War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vajon ez az "adományozás" 50K-ig el fog jutni?

Persze hogy full stock és még prém státusza sincs.... egyszerűen szerencse hogy a repülőnek adtak prém státuszt meg kifullozva adták....

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Személy szerint én arra tippelek, hogy a holnaptól induló karácsonyi cuccokhoz csapják hozzá, de ez csak tipp.
Másnál mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.23. 07:56:36
24-én felraktak egy köszöntő hírt, hogy boldog világmindenséget, majd utána (még aznap) tették ki a karácsonyi akciókat és eventeket, amik a hír megjelenésekor indultak el.
Szóval valahogy holnap délután számíts rá 😊
Nem dísznek van a bug report szekció, hanem azért, hogy ott lehet szólni ha hibát találsz. A visszajelzés topikok meg nem azért vannak hogy legyen hol a gyökér játékos elküldje a fejlesztőket az anyjukba, hanem hogy el lehessen mondani a véleményt az egyes dolgokról, hogy annak fényében tudják továbbfejleszteni a játékot.
Más szóval: néma gyereknek anyja se érti a szavát. Aki meg a kisujját sem hajlandó megmozdítani, annak elvárásai se legyenek, hanem törölje le a játékot és jónapot.
én már jobban félek a faasztaloktól meg faszékektől meg fakerítésektől mint a HEATFS-es T10M-ektől...
nekem a kedvencem az volt mikor feltudtam mászni a ház falára m22-vel és játszhattam a pókembert <#idiota>#idiota>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
társaim volt már h hülyének néztek amikor satuféket nyomtam poland-on a fakerítés előtt, hogy 2km/h-val tudjak átmenni, csak mögöttem meg feltartottam pár tankot 😄
polandon hol borulok fel???? fakerítéseken.... a városban az utcán meg villanyoszlopokon...
Régen: Helyből kifizettél 10+ ezer forintot egy játékra, mert egyébként a clane war-okon nem tudtál részt venni, meg egy csomó szerveren nem tudtál játszani. Most: ingyen szarrá játszhatod magad, ha ahhoz van kedved.
Régen: 2-3 év alatt néhány patch jött ki egy játékhoz, ami a legnagyobb bug-okat javította. Most: hetente jön ki javítás.
Régen: alapból volt néhány kaszt, meg 10-20 jármű összesen. Ezekkel mehettél éveken keresztül és igazából nem is hiányzott több, mert nem a járművek számán múlik, hogy mennyire szórakoztató a játék. Most: folyamatosan jönnek ki az újabb cuccok, így aki arra gerjed, hogy minél több vas álljon a hangárban, az maximálisan ki van elégítve.
Régen: annyi pálya volt, amivel kijött az alap játék, kb. 10, ezeken játszhattál éveken keresztül, amíg minden követ és fűszálat nem láttál már minden oldalról ezerszer. Most: folyamatosan tolják alád az új pályákat, tartalmakat. Folyamatosan javítják a régi pályákat is, hogy élvezetesebbek legyenek.
Még lehetne sorolni, de hirtelen ennyi jutott az eszembe. A grafikát nem is említem, mert az triviális, hogy mondjuk a WT mennyivel jobban néz ki, mint annak idején bármi. Nekem furcsa, hogy a felsorolt dolgokat mennyire nem tudják értékelni sokan és folyamatosan ekézik a játékot. Nyilván ha én is csak a mostani felhozatalt ismerném, akkor én sem lennék elégedett minden téren, de akinek nem tetszik amit most gyakorlatilag ingyen kap, az néha kicsit elgondolkodhatna azon, hogy honnét indult ez az egész műfaj, és hogy most hol tart.
vagy mész Normandy mapon a városban és egy kibaszott vasszegély miatt keresztbe áll a tank persze pont az enemy előtt amikor kilőnéd... és még sorolhatnám napestig... minden rohadt mapon van vmi bug
Polandon is sokszor borultam már fel.....
vagy az összeragadó tankok..... szar spawnolási rendszer
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
sok játékos szopott már miattuk..... olyan bugok miatt is amik kezdetek óta itt vannak
szóval nyugodtan szívjanak kicsit..... nem fognak belehalni
Ha bajod van a wt-vel, arról valószínűleg a fejlesztők tehetnek a legkevésbé, ők azt csinálják amit mondanak neki, nem ők találják ki a br-t, az átütést, meg az összes olyan dolgot ami neked esetleg nem tetszik, nem ők döntik el, hogy melyik bug legyen javítva, mi hogyan legyen megvalósítva a játékban, ők azt csinálják amit nekik mondanak a fejesek vagy designerek.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.12.22. 21:32:41
Egyébként azt csináltatnám a jónéppel, hogy - volt már erre példa -: válassz egy szervert. Ha másik szerverre mész át, ott nem tudsz squadban menni, és sanyi. Nem lenne itt ilyen szórás a győzelmeknél.
Megj. araceban nem engedném a squadot. Aki squadban akarja nyomni, nyomás realisticbe, minimum. Tudom, magam ellen is beszélek, de ami ma ment, az nem normális. Nem is emlékszem, hogy orosz, ukrán és francián kívül írt-e be valaki angolul chatre. 😄 (Csak EU szerveren nyomtam ...)
ja és ha nem lennének ilyen pénzéhesek akkor nem kellene a 12 napos challange-el szenvedni
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.22. 21:11:11
Nos, 21 meccsből kettőt nyertem. Kettőt. A támadás után felengedett, mentem még hármat. Megint három vereség.
Mindezt a random elcseszett sebzés miatt is ami már a repcsis részben is jelen van. A ge.i magas pingről az utolsó háromnál már nem is beszélve. Szimplán az 5 napi győzelemre hajtok. Ennek kb. pity-puty meg kellene lennie. Erre b+ úgy szopat, mintha golden wagereznék. 😄
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.22. 20:38:33
hanem az évek óta meglévő orbitális bugokat kijavítani
warthunder: league