11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    Nem a BR rendszerrel van a probléma, hanem a gyökerekkel, akik beállítják. Ez egy teljesen jól működő konstrukció lehetne, ha rávennék magukat, és az egészet átszerveznék.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a jelenlegi BR kiosztások mellett, az -1 <>+1 es matchmaking egy komplett sz@r, amiben ritka, hogy valaki egy korrekt meccsbe kerüljön. Sokkal gyakoribb, hogy a bizonyos nemi szerv valamely oldalán találja magát az ember.
    Persze, értem én, se elég játékos, se elég tank, hogy mondjuk egy max 0.5 -ös BR kilengést engedjenek meg, na de itt jön képbe a másik probléma.

A fejlesztők látványosan elfogultak a saját nemzetük felé. Milliószámra érkeznek a szovjet tankok különböző változatai, mindeközben a német ágon, a Leo az egyetlen használható toptier gép... Az meg ne legyen kifogás, hogy nem találnak érdemleges hidegháborús német vasat, mert akkor meg oldják meg úgy, ahogy a német Mig-15 el tették (bánom is én).

De ami a legjobban fáj, az a német T4. A jelenlegi helyzet, 2 szám átírásával meg lenne oldható. Az IS-3 -nak és a T-54 -nek semmi keresnivalója a T4 -es német meccsekben. Orosz oldalon ott 6.7 -ben megvan a komplett ellentábor. Is2'44 (a mágikus időutazó ágyújával), t34-100, t44-122, és a most érkező (még csak nem is prémium) t44-100 tökéletes ellenfelei a német 6.7 -nek.
    De ahogy láttam, a most érkező 1.57 csak még jobban bele fog kavarni a dolgokba. Is3, t54 marad ahol van + még megkapjuk a miniváltozatát a t44-100 személyében. Csak gratulálni tudok nekik.

(UI, hurrá, a P most lekerül 6.3- ba. Magyarán abszolúte semmi sem változik. GGWP, cyka blyat).