War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden nap ugyanaz. Csak a hétvégi arany csatás deed lesz más

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Mi a mai hős deed? Ugyan az mint tegnap?

Eltűnt a tegnapi helyéről az achi..... hova lett?

"we didn't even scratch them"

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Aha okés, T34-et nembírok lelőni leoval, HEATFS-el... Hagyjuk már ezt a fasságot, hogy lepattan a torony közepéről...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AIexx
Valaki 4.0 repcsi RB<#kerdes>
Jaj, "dehogy is"!<#nezze> Mindent Ők (a büszke nemzet Női és Férfi, akik építették a cocializmust) találtak ki, és igazából Tőlük, a hős szovjet nemzet korálátlan tudással megáldott mérnökeinek szellemi termékét próbálták lekoppintani más hazúg kapitalista nemzetek - sokkal előbb. És gyártották le az általad is említett kész, és kitűnő szovjet termékeket silány másolatát. ...ja....<#zavart2>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Konkrétan a MiG-15Bis-nek erősebb hajtóműve(lopott angol hajtómű), jobb emelkedőképessége, és úgy 50%-al nagyobb tűzgyorsaságú 23mm-es gépágyúi vannak. (ezt a tűzgyorsaság dolgot sikerült annyira felfejleszteniük, hogy négy másodpercnyi tüzeléssel kiürülnek a 23mm-esek, és akkor gyakorlatilag fegyvertelen a gép, mivelhogy a 37mm-es retek annyira pontos egy tehervonatot se lehet eltalálni vele.)

Vicces gép amúgy, mert angol hajtómű,és amerikai célzókészülék volt benne, és német szárnnyilazási tervek alapján épült. De hát ez van, az oroszok az összes komolyabb technológiai fejlesztésüket a katonai repülőgépipar területén a nyugattól lopták, egészen a szovjetúnió összeomlásáig.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.11. 14:58:32
kv-2 felejtsd el.... még kimaxolt töltővel is 36 másodperc az újratöltés a csata meg véget érhet akár 5 perc alatt is, kv-1 zis-5 tankot is szintén elfelejtheted mert állandóan tornyon fogják lőni és akkor a csata átalakul repair szimulátorrá :/

neked nagy tűzgyorsaságú tankokra van szükséged amikkel gyorsan lehet osztani a pofonokat, AB csatákban csak a ruszki tankokat ajánlom kezdésképpen t34/57(az ezüstért vehetőt) kell bepakolni hogy meglegyen a tier3 követelmény, e mellé jöhet a t34/mod42 és a mod41, állítólag a t34/85 és t44 tankokkal is jól lehet wagerezni.

Nem szóltam. Már rájöttem <#smile>
Vagy ez lenne?
Na mit találtam?!
MIG-15 BISZ(БИС: Боевой Истребительный Самолет) = Harci Vadászrepülőgép (( Egészen brilliáns fantáziára utal ez az elnevezés<#bohoc>))

Végre meglett az az első hely! <#eljen>

A WT hősei jutalmat ilyenkor automatikusan megkapom? Csak mert nem látom sehol sem az üzeneteimben, hogy megkaptam volna.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.11. 13:55:02
Nekem az event-ek eleve kiesnek. Vagy mert hétvégére teszik, vagy...mert 99%-ban eleve nem is érdekel. Ha ezeket nem veszem figyelembe, akkor megéri. Mikor a inmortal ruszki ágat elkezdem húzni, nem akartam alacson Br.ben bohóckodni. Emiatt vettem meg, ráadásúl fél áron. A T-34-85-akig ezzel húztam mindent. Aztán nyergeltem át, a T-44-re, ami meg aztán...<#eplus2>

Értem és amit lehet pénzt állítani az mit befolyásol?
Garou
Ha mar igy szoba kerult: en is most kezdenem el a GE wagerezest. Szerintetek mit vigyek?
Amit eddig osszeraktam (arkad mod): T34/85 (D5T), KV-85 (szinten az agyu miatt), es a harmadik helyen egyelore hezitalok a KV2, a T34/57, es a Kv1-Zis5 kozott...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Garou
Miutan aktivaltad, hogy szamolja is a csatakat legalabb egy geped legyen minimum Tier III. Onnet kezdve 3 vesztett meccsig aktiv, es ahogy mutatja is, kb ket gyoztes csatankent szamol fel neked Golden Eagle-t. Mikor megvan a 3 vesztett meccs, az addig osszegyujtott GE-t megkapod. Kikotes, hogy minden meccsen ki kell loj legalabb egy ellenfelet, kulonben negativnak szamolja el, hiaba nyert a csapat a vegen.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Első csata, az első T-34-el. 6 kill. Ha ilyen lesz az egész ág, (mármint, hogy nem csak ellenem fognak működni, hanem akkor is mikor én játszom velük) akkor szeretni fogom, ezt az ágat <#smile>

A KV-1-kről mi a véleményetek?
Ez GE wagerezés ez hogy működik?Már csomó ilyet pörgettem,de nem használtam még, azt látom be lehet állítani lovét,de mit ad, irja már le valaki!
Köszönöm
de event grindelésre már nem jó a br4.7 értéke miatt mert állandóan tigrisekkel pakolja össze, RB modban pedig már 5.0 a br értéke így még több nehézsúlyú ellenfelet fog kapni, nagyon jó tank én imádok vele játszani de soha se használnám GE wagerezésre vagy grindelésre.

...vagy vagyél egy prem T-34-57-t....na azzal lehet ágat húzni!-😊

<#eljen><#taps><#nevetes1>
<#taps><#idiota>
FishNoRba
Nem tudom, hogy ismeritek-e, de én konkrétan besírtam rajta <#taps>

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

Köszönöm, megfogadom <#smile>
sajnos kötelező kihúzni a ruszki ágat a t-34/57-ig minimum, ha van valami event akkor tömbnyire gajjin beszokott dobni valamilyen grind feszt feladatot tier megkötéssel, ha nincsen tierhez kötve az event akkor tudnám még ajánlani a német pz3 tankokat az 50mm ágyúkkal + ha van némi zsebpénzed akkor a prém pz3 is megéri igazi vadállat az a tank árkádban.

Fene tudja...mondjuk én személy szerint tankok mellett használom RB-ben a két gunpod-al. Mikor kilőnek tankból akkor ülök át védeni a földieket a vadászoktól, bombázóktól vagy az alacson támadó vadász-bombázóktól. Ha nincs fent gép akkor meg támadom a nyitott légvédelmi szarokat/TD-ket. De igazából bámire rácsapok, mert ha találok és kilövik (akár egy Heavy-t) akkor kapom a killasszisztot. Így ( ha a játék engedi) minden csatában csakok rá valamit. Nekem így használva csak pozitív élményeim vannak vele.

A bis latinul a kétszer. Arra utal, hogy a repülőgépet újra/át tervezték. Az olaszok és franciák is használtak hasonló típusjelzést.
A Trop pedig a "tropentaugliche version", vagyis trópusi üzemelésre felkészített változat. Valamiért hivatalosan ez lett a neve, de valójában nem trópusi, hanem sivatagi körülményekre lettek átalakítva az ilyen gépek. Külsőleg a feltöltő légbeömlő nyílására szerelt (amúgy olasz tervezésű) homokszűrőről lehet megkülönböztetni. Itt lehet látni a kipufogó csövek felett.

Árkádban?Mert RB-ben használhatatlanok a messzerek.A játék legnagyobb csalódása volt számomra a 109-es(összes variáns).Nem emelkedik annyira kiemelkedően(a többi géphez képest).Nagy a fordulóköre.Nagyon hamar felforr a motor.És ehhez ha hozzáadom a gundpodokat akkor már tényleg csak dísznek való.Persze lesz tűzereje.És ennyi.Az FW ág ami számomra egy álom.

<#eljen><#nezze>. Igen pontosan!

Ha jók az infóim a alap Mig-15-höz képest annyi, hogy a bis-nél lecsrélték a Ns-23 mm-st Np 23mm-re ami magasabb tűzgyorsaságoot eredményezett. Plusz, módosúlt a némileg a kabin kialakítása a jobb kilátás érdekében, meg plusz pánéllemezt kapott a pilóta. Beépítettek egy Sirena 2 Radart is. Plusz még néhány kapott fékernyőt is,de ez nem lett széria. (A hibázás, vagy tévedés jogát fenntartom) -😊

A messer-eknél, a sivatagban bevetett típusokat látták el a "trop" jelzéssel (Gondolom a sivatagi körülmények miatti kisebb átalakítások miatt)
Amúgy az a német repcsis csomag az tényleg megérné. Mert ott nem csak a DORA ér valamit (mondjuk az nincs meg), de a Bf-109 G2-t csak dícsérni tudom. Az egy állati jó gép, nem a saját BR-jében!!! Még a két gunpod-al is jól fordúl és jól emelkedik.(Egy nagy baja van, az meg a csúf Román festése. Mert gyorsan ki kell húzni a négy matricát, és elfedni a magyar felségjellel....(presze a szőrös talpuak mindehová pakoltak a sajátjukból...)

Ha jól tudom a messzernél a trop az hogy sivatagi(tropical) verzió. 😊

+ 2 perc alatt ezt találtam róla 😊 ." Ezt követi a hajtóműtér, ahol a korai változatnál 22 kN tolóerejű RD–45 (Rolls-Royce Nene licenc), a későbbi bisz változatnál pedig Klimov VK–1 gázturbinás sugárhajtómű helyezkedik el."
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.11. 11:32:54

<#taps>.júúúúúúúúúúúúj.....bisz= (biSZtos, hogy MIG-15, a Trop, meg a Tutiropogós rövidítése!<#zavart2>)....anyáááám...<#wow1> Én kérek elnézést!

AIexx
OFF:
Nem ide kéne írnom, de mégis: mit jelent a mig 15 után a bis? bf 109 g2/trop? mi az a trop?
Nagyon kaki ez a rombolhatóság, előtte stabil 60 fps low beállításokkal, most 29 minimumon és ha valami elkezd összedől 4-5 fps. Ez a rombolhatóság igazi kókány munka lett. 😊
Csak, hogy még nem tartok az OP-34-nél sajna. A német 4.3-7 kombóval próbálltam (PZ IVH, StuG IIIG, Jagd. IV) mert azzal elég jó eredményeket tudok hozni, de azzal sem sikerült.
hogy hogy? bepakolsz 3 darab op-34 tankot árkádba és addig darálsz amíg első nem leszel(cap zónát pedig foglalni ezerrel)

Ismét egy csodálatos nap a játékkal... Még a WT hőseit sem tudtam teljesíteni...
AnuluWork
Tegnap de és ma későde+du után itt:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szerintem az a "lézersugár" mehetett át valahogy. Én sem értettem, nem is izgattam magam miatta.

Az jobban fájt, hogy a artymba belerohant egy IL-10 (igen repülő, szerintem ilyet akarva sem tudnánk összehozni mégegyszer) és meghalt, életem első teamkillje volt, kaptam is miatta 1 nap felfüggesztést.
Az, hogy pár napra rá beaktivált 300%-os RP booster mellette, az első fél percben kilőtt egy csapattárs jobban felhergelt. Ő nem kapott bant, de még kicket sem a játékból (engem kick a gameból, kilogoltatott, be akartam logolni, suspended for 24 hour).

FAIR. Neki biztos orosz ipje volt
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.10. 20:16:29
Ja az más...<#nevetes2>
_Kondor_
Én az ellentábort képviselem, csak tudom, hogy feleslegesen koptatnám a billentyűzetem...
_Kondor_
HEATFS átment rajta? Pedig az már egy falevélben is elakad. Tényleg furcsa.
Nem akarlak kiábrándítani, de nem csak árkádban van ez így sajnos! Minden módra igaz!!! A Tiger II (P) vel tolom mostanság és ugyan ezt érzem, mint amit Te is írtál. Sőt végeredményben tökmindegy milyen tankban, milyen tier-ben és milyen BR-ben mész. A jelenség valós, merthát ezzel tudják csak "egyszinten" tartani a balf***szokat, meg azokat, akik konyítanak a játékhoz valamelyest. Csak nagy tierben az a szívás, hogy mikor 1-est dob az ember óriásiakat tud bukni silverben, és akinek nem dagad a bankszámlája (ott sem), és sem prem fiókja, sem prem tankja, az szívja a fogát. "Szpászívá" Gajin...(hogy rohadnátok meg!!!)<#mf1>

Csodálkozom hogy nem jött még az ellentábor. Hogy márpedig bebeszéljük magunknak és nincs semmi előre eldöntve és nincs senki aki belenyúlna mert az kizárt...

Ugyanezeket tapasztalom, amióta játszok vele, csak én kizárólag reálozok. Vannak napok amikor god módba rak. Bármit csinálok fröcsögnek a killek. nem tudok úgy meglőni senkit hogy ne critical legyen minimum. Olyanokat ad meg killnek hogy én szégyellem magam. Aztán másnap rájövök hogy nem kell szégyellnem magam mert mindent visszaad a játék. Akármit csinálsz bukta lesz. Nem üt át vagy ha véletlenül át is üt nem sebez, és jönnek a 8-10 találatos kill assistok.
A fogyatékkal élő gaijin meg ahelyett hogy megszüntetné egyre csak erősítí ezt. Van pofájuk bejelenteni hogy a feketére lőtt lőszer instant kill lesz, aztán persze nem lesz az valami oknál fogva. Ugyanúgy jönnek a helyzetek amikor 3-4 ilyet kibír az ellenfél. A te heavydnek meg a létezését kitörli az univerzumból egy 2,7x3,8 centis repesz darab.
Amióta játszok vele azóta ez van, semmi jele nincs annak hogy ezen változtatni akarnának. De a retkes rakétás sz@rok-at mindenképpen be kell rakni, a szarabbnál szarabb pályáikkal együtt, ahol mozogni alig lehet.
Ilyesmi nekem is volt, vagyis hasonló.

Leo-val lőttem egy mellettem álló T-10M-et, oldalát lőttem HEATFS-el, átment rajta, a másik oldalán is volt egy leo (körbevettük, de nem bírtunk vele). A lőszer átment a T10-en, és eltalálta a leo-t. Az persze egyből robbant a t10-nek kutya baja sem volt.
<#beka3>

Sherman0070
Am nekem már sikerült magamat kilőnöm M18 Hellcatben ülve......
12.7mm-essel sorozom az enemyt erre az egyik visszapattan róla rám és kinyír....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA