11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Végigolvasva a cikket s miután elmorzsoltam a "szegény oroszok" miatt az arcomon lecsorgó könnycseppet, megvilágosodtam, hogy valóban az van amit már szerintem más is selyt s már ki is fejtettem:Ha a cikk által felhozott T-34 hiányosságok és az említett német technika előnyeit valóságszerűen próbálná lemodellezni a Gazsi, akkor az katasztrofális eredményt hozna az orosz technikával játszók számára.
    Emiatt van az, hogy KELL ez a Br-rendszer mellyel - és az aránytalan erősítéssel - próbálják meg ellensúlyozni azt a tényt, hogy az orosz technika semmivel sem jobb sőt - megkockáztatom - rosszabb volt mint a német tankok. És kimondva vagy kimondatlanúl igenis a Párduc a II vh. legjobb tankja.
    Ha pedig a háború nem ezzel az eredménny- vagy legalbbis később - zárul, és a németeknek lett volna még idejük, anyagi és nyersanyag forrásuk szerintem ismét felűl kerekedtek volna a szövetséges+orosz tankokon. Persze itt már sok a ha, meg a lehet.
    A T-34-eket a Pz III, IV-k Tiger I-k és a Párducokkal összevetve inkább csak a mennyiség mintsem a minőség az amiben jobbak voltak.