Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28829 "Sok értelme nem lesz Tiger II-be, Ferdinandba vagy akármelyik páncélra építő tankba beleülni, miután mindegyik medium át fogja tudni őket ütni bármilyen szögből és távolságról."
Ezzel nem tudok teljesen egyet érteni. Egy ferdinánd, talán valóban nem jelent majd nagy kihívást a T-44-100-nak. De azért egy KT-t szemből nem vagyok benne biztos, hogy bármilyen távolságból kiszedi. Nem mondom, hogy a német tankokban ülők jobban fogják magukat érezni ezektől az új járgányoktól. És ezután nem árt még jobban vigyázni a vasra. Viszont azért egy valami még mindíg a Tigris II mellett szól, az meg az átütés.
Nem tudom pontosan, hogy a D-10T ágyú, az mennyiben más mint a SU-100 D-10S-s ágyúja, de ha u.az, akkor azért 1000-1500m között nagyban veri az orosz ágyút a 88-s német.
Az orosz 100mm-s: az 1000m-en 164mm-t üt át, 1500m-en 144mm-t (alap lőszerrrel, de a legjobbal is ez az érték 197/172mm)
A német 88-s 1000m-en 204mm-t, míg 1500-en 190mm-t. Ez az érték a "hegyes" lőszerrel 228/208.
Én inkább azt mondanám, hogy közel azonos ellenfelei lesznek egymásnak, mintsem azt, hogy a T-44-k majd jól lealázzák a KT-ket. Az orosz ágyúnak is elégséges az átütése, hogy a Tigris tornyán áthatoljon akár szemből is, Viszont a Tigris még mindíg alkalmasabb egy "szerényebb" Hulldown-ra is, míg az orosz "kollégáknak" azért fel kall magukat fedniük. Hiába marad még így is a T-44 mozgékonyabb, ahhoz, hogy lőjön és találjon is meg kell állnia.
Ezért lesz újra értelme majd egy KURSK-nak vagy MOZDOK-nak EL-Alameinek "stimulátor" modban.
Én nem féltem a KT-ket