37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #28793 ezt a mostani eventet is sikerült tökön szúrniuk... a nyolc tanktípus közül csak egyet fog számolni a listán az arhivementeknél, ami annyit jelent hogyha én megakarom szerezni mind a 2 képet és az összes doboznyitást akkor ballisztikus ívben szarnom kell a csapatra a küldetésre és úgy minden másra is, mert nekem csak azt az egy darab tanktípust szabad kilőnöm hogy kapjak is valamit....
-
Sima su-85 mennyire életképes gép? Érdemes megvenni? -
Molot115 #28791 Közkívánatra... :D
-
Szpecnyaz #28790 -
Rue East #28789 Most is fel lehet tölteni egy hivatalos helyre...
live.warthunder.com
-
Madi92 #28788 De amúgy lehetne egy központ helyre is felölteni, ami hivatalos és játékon belül is lehetne frissíteni, ha valakinek erre van igénye.
Persze ez munkával járna és tudjuk mi a hozzáállás Gazsiéknál. -
Max_Andaxin #28787 -:) Talán még meg is vannak az IP-címek. Ez még a Forgotten Battles időszakban volt. Nem használtam Hyperlobbit meg hasonlókat, csak olyan szervereken játszottam, amit az Ubi.com szerverkeresője adott be. Nem is voltak ekkora méretűek a skin-ek mint manapság az tény. Az is tény viszont, hogy be- illetve letöltötte a User Skineket, mert konkréten emlékszem egy srácra, aki mindíg egy FERRARI "skin"-be bújtatott BF-109-G6-al nyomúlt...és egy 30 perces etap után már az én repülőim között a G6-os messzernél ott volt a FERRARI-s skin. Meg én magam is gyártottam egy koromfekete skint a YAK-3-mra. A gép hasán a szárnyakon meg vörös betűkkel virított a nick-nevem. A gép farkán egy általam rajzolt, bescan-elt logo "éktelenkedett". Szerény véleményem szerint TÖKJÓLNÉZETTKI. Ezt pedig az a sráci is látta akivel annak idején együtt repkedtünk, sőt neki szintén a BF-109-ére csináltam meg ugyanezt a stílusú skint - ha már együtt nyomulunk nézzünk is ki "egyformán".
Lényeg a lényeg, hogy ez működött....akkor. Most már én is kizártnak tartom...pont a már fenntebb is említett porblémák miatt. ( Méret, játékosszám) A díjnyertes - és főleg autetntikus - skineket persze tényleg jó lenne, ha nagyobb számban lehetne látni...akár így ahogy most GOLD-ért is, mert van egy-kettő ami tényleg megérne 200 GOLD-ot.
-
Szpecnyaz #28786 Elvileg rank 3-ba megy, szóval valszeg 5.7-6.0br lesz neki. -
kissssss #28785
szerintem ezt a panzer4/70(v) és a jagdpanter közé fogják berakni és fix hogy 6.7 lesz a szintje.
(már kinn is van a devblogon...)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.25. 18:32:48 -
Brenor #28784 Most nézem annyira már nem is titok :)
Délután volt stream róla a WT twitch csatornáján, onnan lehetnek a képek, úgyhogy valszeg még ma jön a devblog. Egyébként a twitter oldalukon ki is hirdetik a streameket, úgyhogy ajánlott figyelni ;) -
Brenor #28783 De psszt, ez még titok :) -
Szpecnyaz #28782 Bár ha 6.0 fölé megy, akkor legalább azokat a rohadék T54 hordákat igazán kitakaríthatnák 7.3-ról. -
Szpecnyaz #28781 Bízok benne hogy nem. De igazából oly mindegy, mert 5.7-en és 6.7-en is elviszi az első találat a nyomorultat. -
kissssss #28780 ezt hol olvastad? -
ikarus44 #28779 Tekintve, hogy a hosszú 88-as van rajta, gondolom basszák fel a vadászpárduccal együtt 6.7-re... -
Szpecnyaz #28778 Végre, már vártam. A wot-ban nagyon jó volt, kíváncsi vagyok itt milyen lesz. -
Kurfürst #28777 Jön a jó öreg Nashorn 1.57-ben. -
Szpecnyaz #28776 Azért mert nácikat verni mindig jó érzés, 10 orosz orvosból 9 ezt ajánlja, Még ha azok csak vérszegény revansista nyugat németek is... -
bgabor911 #28775 Mondjuk azt elmagyarázhatnák gaijdzsinék hogy T5 sim eventen miért van néggyel több játékos a német oldalon. Egyáltalán hidegháborús cuccban miért a németek ellen megyünk, miért nem a köcsög oroszokat ütjük? -
bgabor911 #28774 Nekem is leesett az állam mikor kiderült hogy az Arcade/RB tunézia a map teljes méretének alig 40%-a. Remek köröket mentem rajta Fireflyal, több tigrist kiszedtem, mintha nem is egy hátrányos helyzetű tankal mennék. :D -
kissssss #28773 tegnap végre sikerült simben játszanom néhány kört a tunézia pálya nagyobb méretével, egy álom volt... nagy nyílt terep mellet volt kismillió egy búvóhely is, su85M-el hűjére lehet szívatni az ellenfelet :D -
RODLEE #28772 Jó lenne még 1 olyan módosítás,ami szerintem nem nagy valami,hogy induláskor ne lehessen látni a ellen csapat spawn helyét,ne lenne ez a spawn kill dolog! Randomra berakná mind a két oldalt igazságosan a foglalható pontoktól,és go!
Esetleg annyit lehetne,ha valaki felfedezi az ellen bázisát akkor onnantól leadhatja a coordinátát róla!
-
ikarus44 #28771 Hát mondjuk a Vadásztigris 88-as változatának, még lenne is valós reláció, hiszen abból azért tényleg volt jó néhány példány -
bgabor911 #28770 Hát ha a Maust beengedték, akkor bármit. Ott ment félre az egész. -
Szerintem majd jön a Löwe is a jövőben valamikor :P Meg egy Jagdtiger 8.8-ra is látok esélyt, mint a WoT-ban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.25. 09:50:10 -
A festésekről -
Szpecnyaz #28767 Az 5-6 megás skin eléggé az alja, minőségben meg méretben is. Ha csak pár olyan player lenne mint én aki 50-150mb közötti skineket használna, kb sose indulnának el a meccsek. -
bgabor911 #28766 Hát nézd, én nem vagyok nagy user skin használó, de az ezzel foglalkozó oldalon láttam 5-8 megás skineket is.
Szóval ez úgy nézne ki a gyakorlatban, hogy betölt a pálya WT-ben, majd minden játékos kliense elkezdi leszedni az akár 31 többi meccsbeli játékos skinjét, akár többszáz megányit, és megvárjátok amíg szépen mindenki kliense végez a letöltéssel. Igen, istvánkáé is, aki a román határ mellől játszik fél megabites nettel. Ez úgy 5-15 perc lenne, aztán már indulhatna is a meccs. :D
Ez nyilván nem működik a gyakorlatban. -
Brenor #28765 Nem kifejezetten neked szántam, csak a tied volt az utolsó poszt a témában :)
Kulcsos munkái nekem is tetszenek, az egyik festése benne is volt az egyik heti top festések között, de sajnos utána a haviba "végeredménybe" nem jutott már be. Ha jól tudom az ottaniak, vagy az ottani top 1-3 kerül a játékba, de erre nem veszek mérget hogy pont így van -
kissssss #28764 :( -
gstup #28763 A tigris az prémium lesz. -
Kell!!!!
-
vajakos21 #28761 Ezt tudom :-) Én konkrétan Kulcsos festêseit hiányolom.Magyarért fizetnék is . -
Brenor #28760 A nagy frissítésekben mindig kerülnek be Pályázat nyertes skinek is a partnerprogram keretében, aminek a lényege, hogy a legjobbak bekerülnek a játékba, ahol csak aranyért megvehetőek, mert az aranybevétel X %-a valós pénzre átszámítva a készítőhöz kerül. Szóval szép lassan a user skinek tárháza is bővül, és nem csak tartalékokhoz ahogy valaki írta. Ha jól emlékszem pl a gépágyús Bearcatnek is ilyen usermade vietnami festése van 200 aranyért.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.02.24. 19:18:50 -
vajakos21 #28759 forum.warthunder.com/index.php?/topic/247505-custom-skin-visibility/
Itt pont erről a skinesről van szó.A valós skineket viszont jobban be kéne engedni.Pl: Kulcsos nagyon jó skineket csinált magyar festéssel.Ezeket valóban használták,de ha leszedem csak én látom.GE se vehető ahogy pár játékos skinje igen.Azok ugye láthatóak,és persze nem fantasy skinek. -
kissssss #28758 Tiger II Sla.16: the diesel-engined “King Tiger” 
Sea Venom FAW.20: Two-seated Jet-Fighter -
Rue East #28756 Nem tudom te milyen szervereken repültél Il-2-ben, de amiken én, ott sehol nem volt engedélyezve a user skin. Nem véletlenül. Mind a szervert, mind a kliens gépeket nagyon leterhelné az adatforgalom.
A mennyiségen kívűl meg ott van a minőség is. Én például nem vagyok kíváncsi mások mangás, sportkocsis meg paintben készített skinjeire. Csak meg kell nézni miket raknak fel a live.warthunder.com-ra. -
kissssss #28755 néhány hónappal ez előtt szedtem le a sven coop módot steamen a halflife1-hez, csak pár száz megás a mod és csak 14 óra gameplay van benne de már most 4GB-ra duzzadt a mappa.... pedig alig jártam 5 vagy 6 szerveren a 150 valahányból.
gajjobnak ez az egyik fétise hogy minél hamarabb tudjon mindenki játszani, ha most nekiállna a szerver mindenkinek feltölteni mondjuk 10 embernek az egyedi festését akkor nagyon megnőne a töltési idő, néhány tartalék repülőhöz készítetek skineket amiket meg is lehet venni de ezzel ki is fulladt az egyedi festések tárháza... pedig ez lenne az egyetlen járható út szerintem. -
Max_Andaxin #28751 Bát ott meg talán nem volt ennyi server...és az adott szerveren, meg azért sokszor láttam én is ugyanazokat a neveket....Hozzá teszem, biztos, hogy nem véletletlen, hogy így van és nem úgy mint az IL-2 ben. -
Max_Andaxin #28750
...hát nemtom....azért kétlem, hogy minden játékos aki játszik az saját skint használ. Én elég sokat IL-2-ztem...és nem lett tele a gépen felhasználói skin-ekkel. Talán Ha 1 skint csináltam én magam is itt a WT-ben. Szóval itt sem lenne ez szerintem. Viszont legalább megadhatnák az esélyt...egy ilyen pipálható opcióval. Nem kell használni ha nem akarod, de ha akarod akkor meg igen...
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.02.24. 17:21:46