War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most egy csomó baromságot összehordtál.Milyen világháborús játékkal játszottál régen ami ilyen volt?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kár, hogy ez kamu tech tree 😞
Sherman0070
Meg ahogy láttam egy német tree-ben Sturmtiger is lesz. 😄 Meg még sok érdekesség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igen, azt mondták nagy valószínűséggel a francia tankok a brit fába kerülnek, de azt hiszem csak prémiumként mint a repülők. Majd elválik, mert addig 6× átgondolják és változtatnak a koncepción. Játékfejlesztésben csak az a végleges ami már kész és kiadták, addig homlokegyenest változhatnak a dolgok.

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

AnuluWork
Az az érdekes, hogy a repcsi ezek szerint prém és kifejlesztett. Volt már erre példa régen, a hidro He-51nél, hogy elqurták, sőt, még a rendes ágba is tették, de azóta rászoktak arra, hogy gürizel érte, és nem prém. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szerintem nem. Aki akarta, az elején megvette, most már elég lassan kúszik felfelé az összeg, egyelőre még a fele sincs meg...
Sherman0070
Ebből a régi képből arra következtetek hogy a franciák egyben lesznek a britekkel. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Szemetek 😞

Vajon ez az "adományozás" 50K-ig el fog jutni?

Prémium járműveket kifullozva kapod meg. Az egyedi, akció keretében megszerezhető járművek nem mind prémium kategóriába kerülnek, ezeknél a modulokat neked kell kifejleszteni. Nem olvastam pontosan a kiírást, de feltételezem, hogy ez nem prémium tank.
Sherman0070
Vajon ez egy bug lenne? Mer a prém tankok sávjában van. Ha valaki tudja akkor jelentse már a bugot. (helyes angol mondatokat nem tudnék írni nekik 😄 )

Sherman0070
Na meglett ez is:

Persze hogy full stock és még prém státusza sincs.... egyszerűen szerencse hogy a repülőnek adtak prém státuszt meg kifullozva adták....

...ja meg a játékot is...és nem kapsz idegbajt-😊<#awink>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

<#worship><#taps>...ott a PONT!!!! Szép volt!!!

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Egy szóval se mondták hogy azonnal elindul, ahogy elérjük a 15k-t.
Személy szerint én arra tippelek, hogy a holnaptól induló karácsonyi cuccokhoz csapják hozzá, de ez csak tipp.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Sherman0070
Hol a szarban van már az az E100 misszió? Már mindjárt a 20K $-ost érjük el...

Két tanknak a megnyitását láttam valamelyik nap, de ezt a fórumon meg a honlapon nem nagyon reklámozzák. A facebook oldalukon szokták kirakni. Dögcéduláért nem jár brit tesztelő hozzáférés, úgyhogy mindenkinek felnyitották őket.

AnuluWork
Vettél dogtaget? Lehet, hogy automatikusan bekerültünk? Nem kell az öt győzelem/nap?

Másnál mi a helyzet?

AnuluWork
Ma még vagyok, holnaptól viszont - hacsak nem zajlik le ma minden zökkenőmentesen, és az évek során 1x sem zajlott le így - csak család. 😊 Ezért is érzem hülyeségnek karácsony miatt a 5 napi győzelmet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.23. 07:56:36

Tavaly 23-án jelentettek be egy kedvezményt ha PayPallal fizettél.
24-én felraktak egy köszöntő hírt, hogy boldog világmindenséget, majd utána (még aznap) tették ki a karácsonyi akciókat és eventeket, amik a hír megjelenésekor indultak el.
Szóval valahogy holnap délután számíts rá 😊

AnuluWork
Van már hír arról, hogy mától vagy holnaptól lesznek-e extrák, ill. mikortól lesz leértékelés?

AnuluWork
Mondjuk azon én is röhögök amikor Normandiában (és máshol) full romos a város, szétlőve minden épület, kilőtt tankok ezerrel, de alapból, a kibaszott napernyő és a rendezett székek "drei wetter taft"-olnak a romok közepén. 😊

És a nagy reális hozzáállásban elárulnád nekünk, hogy mégis hány bug reportot küldtél be?
Nem dísznek van a bug report szekció, hanem azért, hogy ott lehet szólni ha hibát találsz. A visszajelzés topikok meg nem azért vannak hogy legyen hol a gyökér játékos elküldje a fejlesztőket az anyjukba, hanem hogy el lehessen mondani a véleményt az egyes dolgokról, hogy annak fényében tudják továbbfejleszteni a játékot.

Más szóval: néma gyereknek anyja se érti a szavát. Aki meg a kisujját sem hajlandó megmozdítani, annak elvárásai se legyenek, hanem törölje le a játékot és jónapot.

na igen 😄
én már jobban félek a faasztaloktól meg faszékektől meg fakerítésektől mint a HEATFS-es T10M-ektől...
vagy amikor fordulnánk nagy sebességgel de felborulunk az utcasarkon valami rombolható székben asztalban közbe az ellen meg halálra röhögi magát...

nekem a kedvencem az volt mikor feltudtam mászni a ház falára m22-vel és játszhattam a pókembert <#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

és ő még rohadt jól is járt!!!!! volt hogy én métereket repültem fel mire leestem pfffff

tudod hányszor csinálom azt? 😄DDD
társaim volt már h hülyének néztek amikor satuféket nyomtam poland-on a fakerítés előtt, hogy 2km/h-val tudjak átmenni, csak mögöttem meg feltartottam pár tankot 😄
Nem, nem gondolkodsz reálisan... Te mennyivel járultál hozzá, hogy jobb legyen a játék (a kérdés költői volt)? Próbáld értelmezni Big Blaster postját. Lehet van 50-60k player , de annak csak elenyésző százaléke fizet a játékért, a többség élvezi, hogy ingyen játszhat. Anno wot fejesek kiadták az adatokat, abból kiderült, hogy a játékosok kb. 10% fizet valamilyen tartalomért, a többség ingyen játszik. Gondolom itt is hasonlóak az arányok. Gajin is abból gazdálkodik ami bejön nekik (lehet jól megy a bolt, bár annyira nem mint a wot-nak), de minél kevesebben fizetnek, annál lassabban jönnek a javítások, mivel annál kevesebb fejlesztő dolgozik a játékon (aki játszott már fizetős mmo-val az tudja miről beszélek).
Sherman0070
Megvan a megoldás: kerüld ki a fakerítéseket! <#idiota>

pont ez a gond, hogy szép játék meg tök jó játék lenne (ha nem repülnél fel a levegőbe egy kibaszott fakerítéstől)
pont az a baj hogy reálisan gondolkodok!!! mert normális ember azt gondolná kijavítanak ekkora bugokat 1-2 év alatt
polandon hol borulok fel???? fakerítéseken.... a városban az utcán meg villanyoszlopokon...
Nem akarok beleugatni, de én elég korán kezdtem multiplayer WWII játékokkal játszani, több mint 10 éve. Kicsit az az érzésem, hogy a mostani generáció nagyon belenőtt a jóba, ezért nem tudja értékelni ami most van és amiről annak idején még álmodozni sem mertünk. Csak egy kis összevetés:

Régen: Helyből kifizettél 10+ ezer forintot egy játékra, mert egyébként a clane war-okon nem tudtál részt venni, meg egy csomó szerveren nem tudtál játszani. Most: ingyen szarrá játszhatod magad, ha ahhoz van kedved.

Régen: 2-3 év alatt néhány patch jött ki egy játékhoz, ami a legnagyobb bug-okat javította. Most: hetente jön ki javítás.

Régen: alapból volt néhány kaszt, meg 10-20 jármű összesen. Ezekkel mehettél éveken keresztül és igazából nem is hiányzott több, mert nem a járművek számán múlik, hogy mennyire szórakoztató a játék. Most: folyamatosan jönnek ki az újabb cuccok, így aki arra gerjed, hogy minél több vas álljon a hangárban, az maximálisan ki van elégítve.

Régen: annyi pálya volt, amivel kijött az alap játék, kb. 10, ezeken játszhattál éveken keresztül, amíg minden követ és fűszálat nem láttál már minden oldalról ezerszer. Most: folyamatosan tolják alád az új pályákat, tartalmakat. Folyamatosan javítják a régi pályákat is, hogy élvezetesebbek legyenek.

Még lehetne sorolni, de hirtelen ennyi jutott az eszembe. A grafikát nem is említem, mert az triviális, hogy mondjuk a WT mennyivel jobban néz ki, mint annak idején bármi. Nekem furcsa, hogy a felsorolt dolgokat mennyire nem tudják értékelni sokan és folyamatosan ekézik a játékot. Nyilván ha én is csak a mostani felhozatalt ismerném, akkor én sem lennék elégedett minden téren, de akinek nem tetszik amit most gyakorlatilag ingyen kap, az néha kicsit elgondolkodhatna azon, hogy honnét indult ez az egész műfaj, és hogy most hol tart.

Nem tudom hogy csinálod, de még nem borultam fel, amíg nem mentem olyan helyre ami nem arra lett kitalálva, hogy ott ankkal közlekedjenek. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy pollandon te hol tudsz felborulni? Egy baszott nagy lapos map az egész... Azt meg sem említem, hogy hőzöngesz, hogy szar (persze játszol vele nap mint nap), de azért ez még mindig egy ingyenes játék, amit ha jól tudom te eddig maximálisan kihasználtál. Szóval hol itt a gond? Nem kevés órát beleöltél, pénzbe nem került, jól szórakoztál. Ha szar hagyd a picsába (egy időre én is töröltem), ha meg játszol vele továbbra is, akkor próbálj reálisabban gondolkozni.
pl. amikor a Panther II felborul egy FAKERÍTÉSTŐL .... mert ugye ez teljesen élethű 😄
vagy mész Normandy mapon a városban és egy kibaszott vasszegély miatt keresztbe áll a tank persze pont az enemy előtt amikor kilőnéd... és még sorolhatnám napestig... minden rohadt mapon van vmi bug
Polandon is sokszor borultam már fel.....
vagy az összeragadó tankok..... szar spawnolási rendszer
6.7 elvileg.
Savaran
Ha van egy 5,7 es battle ratingos tankom ahhoz max milyen battle ratingos ellenfeleket rakhat be a játék?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Sherman0070
Milyen bugokról beszélsz? Mi zavarja ennyire a szemeidet?

nem nagyon érdekel ki mit mond kinek és ki mit csinál 😄

sok játékos szopott már miattuk..... olyan bugok miatt is amik kezdetek óta itt vannak
szóval nyugodtan szívjanak kicsit..... nem fognak belehalni
Nem tudom hány éves vagy, de bizonyos dolgokat olyan egyszerűen látsz, mint egy óvodás kisgyerek. Valószínűleg annak a fejlesztőnek is van családja, barátja, barátnője akivel szivesebben töltené az ünnepeket, helyette az ilyen idióták miatt szív bent a munkahelyén, mert ezeknek jobb dolguk sincs, mint leterhelni a szervereket és ezzel szivatni azokat akik játszani szeretnének.
Ha bajod van a wt-vel, arról valószínűleg a fejlesztők tehetnek a legkevésbé, ők azt csinálják amit mondanak neki, nem ők találják ki a br-t, az átütést, meg az összes olyan dolgot ami neked esetleg nem tetszik, nem ők döntik el, hogy melyik bug legyen javítva, mi hogyan legyen megvalósítva a játékban, ők azt csinálják amit nekik mondanak a fejesek vagy designerek.

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.12.22. 21:32:41
AnuluWork
Az a baj, hogy ez nem challenge, hanem "te és a hülyék" c. mecsmékert csataszituáció. 😄

Egyébként azt csináltatnám a jónéppel, hogy - volt már erre példa -: válassz egy szervert. Ha másik szerverre mész át, ott nem tudsz squadban menni, és sanyi. Nem lenne itt ilyen szórás a győzelmeknél.

Megj. araceban nem engedném a squadot. Aki squadban akarja nyomni, nyomás realisticbe, minimum. Tudom, magam ellen is beszélek, de ami ma ment, az nem normális. Nem is emlékszem, hogy orosz, ukrán és francián kívül írt-e be valaki angolul chatre. 😄 (Csak EU szerveren nyomtam ...)

óóóó én remélem december összes hátralevő napján bent fog rohadni az összes fejlesztő a melóhelyén!!!!!! <#vigyor3>

ja és ha nem lennének ilyen pénzéhesek akkor nem kellene a 12 napos challange-el szenvedni
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.22. 21:11:11
Főleg aki a brites 12 napos challanget nem tudja ma megcsinálni emiatt a faszság miatt.
Nem tudom feltűnt-e de egy DDoS támadással pont a gyökér játékossal basznak ki legjobban aki játszana, csak nem tud, vagy még annyira se tud mint máskor. Eközben a Gaijin alkalmazott kénytelen nekiállni melózni, amiért viszont vagy extra szabadnapot, vagy plusz lóvét kap, Persze, a cégnek nem jó ha áll a játék, de ez még nekik belefér, miközben mint minden másnál, ennél is a kisemberen csattan az ostor aki meló után szeretne 1-2 órát lazítani.....

AnuluWork
Megj, ma volt időm, nem melóztam. Repkedtem. Húztam a japókat. Kb. 10-13 kill jött össze minden második meccsen, és amikor nem, akkor is volt vagy 8-9.

Nos, 21 meccsből kettőt nyertem. Kettőt. A támadás után felengedett, mentem még hármat. Megint három vereség.

Mindezt a random elcseszett sebzés miatt is ami már a repcsis részben is jelen van. A ge.i magas pingről az utolsó háromnál már nem is beszélve. Szimplán az 5 napi győzelemre hajtok. Ennek kb. pity-puty meg kellene lennie. Erre b+ úgy szopat, mintha golden wagereznék. 😄

sikerült kemény egy darab kört mennem mire újra kidobott, na már csak 4 win van hátra..... <#bdead>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.22. 20:38:33

jó lenne ha a buzi gaijin-nek jól elcsesznék a játékát 😄 legalább észbekapnának, h nem csak a pénzre kellene hajtani
hanem az évek óta meglévő orbitális bugokat kijavítani
AnuluWork
Másfél órája 165ös pingem van. Előbb is török gyerek örült, hogy milyen jók voltak, pedig csak közvetlen közelről lőve sem talált be semmi.

Sherman0070
Most meddig lesznek szarok a szerverek?

ellett halasztva holnapra 😞 tegnap eléggé lilára lett verve egykét csapat...

ja csak mikor van adás? ehhh
akit érdekel az vethet egy pillantást erre a tournamentre, állítólag ha be vagy jelentkezve és nézed a mérkőzést akkor nyerhetsz valamit...

warthunder: league