11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Lehet hogy easy win...de amúgy más nemzettel is lehet easy win- főleg ha az RNG nem ellened játszik. Ma úgytűnik ismét a rossz végére kerültem "annak" a testrészenek.
    Első köröm a nácikokkal kiváló volt. RB csata: Panther A val kilőttem két T34-85-öt, majd miután egy ZSU-37!!! kilszedett a Messer G-2 vel manöverező légiharcban lenyomtam egy Yak-3P-t meg egy Yak-9T-t (Gondolom ezt rossz néven vehette a WG Isten, mert érezhető volt, hogy a játék eztán már ellenem dolgozik.)
    A tipikus tünetek: Nem látod az ellen, mégha a szemedet szúrja is ki. MInden pattan azokról a helyekről amiket előtte számtalanszor belősz....persze csak ha sikerül eltaláni, és részeg az irányzó. Senkit nem tudsz oneshot-olni, de Te szinte kivétel nélkül one shot vagy.
    Tegnap nem bírtak kilőni a Thunderbolt-ból Egy Tiger I H-val és egy T-34-85 D5T-vel hozott össze a sors...Ők ketten engem lőttelk. A Tigris szemből a T-34 a bal oldalamon volt kb 300-500 m-re...és én lőttem ki mindkettőt. Lelötték a lánctalpat, kilőtték a motort, csak 2 fő volt a tankban...mégis....Ma meg...vicc!!! Nem is erőltettem.
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.03.04. 19:45:04