Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #29020 Azt a replay rendszert nem ismerem egyáltalán. De az elmondottak alapján nem lenne hülyeség.
Bár értem amit leírsz, végig gondolva logikus is. De azt már nem értem hogy minek játszik az ilyen tankos játékot? Kilövik 1 lövésből? Na bumm ez 1 játék, figyeljen oda jobban! Tényleg mennyivel jobb amikor állsz a pályán és 2-en lőnek 3 percig de nem tudsz meghalni mert a játék azt mondta. Na az aztán élvezetes. Akinek ez tetszik azzal valami baj van nyaktól felfelé. Vagy amikor csak lövöd a másikat csak lövöd, de nem hal meg mert az RNG ellened dolgozik. Az is mennyire jó? Hánynom kell tőle, persze ez az én egyéni problémám kit érdekel. :D
A %-os lepattanó meg egy akkora emeletes baromság hogy hajmeresztő egyszerűen. Nem tudom akkor minek rakták be a döntött páncélt, amitől "realisztikusabb" lett a játék fizikája, ha mellé beraknak egy homlok egyenest ellenkező megoldást. Sikerült elérni a sok hozzáértőnek ott fent, hogy hiába üti át a páncélt 1 lövedék, nem adjuk meg mert ez most az a 20% volt ami lepattan. Nincs ember aki erre azt mondja hogy így normális. Egyáltalán az is homályos hogy ezzel mit akarnak szimulálni? Vagy mit adott hozzá a játékélményhez? A rohamosan növekvő őszhajszálakon túl? A játékukban a rengeteg megadott adat, érték, a harckocsikról mind sz@rt sem ér, mert berakták az RNG-t. Hiába számolták ki hogy bizonyos becsapódási szög esetén mennyit visz át, mert úgyis az RNG mondja ki a végső szót. Akkor ez nem volt felesleges munka? Képes a játék arra hogy hiába menekülsz visszadob pár méterrel hogy bekapd a halálos lövést. Akkor minek van így lemodellezve minden? Tök fölösleges itt röppályát számolni meg páncélvédettséget-átütést nézni, úgyis ott abban a bizonyos helyzetben dől el hogy ki marad talpon.