11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    RB csata volt és kb lószart nem sikerült elérnie a csapatnak(0kill,0capzone) nekem is csak egyszer sikerült oldalba lőni egy t54-et mert az ellenfelem gyorsan spawnkill helyzetbe akart kerülni de elkapni már nem sikerült mert rögtön 2 t54 a hátamba került és ki is lőttek közbe a csapat meg elolvadt.

már elmondtam nem egyszer, szeretem a kihívásokkal teli csatákat de a lehetetlen mazochista szintet már nem.

"Meg azért ez sem álltalános, legalábbis én nem ezt tapasztalom. Én teljesen jól elvagyok BR 6.7-ban a németekkel. "

bocs de ezt már nem tudom komolyan venni...

kezdjük ott hogy egyre jobban ez kezd lenni az általános,a felállás pofon egyszerű... kinek van kedve ww2 tankokkal hidegháborús ellenfelek ellen küzdeni? a válasz az hogy senkinek!

mi következik ebből? az hogy mindenki otthagyja a picsába 6.0 és 7.3 közötti csatákat, az orosz tankokkal játszók meg küzdhetnek saját maguk ellen, erre már volt példa régebben az event tank csatáknál mikor a tigrisek ellen csak a sima t34/40 41 42 tankokkal lehetett menni... német oldalon várakozott 67 ember ruszki oldalon meg 4.

azon se csodálkozom hogy gajjinék semmiféle statisztikát nem hajlandóak kiadni ezzel kapcsolatban...