37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Remélem megvan a Steam értesítő mailje a sikeres vásárlásról! Én küldenék egy screenshotot róla a Gaijinnak.
  • kissssss
    lehet pont az a problémájuk hogy már nem tejelsz többet :D
  • Rhonin7
    azon vagyok,de olyan mintha nem ertenek a problemamat,hogy mi a problemajuk velem :D ahol nyilaz a Gaijines azt szinte felhaborodva irja,hogy ha nem vettem semmit egy ideje akkor ez meg mi? de baszki en azt latom.hogy 2015 januarban vettem 2500GE-t....
  • kissssss
    na ez az... vicces ez a levél mert a linkelt kép épp téged bizonyít, 2015 január az nem mostanában volt.

ha valaki megbuherálta volna a WT accodat akkor nem 2015 év lenne az utolsó vásárlás időpontja hanem 2016 márciusa.

most maximum annyit tudsz tenni hogy tovább levelezel gajjinal és talán a steam supportal is ha hajlandóak lesznek válaszolni.

• Rhonin7
    de azzal is mi a bajuk igy kozel masfel ev elteltevel???? azt se ertem milyen refoundrol beszelnek
  • Rhonin7
    hat ez az! raadasul vettem vagy 100 EURO ertekben az elmult evek alatt GE/t es Steamen 2 ACE packet.......az ingyenes jatekukba tomtem vagy 200 dodot......

nem tud valaki segiteni egy frappans levellel,hogy mi ez az egesz es miert zaroltak az accountom,??
  • kissssss
    nem értem miért küldenek a steam supporthoz ha az a problémájuk hogy náluk (gajjinál) vásároltál állítólag.

steam acc nem egyenlő a WT accuntal.

más, az hogy te mit csinálsz a steamen belül illetve mit vásárolsz steamen ahhoz gajjinak semmi köze.
  • Rhonin7
    hat epp ez az hogy semmit nem ugyleteltem........se a steamen se a Gaijin altal linkelt accounton semmi ugyleti tranzakcio sincs.....a Gaijint se ertem hogy azt a 2015 januari 14 dollart minek mutogatja nekem.......
  • Brenor
    Sok tiltás volt most Steames ügyletek miatt. Vagy véletlenül kerültél be a szórásba, vagy valahogy a te fiókodat használták fel ezekhez a csalásokhoz. Egy Steam/WT jelszóváltoztatást mindenképpen ajánlanék.
  • Rhonin7
    sziasztok! kaptam tegnap egy ilyet,miutan nem tudtam belepni a WT be,mert FROZEN volt:

Mar 15, 09:15

Greetings!

Thank you for contacting Gaijin Customer Support.

Your account is frozen for fraudulent Steam purchases - you should contact Steam support direclty regarding this issue.

They can be contacted using this direct link:

Irtam a STEAMNEK de nem irtak meg vissza......Gaijintol visszakerdeztem nem ertem mi a baj, tobb mint egy eve meg Golden eaglet sem vettem.......

erre kuldtek egy ilyet,hogy akkor ez mi?

mondtam nekik,hogy nem ertem meg mindig,hogy mi a bajuk

szerintetek ez mi ????
  • Kurfürst
    Kipróbáltam az új peccsel, meg ezzel a last man standing mókával. Igyekeztem gyúrni Nashornra, úgyhogy Marderral mentem,

Kretén csapattársak persze most is folyamatosan beálltak a lővonalba, úgyhogy viszonylag hamar meghalt mindenki, a rádióst vagy kit kivéve. Se lőni, se mozogni, még csak ágyút forgatni sem tudtam, úgyhogy kb. 2-3 percen keresztül halottnak néztek, amíg rájöttem hogy meg kell nyomni a 4-est hogy átcuccoljon az utolsó manus is és még utoljára belelőjön az előttem 50 méterrel grasszáló Cromwell tornyába. :D

Utána mentem is egyet jó kis low-tier T-34-essel, olyan max. 2,7 BR körül, teljesen agyhalott módon a kárpátokon, semmi taktika, csak mész és lősz, mint a régi Szovjet filmekben. Valahogy teljesen tökéletesen működött, amikor már csak egy ember maradt, nekimentem egy Shermannek (lőtt mint az állat, persze pattogott :D ), ÁTÜLTEM fél perc alatt az lövegkezelő helyére és belelőttem a tornyába. Végül valaki kilőtte. Ezután visszaültem a vezető helyére, és még nekimentem jól valami német Flak Trucknak is, ágyú nem is kell ide alapon.

Ennyit a balanszről. :D
  • Brenor
    Az bug, reportolni kell
  • bardocz
    Ha kilőnek mindenkit, csak a gunnert nem, akkor is át kell ülni az amúgy halott drivernek, hogy lehessen lőni
  • CHaooSS
    Nem gondolkodnak ezek... Az még nagyon idegesítő, hogy mai napig a javítást és tűzoltást ki kell fejleszteni.. alap dolog, de persze sz**jál csak T5-ben 33+28 ezerrel.. kanonenjagdpanzert fejleszteném, de APCR-el elég szar.. az a +61 ezer nagyon megnehezíti.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.17. 11:45:48
  • jocking
    Nem is értem hogy gondolták ezt. Pl. mi van azokkal a tankokkal, ahol a vezető és a lövész hermetikusan el van különítve egymástól? Ott ki kell mászni a csókának a tankból, és le lehet géppuskázni?
  • Ryleh
    hali,hol lehet igazitani a kurzor gyorsasagon?,,nagyon lassu,es nem bena a vas amivel jatszok...koszi
  • Zegi Norbi HUN
  • foxbat88fx
    hülye állat :D
  • Lokker
    Ezen most kiégtem. Megyek is aludni. :D
  • kissssss
  • Luciferkee
    Vicc ez a last man standing. KB így képzelem el a legénység tagjait.

• CHaooSS
    Amúgy a tűz elég ronda a játékban.. én nem adtam volna így ki a patch-et.. dolgozhattak volna azért rajta
  • bardocz
    Ott gondoltam én is, de még nem sikerült szemből megsebezni sem. Lövegpajzs esélytelen.
  • Brenor
    Minden az 1.57-ről magyarul
  • Brenor
    A lengyellel? o.O
    Az már évezredek óta benn van. Lehet még a magyar fordítása el se kezdődött mire ők kész lettek :D
    Az ukránokkal vagyunk kb egy időben.
  • foxbat88fx
    hát én csak árkádozok :D
    bár már alig játszok, mert itt a tavasz VÉGRE :)

de nem értem mi indokolta a teljesítmény növelését.... eddig is nagyon jól mozogtak a tankok árkádban
  • AIexx
    Nem úgy volt hogy a Lengyel nyelvvel együtt jön a Magyar is?
  • gstup
    Neee.A párduc free kill! :) Szemből 1 lövés és már harcképtelen,utána meg szabad préda mert tolatni sem tud.Más.Visszaraktam a játékot a patch miatt (Nashorn és Ta-152).Bárcsak ne tettem volna.Mi ez az egy emberes bohóckodás???A német pzgr-el ami régen jó esetben 1 lövés és kill volt,most 4-5 lövés kell a killhez.Remek.Ami viszont jó ötlet,hogy át kell szenvednie magát a tankon ha vezetni vagy lőni szeretne az ember.De én ezt már simán 2 crewnál is bevezetném.
  • Zegi Norbi HUN
    Lehetséges :D Nekem is feltűnt, hogy a kv hirtelen egy sportkocsi lett, de a tigris is száguld rendesen :D Csak árkádban ilyen, szóval nincsen semmi baj :)
  • kissssss
    a párduc tornyának a szélét kell célozni szemből ahol függőleges a páncélzat és nem védi a lövegpajzs, illetve a lövegpajzs felső részét is be lehet ütni az orosz 85mm ágyúval, ugyanakkor a lövegpajzs alsó részéről én mindig pattanok ami elég fura mert elvileg itt is simán átkelletne ütnie azt a részt is.
  • bardocz
    Onnan is gyönyörűen pattogok pedig :D Simulator módban szemből még nem tudtam egyszer sem megsebezni a T-34-85-tel.
  • Madi92
    Ne bántsd szegény németeket. (Tornyot minden beüti kb....)
  • bardocz
    Párducot szemből hol kéne lőni, hogy érjen is valamit a találat? Tigrisen ha látszik a test, meglövöm a felső lemez közepét, és megy a legénység fele, de a Párducokat csak oldalról tudom sebezni.
  • foxbat88fx
    miért kellett megint buffolni a lóerőt árkádban? jobban menjenek az oroszok? :D
    T-10M 1150 lóerő.... T-54 1000 lóerő.... de az eddig lomha KV-2 is kapott 1000 lóerőt LOL
  • Stefan99
    Azt viszont meg kell hagyni hogy a lezuhant repülő új fényeffektjei elég királyul néznek ki fentről. főleg a havas pályán
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.03.15. 21:14:38
  • Zegi Norbi HUN
    A nap kommentje
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.15. 19:52:54
  • Madi92
    Valamit megint letöltött. Megjött az orosz Buff.
  • bardocz
    Igen? Ez fel se tűnt eddig. Az viszont mindenképpen jobb.
  • Stefan99
    Nem, eddig két ember volt a minimum, ha csak egy maradt, akkor meghaltál.
  • bardocz
    Ja, az idegesítő. Csak eddig meg egy emberrel lehetett mindent csinálni. Az mondjuk tényleg vicc, hogy ugyan úgy tölt újra egy emberrel, mintha teljes legénység lenne...