11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Nem figyeltem a szövegre, csak a játékra. De nekem kb. detto (nem egy) ilyen köröm volt a Thunderbolt-tal pl épp Berlin mappon. Az első négy lövésem 4 kill volt, aztán már kezdtem pattogni a ruszki-német vasakról 6 kill 2 killassist, és ott még csak ki sem lőttek, pedig jó pár találatot bakaptam, és 2 fő maradt a legénységemből. Aztán meg számtalan esetre is emlékszem, mikor ugyanezzel a tankkal (Thunderbolt) kn 2 percig vagyok életben - és ebbe beleszámolom az is míg betölt a játék.
    Szóval én ebben a videóban, nem láttam semmi olyat, amit más tankkal még nem tapasztaltam volna meg úgy hogy én irányítom.
    Nyilván segített neki is az RNG...is, de ahogy láttuk azért képes volt a JagTiger oldaláról pattanni. A MAUS meg nem igazán hatódott meg Tőle.
    Persze, attól még valamennyire az oroszok felé lejt a pálya, de nem olya szinten, mint ahogy egy-két ember ezt előadja...(nem csak itt a fórumon). Nem személyeskedésnek szántam, csak vélemény!!!