Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Rue East #29107 Nem értem miért idézted ezt. Én nem olvastam sehol, hogy valaki ennek az ellenkezőjét állítaná. Ez már csak azért is érdekes lenne, mert ez történelmi tény. Senki nem tagadta azt se, hogy a T-34-es meghatározó tank volt. A lényeg, hogy a harctéren messze nem volt olyan kiváló fegyver, mint amilyennek be van állítva. A tűzerő, védettség és mozgékonyság szentháromságban előre lépés volt, de műszakilag abszolút nem tartozott az élvonalba. Primitív konstrukció volt, tervezései hiányosságokkal és igen változó minőségű kivitelezéssel. A mítosznak a forrása jó részt pont az az időszak, amikor a német csapatokat sokkolta, hogy a szovjetek ilyen harcjárművekkel is rendelkeznek.
A blogger valóban elfogult, látszik, hogy szeretné megdönteni a 'T-34 a legjobb tank' mítoszát. A kommentek között pedig vannak akik, szintén forrásokat említve vitatkoznak is vele. Van is mivel. Viszont attól még igen lényeges kérdéseket feszeget.
Én mondjuk eleve butaságnak tartom ezt az autóskártya/discovery channel mentalitást, hogy ez meg az a legjobb. Ennél ez sokkal bonyolultabb. A kedvencem a háború nyerő fegyverek. A háborút az emberek nyerték meg, akik kezelték a fegyvereket, gyártották őket és döntéseket hoztak.