Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28938 Valaki egyszer írta itt nem rég, hogy a LEO-val úgy kell játszani mint a Hellcat-el. Ha ez igaz, akkor nekem máris a 2. kedvencem.
Leo-m még nincs, de a Hellcat az nekem eddig a legjobb tankom volt. IGAZ, hogy azzal (is) - és ha jól értem, akkor a LEO-val is- SB-ben lehet a legjobban érvényesülni.
Azt aláírom, hogy a Hellcica Simulátorban érezte(M) a legjobban magam(ÁT). Mert ott nem virít marker a fejed felett mint AB-ban, és RB-nem is egy-egy lövés után. Én személy szerint imádom a gyors és magas tűzerejű tankokat, és kevésbé találom fontosnak, hogy brutál páncélvédelemmel legyenek ellátva. (Persze kinek mi) Az M60-t is biztos csípném, de ahoz még nagyon sok kéne, pedig már az M46-t húzom. A Britteknél meg még csak Tier III-nál járok szal arról sem tudok sokat....