11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    OFF: hátha valaki tud itt segíteni mert már tökön szúrom magam mindjárt....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Google fiókban nem lehet írni valami supportnak, hogy nem tudok belépni az egyik oldalra????
    Mindenhol csak jelszó visszaállítás meg adjam meg a legutóbbi jelszót amire emlékszem de nem ezzel van a gond

Panoramio-ba akartam volna belépni, de most látom, hogy összevonták google fiókkal, CSAKHOGy nekem ott már van régi fiókom, de annak az email-jével meg nem enged be, hiába írom be a jó email-t meg jelszót, utána átdob a google fiókba, beírom ott is a jelenlegi jelszavam majd van 2 lehetőségem.... új panoramió felhasználó készítése vagy meglévőbe belépés..... rámegyek hogy meglévő panoramio fiókba való belépés, és kezdődik elölről az egész.... régi email beírása, régi jelszó, majd tovább dob a google fiókba, google fiók jelszó megadás majd megint 2 lehetőség... meglévő panoramio fiókba való belépés vagy új panoramio készítése -.-" és persze ha megint a meglévőre megyek akkor minden egyes alkalommal elölről kezdődik ez a szar!!!

sehol nem találtam olyat, hogy lehetne nekik írni, mármint a google-eseknek, hogy csináljanak valamit.... legalább töröljék a régi panoramio fiókomat és feltöltöm újra a képeket, de nem találtam semmi elérhetőséget

esetleg valaki tudja, hogy mire kell menni, hogy írhassak ezeknek? :)
    előre is köszi ha esetleg valaki tud segíteni

sry az OFF-ért