Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28812
...na...kezdődik a picsogás megint.
1. Lesz diesel TIGER II-na és? Aki akarja - mert pusztán tetszik neki és van rá lóvéja - az megveszi, akinek meg nem kell - mert szerinte semmi értelme - az meg békénhagyja. Ugyanezt tudnám elmondani a Super Pershing-re is. Ha nem érdekel ne vedd meg. Én sem fogom megvenni mert nincs rá felesleges 5-6-7-8 ezer forintom. De ha lenne megvenném, pusztán azért mert nekem tetszik, ugyanúgy mint a Diesel Tigris II-t vagy ha esetleg betennék a LÖWE-t is.
2. Harcérték: Azon is megy a picsgás folyamat, hogy milyen játszatatlanok a német TIger II-k (húúú főleg a P
), és minek még egy? Értelmetlen Német oldallal játszani???
Hozzá csapódik még a Panther II-is. Továbbra is azt üzenem, hogy tessék azokat a tankokat úgy használni, ahogy kell...és teljesen jól lehet velük játszani. Nekem csak a Porsche tornyos Tigris II-en van legénység, és teljesen jól megy vele a játék. Kilőnek belőle mert kilőnek - nincs kilőhetetlen tank a játékban - de azért 2-3 kill jut csatánként vele Sim-battle ban is. Persze ha az RNG közbeszól...tökmindegy.
3. T44-100. Kb ugyanolyan "jó" lesz mint a T34-100. Mikor bejött hemzsegett tőlük a csatatér, most meg egyre kevesebbet látok abból is. Lehet, hogy erősebb az ágyúja, de ettől lassabb lesz az újra töltése is., és a német 88-as még mindíg jobb ágyú, mint az orosz 100mm-s. Szerintem. Nyilván annak a vasnak is meglesz majd a gyengéje. Ha pedig az illető 1-st dob aznap és az RNG Istene elpártol tőle...ba@hatja a 100mm T44-t. Akkor egy Ostwint is kiszedi majd. Ugyanez vica-verza igaz bármelyik tankra egyébként is.
Ez az egész üzlet, legalábbis Gazsi részéről. Úgy látszik, a nagy többséget még mindíg ki lehet elégíteni ezekkel, és nem KELL tördni így a fontosabb dolgokkal, mint a fosadék sebzésmodell