37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #28913 Ez az AI AAA is kurva érdekes. Kerget a szerencsétlen HO229-emben egy MIG17 (most a BRekről ne beszéljünk, úgy szar az egész ahogy van), elcsalom a repterünk fölé, ott kergetőzünk kb 4-5 percig (a hülyéje belement fordulóharcba) eltalálom a hajtóművét füstöl mint az állat, elkezd menekülni. Folyton csökkent a teljesítménye, a repterük felett utolértem, kezdett leszállni, erre az AAA-juk az első lövésre leszed. FASZA. Tényleg nem lejt a pálya az oroszok felé...
Arról nem is beszélve, hogy volt valami peccs, ha a leo1-ben akár 1 ember is meghal, akkor vége....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.02. 01:17:45 -
kissssss #28912 ezt még a német segg tágítás előtt játszottuk ruszkikal 6.0 szinten, ha szovjet ággal mész akkor a csapat full retard... ha pedig a kedvenc német tankjaiddal mennél akkor a br rendszer baszik ki veled.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #28911 Beraktam, kb 1 perc után lockot kapott. -
kissssss #28910 tehát összvisz volt egy egerünk meg egy 105mmKtigrisünk.... ez volt az utolsó alkalom hogy 6.7szinten mentünk.
(azért ezt ne mutogasd a WT fórumon mert lehet hogy bannolnak érte)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.01. 23:00:43 -
Durva #28909 Teljesen normális :D Gazsi 1 BR dobálás :) -
Luciferkee #28908 Teljesen igazságos volt a felállás...
-
kissssss #28907 épp most megyünk lucival szakaszban németekkel 6.7 szinten.... kb a t54 tankok felmossák velünk a padlót, játszhatatlan ez a szint... -
kissssss #28906 azért az SMK tankért én se nagyon rajongok, ezen a szinten a német 75 és brit 40mm 57mm ágyúk röhögve keresztüllövik azt a 60/70mm páncélzatot, jobban örültem volna egy t-126 vagy egy zut37-nek, az előbbi igazi toll tud lenni low tierbe... az utóbbi meg annyira hülyén és szarul néz ki hogy már igazi kihívás lenne jó kört menni vele :D -
bgabor911 #28905 Ha a lend lease Lee-re gondolsz, az amerikai változattal haverokkal a hétvégi El Alamein simulator eventen gyönyörűen halomra lőttük vele a németeket. :D Hatékonyságban az összes brit tankot megette reggelire.
Szerintem a britek nagyon örültek neki amikor végre megkapták a saját lassú, vékony páncélzatú, 40mmes ágyús kis retkeik helyett. A 75mmes ágyú erősen meglepte a németeket Gazalai csatánál. Olaszok meg csak Semovente-vel HEAT lőszerrel tudták kilőni.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.01. 11:35:29 -
Zoli105 #28904 Ez igaz , de az a túlméretezett szovjet fos nem jön be :D , így legalább az összes zero megvan a játékban XD
kíváncsi leszek hogy most Márciusban mik lesznek :D -
kissssss #28903 semmi küldetést nem csináltam a 30 nap alatt :) 1tank kivételével szinte mindegyik csak lenyúlt átfestet gép volt.... -
Zoli105 #28902 Végre a sok szopás meghozta gyümölcsét a Warbond "event" kapcsán :D
Ki milyek cuccot szerezte meg ? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/t31.0-8/12771609_1007345635990504_1383833136110697639_o.jpg -
Szpecnyaz #28901 Én ott akadtam ki, amikor egy M103nak egymás után 3x lőttem ammo racket a HEAT-FS lőszerrel és nem pusztult bele a nyomorult. -
Szpecnyaz #28900 Nekem per pill 19 csatám van vele, 29 tankot lőttem ki, viszont a wr csak 41%. Szerintem ebből látszik, hogy nem igazán képes carryzni egy meccset. Faszán lehet vele flankelni, supportolni a heavyket, de ha ez utóbbiak hülyék, akkor a hajadra kenheted a tűzerődet. -
Luciferkee #28899 Köszönöm, mára ennyi elég. És még utána még ő lő ki, hogy eltalálja a lánctalpamat és onnan FEFELÉ! bepattan a motortérbe a lövedék, és felrobban az üzemanyagtank.. "soo realistic" 

Érted, a lőszere felfogja a teljes HEATFS lőszeremet, úgy, hogy semmilyen más kár nem keletkezik benne. Ráadásul asszem nem is lőszer van ott, hanem hajtótöltet.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.29. 23:24:39 -
kissssss #28898 tény hogy vannak jobb tankok ennél de a videó önmagáért beszél... amire ránézet az kb helyben meg is meghalt, ezzel a tankkal csak akkor lehet veszíteni ha sokszor mellélőnek vagy a csapat full teli van marhákkal. -
Szpecnyaz #28897 Nekem megvan ez a tank. Elég jó, bár mivel a tornya elég gyenge, nagyon óvatosan kell vele tolni, ha egyszer kilövik a töltődet, onnantól kezdve egy szenvedés a meccs hátra lévő része, meg ugye a gun depression is kritikán aluli. Szóval én az M46 és Panther II párost hatékonyabbnak tartom mivel jobb a mozgékonyságuk és a töltési idejük + lehet velük domból is lőni. -
kissssss #28896 szerintem egy kicsit mindkettő :) a tank meg gusztustalanul op ha ki tudja várni az ember azt az újratöltési időt. -
Direkt csinálja és tele vannak morbid/vikinges/reedneckes poénokkal a videói. -
kissssss #28894 H8K2: flying whale -
Ez a srác egy barom. Nem tudom, hogy szimplán ilyen vagy csak direkt csinálja. A tank meg kicsit túl jó :D -
McLarenpowa #28892 Köszi!!!! -
bgabor911 #28891 Én ezért szeretem jobban a Simulatort, ott medium tankal bemenve két életed van. Ráadásul változatos, mert mindennap más tankok vannak terítéken.
Amúgy ezeket a marker nélküli játékmódokat nem úgy kell ám játszani hogy rombolsz előre a mező közepén mint arcadeben, hanem szépen lassan, minden tank mögül távcsővel (binocular, an külön gomb rá) körbenézve, mérlegelve hogy érdemes e az aktuális fedezékből kidugni az orrodat. Tény hogy jó néhányszor pofánlövik az embert mire hozzászokik.
De azért van arcade is meg szim is, hogy mindkettő stílust lehessen játszani. Arcadeot az izgalmas pörgős játékmenethez és ha valamilyen tankot fejlesztesz éppen (mert arcadeban minkenképpen lehozhatod három berakott tankodat egymás után, több tank, több XP). Simulatort meg ha lassabb, taktikusabb játékmenetre vágyik éppen az ember. -
bgabor911 #28890 - Chrome és Hola plugin telepít
- War Thunder Store oldalára felmegy
- meggyőződik róla hogy ki van e jelentkezve, ha nem kijelentkezik (felül felhasználónév és logout)
- Átállítja jobb felül a Chromeban a Holat oroszországra
- Bejelentkezik a store oldalán felül a war thunderes felhasználónévvel és jelszóval (Log in)
- megkeresi az oldalon a kívánt terméket, tank csomagot vagy goldot, örül hogy rubelben vannak az árak
- vásárol
- kijelentkezik az oldalon (logout)
- visszaállítja a Holat jobb fölül Chromeban (back to hungary)
Fontos hogy mindez ebben a sorrendben történjen.
-
ikarus44 #28889 Amikor először próbáltam ki, engem is elég hamar kiszedett egy Canervavron (remélem jól írtam :)) Tiger H-ban ülve. Annyi is volt a meccsnek mert semmihez nem volt elég pontom, és veszteséges is lett a meccs, de utána is próbálkoztam, és az előző csatából szerzett tapasztalatot is felhasználtam aminek az eredménye 2 kilőtt ruszki tank Panther D-vel, és utána egy félig B&Z félig manőverező harcban lelőtt YAK-kal végeztem. -
Molot115 #28888 Szerintem ha kivennék az RNG-t akkor már nagyságrendekkel jobb volna a játék. Egyébként ez részben a sebzésmodellen is segítene. De ha azt is rendbe tennék. Akkor egy rosz szavam nem lenne, legalábbis nekem.
Sokan tépjük a szánkat, okkal vagy ok nélkül. De mégis van itt pár játékos aki kitart. Személy szerint én nem ismerek jobb tankos játékot így ha van időm és kedvem a WT-t indítom el. Nagyjából ez az értelme, azt a kemény magot valahogy még így is leülteti a játék. Pedig senkinek nem kell a szomszédba mennie ha fel akar idézni akár csak 1 momentumot a több 100-ból 1000-ből amitől az eszmélet vesztéses rosszul-lét kerülgette! -
Lokker #28887 Az egész játéknak mi értelme van ebben a formában? :D -
Molot115 #28886 Hát tudod nem mindenki robban 100 méter után. Szerintem 1-2 hét után te se robbannál. Annyi értelme van mint az árkádnak, ha nem több! -
jocking #28885 Kipróbáltam ma ezt az RB módot.... Felmerült bennem, hogy ennek mi a tököm az értelme?
Belépsz, mész 100 métert, robbansz, kilépsz. Még sokkal szarabb, mint az AB 3 spawnos limitje. -
kissssss #28884 na gyerekek valami ilyesmire számítsatok majd ha berakják a t44.100-at... csak gyorsabb újratöltéssel.
-
jocking #28883 Ott rontottad el, hogy német tankkal mentél és oroszra lőttél. Fordítva te győztél volna. Gazsiéknál kétféle fizika van, a "mocskosfaszistanáczi" német és a "nagydicsőségesgyőzedelmesüberalles" orosz. -
McLarenpowa #28882 vValaki leírná nekem pontosan mi a menete annak ha rubelban akarok vásárolni valamit? Próbáltam visszakeresni de csak azt találtam, hogy valami Hola plugint kell feltenni chrome alá, de hiába lépek be azon keresztül oroszra állítva az országot a warthunder oldalára mégis euróba írja az árakat...
Köszi! -
Szpecnyaz #28881 Na meg aztán ez a HEAT-FS is eléggé random módon működik. Egyszer insta kill, máskor meg simán átmegy különösebb sebzés nélkül a célponton. Az előző meccsen egy T54 ammo rackjét pirosra lőttem vele, de az vígan robogott tovább. Pedig egyből halnia kellett volna. -
Szpecnyaz #28880 Annyi luxust megengedtem magamnak, hogy goldból kitoltam a modulokat a HEAT-FS lőszerig. (Hála bgabor911-nek, amiért elmondta hogyan kell rubelből goldot venni). A Hellcates módszert próbálom vele alkalmazni, de valahogy mindig beszopom, mert bármerre megyek, van egy éles szemű T10m, vagy egy ZSU-57 ami kiszúr a map túlsó feléből. Ja, meg eleve csak RB és SB ami nálam szóba jön.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2016.02.29. 12:25:57 -
kissssss #28879 ne játssz hevy tank ként vele mert feltörlik veled a padlót, használd ki a sebességét a jó mozgékonyságát és a gyors újratöltését, ha játszottál hellcatal akkor ezzel is pont ugyan úgy kell játszani.
(igazából ez a tank RB/SB csatákban érzi jól magát) -
Luciferkee #28878 Üdvözöllek a szenvedők klubjában.
Amíg a HEAT-FS nincs meg hozzá, nagy szar tank. Amíg az "Adjustment of Fire" nincs kifejlesztve nagyon pontatlan.
APDS-el a legénységre kell menni, begyújtani, felrobbantani szinte nem fog semmit. HESH-el próbálkoztam, de sajnos nincs rendesen lemodellezve a játékban.
Ami a legfontosabb, hogy flankelni kell vele, másképp nem nagyon lehet vele játszani.
Én nagyon szeretem ezt a tankot, viszont mire meglett hozzá a fentebb leírt két fejlesztés (ami muszáj), az összes hajam kihullott. -
Szpecnyaz #28877 Valaki aki sokat szokott játszani a Leopard I-el. tudna tippeket adni, vagy leírni, ogyŐ hogyan tud eredményes lenni vele? 2 napja van meg, de valahogy nem érzem ezt a gépet. -
Azim04 #28876 jó elképzelés, csak a tow2b esetén nem így működik link
a te általad vizionált metódust használják a Spike-ER -nél, lintvagy pl. a Javelin -nél.
felülről támadás esetén szerintem rosszabbak a tankosok esélyei. linkezen a rajzon látszik a reaktív páncélzati elemek elrendezése, a kitöltési tényező 50% alatt van, de van rá esély hogy a kumulatív sugár azt találja el.
Még egy apróság, a 2. vagy 3. generációs reaktív páncélzatoknál nem az a fő probléma hogy a tandem robbanófejjel ellátott kumulatív tölteteket meg tudják akadályozni a küzdőtér elérésében (simán kiütik az ilyen lövedékeket). a nagyobb kihívás az APDSFS elleni védelem biztosítása -
Molot115 #28875 Igen van ennél frisebb típus, annak a páncél átütési értékeit nem tudom. Nem találtam erre vonatkozó forrást. De abban biztos vagyok hogy csak több lett.
Abból a szempontból volt ez szerencsés a T-90 számára hogy a torony frontot találta el, ahol a legvastagabb, így a legkisebb az esélye az átütő találatnak. Sőt az egyetlen olyan rész a harckocsin ami megtud fogni egy modern páncéltörő rakétát. Ha ez a tow a harckocsi felett robbant volna fel akkor onnan senki nem szállt volna ki. A kontakt-V se védte volna meg mert ott egyrészt jóval vékonyabb a páncél, másrészt sokkal kedvezőbb a becsapódási szög a rakéta számára.
Nem lepődnék meg egyébként hogyha a legújabb páncéltörő rakéták gond nélkül átütnék ott is. De ezzel együtt egy ilyen rakéta megfogása több mint aggasztó a nyugatiak számára. Bárki bármit mond, bármennyire ál szakértő, ez így nem várt eredmény volt.
Ezzel így azért meg lehet jelenni, ugyanis eddig T-90et nem lőttek ki. (De ez nem lesz mindig így) az Abramsek meg Merkavák hullanak szépen az rpgtől és kornettől, mondanom se kell mind2 orosz rakéta... -
Stefan99 #28874 Ez TOW 2A volt.
Modernebb a TOW 2B, az felugrik és felülről csapódik a tank tetejébe.

ezen a rajzon látszik a reaktív páncélzati elemek elrendezése, a kitöltési tényező 50% alatt van, de van rá esély hogy a kumulatív sugár azt találja el.