11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    Na jó, nálam most telt be a pohár. Előre is elnézést mindenkitől a rage -ért, de arcon köpve érzem magam. Ez az update az eddigi legnagyobb "fuck you" amit egy fejlesztőcsapattól valaha kaptam.

Betették t44-100 -at, 7.0 -ra. "De akkor legalább a t54-et feltolták a picsába, igaz?" -Hát nem. Maradt 7.3, az is3 -mal együtt.

De emberek, itt jön a lényeg: Volt pofájuk az új tigrist bedobni 39 euróért!!! 12 ezer forintot (,egy AAA cím teljes árát) kérdek valamiért, ami teljesen használhatatlan, köszönhetően nekik!

Csak pár idézetet engedjetek meg nekem: "We would like to present to you with one of the most brutal tanks in the War Thunder 1.57 Update ... ...Overall, the new “King Tiger” is not just a beautiful addition to the War Thunder German tank collection, it is a truly powerful machine for rank IV-V battles." -"Egyik legerősebb gép tier4-5 -ben"??? Komolyan?

Arról már szót sem ejtek, hogy láthatóan 20 percet foglalkoztak a modellezéssel, és hogy az a pár track az ég világon semmit sem ér, mikor a torony elülső része még mindig egy szabad célpont bárki számára. De látható hogy ezek a ruszkik nem tudnák jobban leszarni a dolgot. 2 hónap konstans panaszkodás a német ágon játszók részéről, és az eredmény magáért beszél.

Én feladtam a reménykedést, nem fog itt semmi érdemi változás történni, már csak azt remélem, hogy kijön valami jobb tankos próbálkozás valami kompetens csapattól, és legyalulja ezeket a kapzsi, elfogult f@szokat.