War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Eltűnt a tegnapi helyéről az achi..... hova lett?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Vicces gép amúgy, mert angol hajtómű,és amerikai célzókészülék volt benne, és német szárnnyilazási tervek alapján épült. De hát ez van, az oroszok az összes komolyabb technológiai fejlesztésüket a katonai repülőgépipar területén a nyugattól lopták, egészen a szovjetúnió összeomlásáig.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.11. 14:58:32
neked nagy tűzgyorsaságú tankokra van szükséged amikkel gyorsan lehet osztani a pofonokat, AB csatákban csak a ruszki tankokat ajánlom kezdésképpen t34/57(az ezüstért vehetőt) kell bepakolni hogy meglegyen a tier3 követelmény, e mellé jöhet a t34/mod42 és a mod41, állítólag a t34/85 és t44 tankokkal is jól lehet wagerezni.

MIG-15 BISZ(БИС: Боевой Истребительный Самолет) = Harci Vadászrepülőgép (( Egészen brilliáns fantáziára utal ez az elnevezés<#bohoc>#bohoc>))
A WT hősei jutalmat ilyenkor automatikusan megkapom? Csak mert nem látom sehol sem az üzeneteimben, hogy megkaptam volna.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.11. 13:55:02
Amit eddig osszeraktam (arkad mod): T34/85 (D5T), KV-85 (szinten az agyu miatt), es a harmadik helyen egyelore hezitalok a KV2, a T34/57, es a Kv1-Zis5 kozott...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A KV-1-kről mi a véleményetek?
Köszönöm
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
A Trop pedig a "tropentaugliche version", vagyis trópusi üzemelésre felkészített változat. Valamiért hivatalosan ez lett a neve, de valójában nem trópusi, hanem sivatagi körülményekre lettek átalakítva az ilyen gépek. Külsőleg a feltöltő légbeömlő nyílására szerelt (amúgy olasz tervezésű) homokszűrőről lehet megkülönböztetni. Itt lehet látni a kipufogó csövek felett.
+ 2 perc alatt ezt találtam róla 😊 ." Ezt követi a hajtóműtér, ahol a korai változatnál 22 kN tolóerejű RD–45 (Rolls-Royce Nene licenc), a későbbi bisz változatnál pedig Klimov VK–1 gázturbinás sugárhajtómű helyezkedik el."
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.11. 11:32:54

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az jobban fájt, hogy a artymba belerohant egy IL-10 (igen repülő, szerintem ilyet akarva sem tudnánk összehozni mégegyszer) és meghalt, életem első teamkillje volt, kaptam is miatta 1 nap felfüggesztést.
Az, hogy pár napra rá beaktivált 300%-os RP booster mellette, az első fél percben kilőtt egy csapattárs jobban felhergelt. Ő nem kapott bant, de még kicket sem a játékból (engem kick a gameból, kilogoltatott, be akartam logolni, suspended for 24 hour).
FAIR. Neki biztos orosz ipje volt
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.10. 20:16:29
Ugyanezeket tapasztalom, amióta játszok vele, csak én kizárólag reálozok. Vannak napok amikor god módba rak. Bármit csinálok fröcsögnek a killek. nem tudok úgy meglőni senkit hogy ne critical legyen minimum. Olyanokat ad meg killnek hogy én szégyellem magam. Aztán másnap rájövök hogy nem kell szégyellnem magam mert mindent visszaad a játék. Akármit csinálsz bukta lesz. Nem üt át vagy ha véletlenül át is üt nem sebez, és jönnek a 8-10 találatos kill assistok.
A fogyatékkal élő gaijin meg ahelyett hogy megszüntetné egyre csak erősítí ezt. Van pofájuk bejelenteni hogy a feketére lőtt lőszer instant kill lesz, aztán persze nem lesz az valami oknál fogva. Ugyanúgy jönnek a helyzetek amikor 3-4 ilyet kibír az ellenfél. A te heavydnek meg a létezését kitörli az univerzumból egy 2,7x3,8 centis repesz darab.
Amióta játszok vele azóta ez van, semmi jele nincs annak hogy ezen változtatni akarnának. De a retkes rakétás sz@rok-at mindenképpen be kell rakni, a szarabbnál szarabb pályáikkal együtt, ahol mozogni alig lehet.
Leo-val lőttem egy mellettem álló T-10M-et, oldalát lőttem HEATFS-el, átment rajta, a másik oldalán is volt egy leo (körbevettük, de nem bírtunk vele). A lőszer átment a T10-en, és eltalálta a leo-t. Az persze egyből robbant a t10-nek kutya baja sem volt.
12.7mm-essel sorozom az enemyt erre az egyik visszapattan róla rám és kinyír....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA