Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28787 -:) Talán még meg is vannak az IP-címek. Ez még a Forgotten Battles időszakban volt. Nem használtam Hyperlobbit meg hasonlókat, csak olyan szervereken játszottam, amit az Ubi.com szerverkeresője adott be. Nem is voltak ekkora méretűek a skin-ek mint manapság az tény. Az is tény viszont, hogy be- illetve letöltötte a User Skineket, mert konkréten emlékszem egy srácra, aki mindíg egy FERRARI "skin"-be bújtatott BF-109-G6-al nyomúlt...és egy 30 perces etap után már az én repülőim között a G6-os messzernél ott volt a FERRARI-s skin. Meg én magam is gyártottam egy koromfekete skint a YAK-3-mra. A gép hasán a szárnyakon meg vörös betűkkel virított a nick-nevem. A gép farkán egy általam rajzolt, bescan-elt logo "éktelenkedett". Szerény véleményem szerint TÖKJÓLNÉZETTKI. Ezt pedig az a sráci is látta akivel annak idején együtt repkedtünk, sőt neki szintén a BF-109-ére csináltam meg ugyanezt a stílusú skint - ha már együtt nyomulunk nézzünk is ki "egyformán".
Lényeg a lényeg, hogy ez működött....akkor. Most már én is kizártnak tartom...pont a már fenntebb is említett porblémák miatt. ( Méret, játékosszám) A díjnyertes - és főleg autetntikus - skineket persze tényleg jó lenne, ha nagyobb számban lehetne látni...akár így ahogy most GOLD-ért is, mert van egy-kettő ami tényleg megérne 200 GOLD-ot.