11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Szép :P Most hogy a német repülős ágba is belekezdtem, azt vettem észre, hogy sokkal jobbak, mint az amcsik. Legalábbis 6 BR-ig tuti, ennél tovább még nem jutottam. Ezeken végre már van normális fegyver és élvezetes is menni velük. Ez mondjuk így kicsit fura nekem, hogy a német repülők jók. Amit eddig láttam rakat műsort, mindig a Mustang(kedvenc), Spitfire, Sturmovik volt az ász, a németeknél max megemlítik a ju87-et meg a sugárhajtású repülőiket. FW-ről például sosem hallottam, itt a játékban viszont durván jók. Kíváncsi vagyok, hogy most ezek csak WT-ben ilyen jók vagy a valóságban is jó gépek voltak?

Ha valóban jók voltak, akkor noha Göring hős pilóta volt és elég okos a 138as IQ-val, de légügyi miniszternek iszonyat csapnivaló.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.09. 20:16:46