37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #28833 Hát jó kis videó. Kösz a megosztást, bár elég kétes oldalakra visz a videó... :D
Ezek szerint egyes esetekben van egy kis ideje menekülni a személyzetnek mielött berobban a lőszer, vagy hajtótöltet, ahogy tetszik. -
Max_Andaxin #28832
...főleg, hogy mostanság én is szinte csak a Brittekkel játszok!-
-
A top komment vicces :D "t90 - allah: 1-0"
-
bgabor911 #28830 Jól van, majd meglátjuk. Én abban látom a problémát hogy ha az orosz heavyk gunja ellen nem is, de a mediumok gunja ellen szemből védve volt a KT a páncélja által, eddig. Kiderül. -
Max_Andaxin #28829 "Sok értelme nem lesz Tiger II-be, Ferdinandba vagy akármelyik páncélra építő tankba beleülni, miután mindegyik medium át fogja tudni őket ütni bármilyen szögből és távolságról."
Ezzel nem tudok teljesen egyet érteni. Egy ferdinánd, talán valóban nem jelent majd nagy kihívást a T-44-100-nak. De azért egy KT-t szemből nem vagyok benne biztos, hogy bármilyen távolságból kiszedi. Nem mondom, hogy a német tankokban ülők jobban fogják magukat érezni ezektől az új járgányoktól. És ezután nem árt még jobban vigyázni a vasra. Viszont azért egy valami még mindíg a Tigris II mellett szól, az meg az átütés.
Nem tudom pontosan, hogy a D-10T ágyú, az mennyiben más mint a SU-100 D-10S-s ágyúja, de ha u.az, akkor azért 1000-1500m között nagyban veri az orosz ágyút a 88-s német.
Az orosz 100mm-s: az 1000m-en 164mm-t üt át, 1500m-en 144mm-t (alap lőszerrrel, de a legjobbal is ez az érték 197/172mm)
A német 88-s 1000m-en 204mm-t, míg 1500-en 190mm-t. Ez az érték a "hegyes" lőszerrel 228/208.
Én inkább azt mondanám, hogy közel azonos ellenfelei lesznek egymásnak, mintsem azt, hogy a T-44-k majd jól lealázzák a KT-ket. Az orosz ágyúnak is elégséges az átütése, hogy a Tigris tornyán áthatoljon akár szemből is, Viszont a Tigris még mindíg alkalmasabb egy "szerényebb" Hulldown-ra is, míg az orosz "kollégáknak" azért fel kall magukat fedniük. Hiába marad még így is a T-44 mozgékonyabb, ahhoz, hogy lőjön és találjon is meg kell állnia.
Ezért lesz újra értelme majd egy KURSK-nak vagy MOZDOK-nak EL-Alameinek "stimulátor" modban.
Én nem féltem a KT-ket -
Droughert #28828 Nem tudom, hogy lehet-e ide ilyeneket linkelni, de itt egy videó, bár nem erre gondoltam, most ezt találtam elsőre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #28827 Hát én személy szerint nem látok rá sok esélyt hogy egy ilyen találat után kijusson bárki is. Az a kumulatív sugár ha bejut oda, mindent kigyújt. Cseppfolyósodnak a fén alkatrészek is. Kizártnak tartom hogy kijussanak. Ilyen videót még nem láttam, de utána fogok nézni. Mindig lehet új dolgokat látni, tapasztalni! -
Droughert #28826 Nashorn videón, gyönyörű ez a td.
-
Droughert #28825 Átütés után is van vesély kiszálni a tankból. Volt hasonló videó, szintén szíriából ott a tanknak annyi lett, mert jött a láng a torony tetején és a csövön, de előtte volt aki kijutott (hogy egy vagy, esetleg többen is arra már nem emlékszem), igaz a túlélő is megégett, leszakadt ruhában jutott ki. Gondolom ott azért nagyobb felfordulás volt odabent, nem lennék egy ilyen tankban mikor egy rakéta beköszön. -
Molot115 #28824 Na azt nem figyeltem, de gondolom nem volt majális a helyzet. Nem tudom ilyen kumulatívnál mennyire van repesz hatás. Viszont át nem ütötte mert akkor senki nem szállt volna ki. -
foxbat88fx #28823 én is az FSA-nak szurkolok :D -
foxbat88fx #28822 aki kiugrott a toronyból fogta az arcát, szóval lehet kapott bele egy két repeszt....
mostantól több ilyet látunk, szíriában megszaporodnak most a T-90-esek.... putyinka nagyon le akarja verni a felkelőket -
bgabor911 #28821 A T-44-100 pedig garantálom hogy fog majd jobban is zavarni. A T-34-100 pérmium tank, kevesen engedhetik meg maguknak. A T-44-100 viszont kifejleszthető lesz, tehát ugyanolyan tömegcucc lesz majd a csatában, mint a T-54/47. Csak éppen ez 6.7 BR-en. Sok értelme nem lesz Tiger IIbe, Ferdinandba vagy akármelyik páncélra építő tankba beleülni, miután mindegyik medium át fogja tudni őket ütni bármilyen szögből és távolságról. -
Molot115 #28820 Végülis megtette a hatását a TOW. Mivel a legénység elhagyta a járművet. De amint látszik a torony elején találta el és nem ütött át. Mivel kitudtak menekülni a toronyban ülők. Úgyhogy a kontakt-V is megtette a hatását. Bár a videóról nem derül ki hogy mennyire maradt harcképes a tank, azért nem kis fegyvertény hogy a sokszor lesajnált T-90 megfogja az amcsik páncéltörő rakétáját... -
bgabor911 #28819 "Ez az egész üzlet, legalábbis Gazsi részéről. Úgy látszik, a nagy többséget még mindíg ki lehet elégíteni ezekkel, és nem KELL tördni így a fontosabb dolgokkal, mint a fosadék sebzésmodell"
Pontosan ez a problémám. Százféle javítanivaló lenne a játékon amit azonnal meg kéne csinálni, új dolgokat kellene behozni (tankos EC mód, World war mod, hajók stb), ehelyett kapunk tetves prémium tankokat, merthogy ezzel van a legkevesebb munka (a 3D modelleket itt is külsős cég csinálja), és ebből van a legtöbb pénz.
Tapasztalataim szerint ott szokott végleg megdögleni egy MMO, amikor ez a folyamat megkezdődik. Kemény verseny van az MMOk világában, de még a tankos témán belül is, aki nem tud újítani attól elfordulnak a játékosok. És a dízelmotoros királytigris, meg a szúpapőrsing (vagy wotban új OP tankág, STO-ban új ZENes hajócsomag stb) az nem számít újításnak.
Az a gáz egyébként hogy ez a program régebben tudott újat mutatni, néha zseniális újításokat is hozni (pl az X-ray kamera, akár játék közben gombnyomásra is mekkora húzás volt már), de ez mára teljesen kiveszett a játékból. -
Droughert #28818 Ez a wt-ben simán pattant volna
-
gstup #28817 Tessék! Nem minden orosz kretén ! :) (Mint retardjinék!) -
foxbat88fx #28816 Szíriában TOW vs T-90 :)
úgy látszik a TOW megtette a hatását, bár lehet csak a legénység oldott kereket :D
https://www.youtube.com/watch?v=fYOJSz1WOEg -
Zozzancs #28815 Sziasztok, tovább adnám az accountom rajta magas tier-ü spitfire gépekkel és németeknél tigrissel 5 ért elviheti bárki, bocsánat ha nem ide illő a dolog, de csak porosodik az accom gondoltam megkérdezem hátha kell valakinek :)
írjon privit akit érdekel
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.02.28. 08:17:05 -
Molot115 #28814 Hát igen a dízel tigrisnek meg a super pershing-nek még így is nagyságrendekkel több értelme van mint a rakétás hulladékoknak. Igaz hogy ezt az energiát hibajavításokba is befektethetnék, de szerintem bőven elfér akár a fában akár mellette premiumként. Akinek kell megveszi akinek nem az meg hanyagolja, ennyi! Szerencsére ki lehet választani hogy melyik tankkal játszol, nem kötelező az összessel játszani. -
Max_Andaxin #28813
..."Grautlálok"! Neked fizet valaki, hogy következetesen fikázd a Német tankokat?...amúgy?
-
Max_Andaxin #28812
...na...kezdődik a picsogás megint.
1. Lesz diesel TIGER II-na és? Aki akarja - mert pusztán tetszik neki és van rá lóvéja - az megveszi, akinek meg nem kell - mert szerinte semmi értelme - az meg békénhagyja. Ugyanezt tudnám elmondani a Super Pershing-re is. Ha nem érdekel ne vedd meg. Én sem fogom megvenni mert nincs rá felesleges 5-6-7-8 ezer forintom. De ha lenne megvenném, pusztán azért mert nekem tetszik, ugyanúgy mint a Diesel Tigris II-t vagy ha esetleg betennék a LÖWE-t is.
2. Harcérték: Azon is megy a picsgás folyamat, hogy milyen játszatatlanok a német TIger II-k (húúú főleg a P
), és minek még egy? Értelmetlen Német oldallal játszani???
Hozzá csapódik még a Panther II-is. Továbbra is azt üzenem, hogy tessék azokat a tankokat úgy használni, ahogy kell...és teljesen jól lehet velük játszani. Nekem csak a Porsche tornyos Tigris II-en van legénység, és teljesen jól megy vele a játék. Kilőnek belőle mert kilőnek - nincs kilőhetetlen tank a játékban - de azért 2-3 kill jut csatánként vele Sim-battle ban is. Persze ha az RNG közbeszól...tökmindegy.
3. T44-100. Kb ugyanolyan "jó" lesz mint a T34-100. Mikor bejött hemzsegett tőlük a csatatér, most meg egyre kevesebbet látok abból is. Lehet, hogy erősebb az ágyúja, de ettől lassabb lesz az újra töltése is., és a német 88-as még mindíg jobb ágyú, mint az orosz 100mm-s. Szerintem. Nyilván annak a vasnak is meglesz majd a gyengéje. Ha pedig az illető 1-st dob aznap és az RNG Istene elpártol tőle...ba@hatja a 100mm T44-t. Akkor egy Ostwint is kiszedi majd. Ugyanez vica-verza igaz bármelyik tankra egyébként is.
Ez az egész üzlet, legalábbis Gazsi részéről. Úgy látszik, a nagy többséget még mindíg ki lehet elégíteni ezekkel, és nem KELL tördni így a fontosabb dolgokkal, mint a fosadék sebzésmodell -
kissssss #28811 nagyon ajánlom hogy gazsiék valami épkézláb eventet csinálnak a fw189-hez... ezt a repcsit mindenképpen megakarom szerezni. -
bgabor911 #28810 Pont ugyanannyi értelme van mint behozni a harmadik prémium Pershinget a másik kettő mellé, természetesen azt is 6.7-es BR-re, ugyanarra mint amin a kifejleszthető van, elvégre biztos se a sokkal hosszabb cső, se a rakéták nem tesznek hozzá a harcértékhez.
De láthatod itt a fórumon is, van kereslet ezekre at 1-3 példányban épült szarokra bőven. A T-44-100 ráadásul nem prémium hanem kifejleszthető lesz, szerinted mennyi értelme lesz majd németet játszani, miután azok tömegesen megjelennek majd T4 csatában? Persze én nemigen játszok németet, engem már nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.27. 23:20:59 -
Jó neked :) Én eddig a lépésig sosem tudok eljutni, mert még ha fel is húz maga a játék vagy a Gazsi hülyesége(amilyen idióták sokszor meg stb), annyira szeretem a tankokat, hogy ez eloltja bennem a tüzet egy időre. Aztán megint fellángol, de aztán megint kialszik egy időre :D Így voltam a WoT-al is, de azt a sokkal jobb WT miatt le tudtam végre törölni 
Viszont rátaláltam az egészséges útra, vagyis csak néha lépek be. Mikor event van vagy ha van valami jó szimulátor csata, akkor benézek aztán ennyi. Bár lehet az 1.57es tankokra rákockulok vagy a német repülőkre :( :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.27. 22:11:16 -
Luciferkee #28808 PLS linket a hátteredhez! :D -
gstup #28807 További jó játékot mindenkinek.Most érték el azt a szintet(fejlesztők),hogy nem érdemlik meg hogy az ember időt pazaroljon rájuk. Bye. -
kissssss #28806 vagy ez :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.27. 16:58:10 -
Ja nem, az a TB-3 volt. -
Ez benne van, nem? Anno meg lehetett nyerni. -
Úgy harangozzák be mintha valami új értelmes tank jönne be, de csak egy szar kt, hogy abból is legyen prémiumba egy copy-paste fos a már bent lévő 3 mellett.
,Könnyebb így, mintha új modelt kellene csinálni.
Löwének is eljön majd az ideje, jók ezek, mert olyan tankok amiket megalkotásuk után le lehet szarni a büdös picsába, főleg mert prémiumba kell rakni, ahol a sok hülye barom úgyis megveszi, játékmenethez meg úgy általában a német oldalhoz vagy újszerűséghez szart sem ad hozzá, de jól el lehet adni.
Tehát ha összeszámoljuk így a jelenlegi 2(3) Tigris 2-höz amiből ugye az elsőnek kapásból semmi, de semmi értelme nincs,(ahogy a 3.-nak sem, de ezt hagyjuk) most jön egy prémium ugyan oda, valszeg majd a löwe is oda vagy feljebb fog jönni, hogy amennyire csak lehet életképtelen legyen.
Nyilván be lehet rakni különböző slotokra a tankot, de ez egy nevetséges indok copy-paste tankok behozatalára..
-
célpont a brit,us,orosz géppuskáknak. -
Luciferkee #28801 Azért az vicces, hogy velem meg olyan volt, hogy a sivatagi pályán (nem a tunézián, hanem a másikon) T34-85-el, leestem egy szakadékba, szemmel mérve, kb 40-50 métert zuhantam, de semmi baja nem lett, sőt még talpra is estem.
1-2 napra rá pedig nekimentem egy szalmakazalnak finlandon Leo1-el, meghalt a driver :) -
Luciferkee #28800 K-7 nehézbombázó - > confirmed. Orosz 1.0 BR. 
-
kissssss #28799
0:22 ez már velem is megtörtént... csak közbe én is meghaltam a csapatárs után
-
Molot115 #28798 Nézd a jó oldalát. Lehetne ez az i-re a pont! :D -
Max_Andaxin #28797
....perszeeeeeeeeeeeee....Most, hogy már szinte a legtöbb amcsi járgány a garázsban van...perszeeeeeeeee
.."köszi" Gazsibá!!!
-
OFF:
Azért ez klassz volt!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.27. 09:08:21 -
Molot115 #28795 Hát semmit nem tudok róla sajna. A tumblr csatornájukon volt fent vagy 4-5 kép. Még a nevét se írták oda. De szerintem tuti prémium lesz. Mivel alap pershing van a fában, ez meg azért több annál mint hogy kapott egy jobb lőszert. :D -
Droughert #28794 Na ez már Sp, vajon prém lesz? WOT-ban talán ezzel volt a legtöbb csatám, le volt butítva mivel prémium jármű volt, de nagyon szerettem.