Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kurfürst #29384 Kipróbáltam az új peccsel, meg ezzel a last man standing mókával. Igyekeztem gyúrni Nashornra, úgyhogy Marderral mentem,
Kretén csapattársak persze most is folyamatosan beálltak a lővonalba, úgyhogy viszonylag hamar meghalt mindenki, a rádióst vagy kit kivéve. Se lőni, se mozogni, még csak ágyút forgatni sem tudtam, úgyhogy kb. 2-3 percen keresztül halottnak néztek, amíg rájöttem hogy meg kell nyomni a 4-est hogy átcuccoljon az utolsó manus is és még utoljára belelőjön az előttem 50 méterrel grasszáló Cromwell tornyába. :D
Utána mentem is egyet jó kis low-tier T-34-essel, olyan max. 2,7 BR körül, teljesen agyhalott módon a kárpátokon, semmi taktika, csak mész és lősz, mint a régi Szovjet filmekben. Valahogy teljesen tökéletesen működött, amikor már csak egy ember maradt, nekimentem egy Shermannek (lőtt mint az állat, persze pattogott :D ), ÁTÜLTEM fél perc alatt az lövegkezelő helyére és belelőttem a tornyába. Végül valaki kilőtte. Ezután visszaültem a vezető helyére, és még nekimentem jól valami német Flak Trucknak is, ágyú nem is kell ide alapon.
Ennyit a balanszről. :D