Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #29346 Ez az egy emberes dolog a legnagyobb fasság ami ennek a játéknak a fejlesztésében történhetett:
- Ezzel megint az orosz tankoknak kedveznek, mert a legtöbb tankjukban 4 ember van.
- Ezzel megint az orosz tankoknak kedveznek, mert minél több robbanóanyag van egy lőszerben, annál több legénység hal meg.
- Mivel ammo rack / fuel tank az orosz tankokon általában szinte sosem robban be, ezért a legénységet kellett ölni, megvoltak a pontok, ahova ha belőttél, vitt minimum 3 legénységet (most is lesz ilyen, csak az a maradék egy simán oneshotol).
És most arról ne is beszéljük, hogy "Realisitc" battles, nem vagyok szakértő, de szerintem ha egy tankot anno átütöttek, még ha nem is halt meg senki, azért szerintem menekültek kifelé a vájúból.