinálja?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #29454 ismerős helyzet. -
McLarenpowa #29453 18 kill és elveszítjük... 
replay
-
nandoxxl #29452 Ne nézz hülyének minket, tudjuk mi a lag. Most másról van szó (McLarenpowa #29449), néha nálam is lövök és eltűnik a semmibe, de úgy tényleg a semmibe mint az EU pénz:). Az új patch óta van. -
foxbat88fx #29451 de van.... inkább késének nevezném
célzom pl a kv-1 torony alatti részét közben a motortértbe csapódik be a skuló... észrevettem én is -
foxbat88fx #29450 el se olvassátok már az OFF-omat, leszarom az egészet :D
az újabb elcseszett világunk túlbonyolított faszságait tükrözi csak az egész, le is szarom :) -
McLarenpowa #29449 Nektek az új patch óta nincsenek eltűnő lövedékek? Kilövöm szépen száll az ellen tank felé majd semmi...se lepattanó se átütés. -
kissssss #29448 ez általában akkor szokott előfordulni ha a gunneral holt térben akarsz lőni oda ahol már nem tudja fordítani a géppuskát a lövész, én se értem miért csinálja ezt a játék.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.19. 11:56:13 -
foxbat88fx #29447 OFF: hátha valaki tud itt segíteni mert már tökön szúrom magam mindjárt....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Google fiókban nem lehet írni valami supportnak, hogy nem tudok belépni az egyik oldalra????
Mindenhol csak jelszó visszaállítás meg adjam meg a legutóbbi jelszót amire emlékszem de nem ezzel van a gond
Panoramio-ba akartam volna belépni, de most látom, hogy összevonták google fiókkal, CSAKHOGy nekem ott már van régi fiókom, de annak az email-jével meg nem enged be, hiába írom be a jó email-t meg jelszót, utána átdob a google fiókba, beírom ott is a jelenlegi jelszavam majd van 2 lehetőségem.... új panoramió felhasználó készítése vagy meglévőbe belépés..... rámegyek hogy meglévő panoramio fiókba való belépés, és kezdődik elölről az egész.... régi email beírása, régi jelszó, majd tovább dob a google fiókba, google fiók jelszó megadás majd megint 2 lehetőség... meglévő panoramio fiókba való belépés vagy új panoramio készítése -.-" és persze ha megint a meglévőre megyek akkor minden egyes alkalommal elölről kezdődik ez a szar!!!
sehol nem találtam olyat, hogy lehetne nekik írni, mármint a google-eseknek, hogy csináljanak valamit.... legalább töröljék a régi panoramio fiókomat és feltöltöm újra a képeket, de nem találtam semmi elérhetőséget
esetleg valaki tudja, hogy mire kell menni, hogy írhassak ezeknek? :)
előre is köszi ha esetleg valaki tud segíteni
sry az OFF-ért -
Nekem is csinál ilyet. Sőt, tegnap volt egy extrém eset: bombázónál átváltottam toronyra és hátrafelé nézve leesett az fps 4-5-re. Vissza fülkébe és ment simán 50-60 fps-el tovább. -
Lokker #29443 A WarThunder okoz ilyet. -
GálTomi #29442 Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket. Az utóbbi időben rendszeresen van drasztikus fps ingadozásom a programmal. A korábbi stabil 60 fps helyett 22-25 fps re esett vissza úgy hogy semmilyen grafikai beállítást nem hajtottam végre. Újraindítom és teljesen random módon hol stabil 60-65 fps. Egész addíg míg újra nem indítom. Akkor 22-25 fps. A háttárben semmi más nem fut. Más nagyobb gépigényű programjaim minden probléma nélkül továbbra is futnak. Vona esetleg ötletetek mi okozhat ilyet? -
foxbat88fx #29441 ott még nem tartok, most lett még csak meg a Dicker Max de már alázok vele mint az állat :))))
persze papír a test de okosan használva durván OP imo (sztem) -
kissssss #29440 V for Victory!
meglehet majd hétvégén venni a Pokryshkin P39-et, kedvenc repülöm már nem lesz olyan ritka mint volt :( -
kissssss #29439 nem csak az de szerintem majd a nashorn is szépen felmegy 6.0-ra minimum, Dmax meg megy egészen 5.7-ig.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.18. 19:40:47 -
foxbat88fx #29438 nem sokáig lesz a Dicker Max 4.3-as BR-en....
olyan OP az a gun mint állat.... az első német tank amit OP-nak érzek :D :D -
Rhonin7 #29437 pontosan! legalabb 5x megkerdeztem oket,hogy mi a problemajuk mert nem ertem :) a STEAM en nem vettem semmit aznap ,de az a 14 USD valami steames purchase.....lehet valaki beprobalkozott...es ahogy te is mondtad a legduhitobb az hogy kanyar nelkul lekapcsoltak az accountom es nem eloszor megkerestek volna hogy mutassak ID-t, Bankkartyat, Banki-STEAM-es bizonylatokat.....mondjuk ezt helyettuk megtettem es kuldtem megsem tudtak ertelmezni??? eleg erdekes.......
a kecseg STEAM pedig bezarta a forumtopikot ahol tucatnyian panaszkodtak ugyanezzel kapcsolatban -
Droughert #29436 Nekem az még talán tiszta, hogy azzal a dolláros vásárlással van gondjuk, de miért nem írják le konkrétan, hogy mégis mi a gond, mit kellene tenned, hogy tisztázd magad. Azt sem értem, hogy ha ezt nem írják le, csak bannolnak, akkor a steam mégis mivel tudja megoldani a problémád, mivel nem ők bannboltak, így ők nehezen fogják feloldani azt a bannt.
Ha valamivel gond van, akkor a cégek általában kérik a szükséges bizonylatokat amivel tisztázod magad, mint ahogy most te elküldted nekik a historyt, de érdekes módon ők ezt nem kérték.
Erre az egészre hirtelen én sem tudok értelmes magyarázatot, az egész olyan Gajines... -
Rhonin7 #29435 hat igen....most elkuldtem nekik megint a STEAM Purchase historymat a PAY PAL Januar 15-i historyjat.......ennel tobbet nem tudok tenni baszki :(
de nem tud valaki segiteni valami nagyon odabaszos emaillel amiben leairja ennek az egesz storynak az abszurditasat es jol rajuk ijeszt?