Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nem, o azt irta, hogy egy olyan harckocsi nem lehet a "legjobb", ahol a parancsnok egyszerre ad parancsokat a legenysegnek, tajekozodik a harc helyzeterol, majd ezek utan az o feladata meg lekuzdeni az ellenseget is.
Nemet tankok jartak Sziberiaban? A megsullyedesrol annyit, hogy ha olyan idojaras volt, akkor minden beragadt a sarba. Minden. A motorbiciklik is. De pl Carius irta, hogy a beragadt teherautokat ok huztak ki sokszor a Tigrisekkel.
Lehet itt vitazni arrol, hogy melyik a legjobb hk, de nincs sok ertelme. Egyesek a koltsegeket is beleszamoljak, ami szerintem azert teves, mert az adott orszag hadigazdasaga is bejon mint tenyezo, ehhez pedig szerintem a harckocsinak sok koze nincs. Az attol meg lehet egy jo gep. A nemetek nem tudtak volna lenyomni anyaghaboruban a ruszkikat, akik szerintem Tigrisbol is siman tudtak volna gyartani tizezret. Maradt a minosegi foleny, mint strategia, ami szerintem siman megvolt, csak a vege igy is anyaghaboru lett. Persze enyhen szolva rizikos, ha Porschekkal akarsz megohditani egy hatalmas orszagot. Nem is jott be. Ettol fuggetlenul engem nem vigasztalna a tudat, hogy ha kilonek a T34-bol, akkor majd konnyen potolnak a tartalekbol. Egy fiktiv 2. vh-s tankcsataban en koszonom, de inkabb valami nemet nagymacskaba ulok, mint oroszba. Jobb technika.