11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Ennek én is örülnék, mindenki elégedett lenne. Aki gyorsabb fejlődést akar, megy AB-t, aki meg egy szuper tankos élményt, az meg RB-t meg SB-t. Ezek alapján minden módnak meglenne a sajátossága. Meg ha most így belegondolok, azért sírtak, mert könnyen kilövik őket és ettől felment a pumpa. Aha. Jelenleg meg az van, hogy ha úgy van, ki tud lőni több tankot is egymásután, érzi hogy rohadtul megy neki a játék, aztán jönnek a "nem robban be az a k*rva ammo a fenének sem, pedig már 2-3szor lőttem rá" esetek. Na ilyenkor már az ellenfélnek "megy rohadt jól", kikap egy lövésből lazán, te meg csak nézel. De nyilván ettől nem lesznek idegesek, á dehogy, kicsit sem :) Biztos azért tesznek fel ilyen videókat is, meg szitkozódnak benne mikor ilyen történik :D

Szerintem is egyszerűbb és nyilván realisztikusabb ha úgy van, akkor kilőnek egy lövésből aztán ennyi. Szerencsére itt van még tank amivel vissza lehet menni. WoT-ban is az RNG-től másztam falra sokszor, mikor olyanja volt a játéknak, egy piros játékost nem tudtam kilőni, de neki aztán minden beütött. Ezért is volt szimpatikus a WT a szebb grafika meg élethűbb dolgok mellett. De hát sajnos erre nincsen igény.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 09:06:26