11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Igen van ennél frisebb típus, annak a páncél átütési értékeit nem tudom. Nem találtam erre vonatkozó forrást. De abban biztos vagyok hogy csak több lett.
    Abból a szempontból volt ez szerencsés a T-90 számára hogy a torony frontot találta el, ahol a legvastagabb, így a legkisebb az esélye az átütő találatnak. Sőt az egyetlen olyan rész a harckocsin ami megtud fogni egy modern páncéltörő rakétát. Ha ez a tow a harckocsi felett robbant volna fel akkor onnan senki nem szállt volna ki. A kontakt-V se védte volna meg mert ott egyrészt jóval vékonyabb a páncél, másrészt sokkal kedvezőbb a becsapódási szög a rakéta számára.
    Nem lepődnék meg egyébként hogyha a legújabb páncéltörő rakéták gond nélkül átütnék ott is. De ezzel együtt egy ilyen rakéta megfogása több mint aggasztó a nyugatiak számára. Bárki bármit mond, bármennyire ál szakértő, ez így nem várt eredmény volt.
    Ezzel így azért meg lehet jelenni, ugyanis eddig T-90et nem lőttek ki. (De ez nem lesz mindig így) az Abramsek meg Merkavák hullanak szépen az rpgtől és kornettől, mondanom se kell mind2 orosz rakéta...