War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem negative az így van.... 😄
sokkal nehezebb belőni a 47-es T-54 tornyát mint a peccs előtt, és ezt nem csak beképzelem 😛

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.20. 16:16:42

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

mocsok szemétláda e a gaijin 😄
mocsok módon megerősítették a T-54 1947 tornyát (ne mondjátok, hogy nem mert tapasztalom minden egyes csatában t5-ben!!!)
eddig ránéztem, meglőttem és szegénynek annyi volt....
vagy rámnéztek becélozták és nekem annyi volt vele, mert még csak a 47 van meg....

most mivan???? t-10-el olyanokat tudok róla pattogni mint állat 😄 meg minden más tankkal....
egyrészt jól is jártam mert van 47-esem és érzem hogy sokkal jobban pattog a skuló rajta, másrészt szokni kell hogy most már a 47 se piskóta, nem csak a 49 és 51
Egy kis off.: Korábban linkeltem az IL2 Battle Of Stalingrad hoz készülő tank gameplay-t, és ma vettem észre, hogy már pár hete kint van a frissítés ami tartalmazza a tankokat is. A hivatalos oldal információja alapján jelenleg a T34-76 és a Pz III Ausf-L elérhető. Joy-t még nem vettem, de ennek fényében lehet teszek egy próbát vele és megveszem. Most 24euro-ért találtam, de holnap indul a steam sale, és ha jól emlékszem ott 22euro szokott lenni leárazáskor a játék, annyit meg simán megérhet.
Itt egy éjszakai gameplay:
Valami akció biztosan lesz karácsony alkalmából, ami a jövőhét folyamán fog elindulni, de hogy melyik nap azt ne kérdezd. Tavaly ingame dolgokat lehetett féláron venni, sokmindent ezüstért, meg ha jól láttam akkor a prémium járgányokon kívül minden féláras volt ami aranyba kerül (talizmán, backup jármű, gyorsított fejlesztések, stb.)

Ami a squadot illeti: Prémium fiókkal, és anélkül is 4 fő lehet egy squadban. Ez mióta játszom így működik. Állítólag amikor a játék kilép az open bétából akkor lép életbe az, hogy 2 fő lehet csak prém nélkül egy squadban, de ezt már nagyon-nagyon régen mondták, és valószínűleg el is vetették mert ha ennyi időn után vezetik be azzal házhoz mennek a pofonért. Meg a játék is annyit változott, hogy értelme se lenne már. Szóval don't fos, marad a 4 fős squad mindenkinek 😉

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Üdv (sors)bajtárasak!!

Volt egyszer egy értekezésünk itt, hogy prem. fiók nélkül végül is hány fős sqad-ot lehet csinálni. Nos én eddig úgy tudtam, hogy csak 2 fős lehet, de tegnap kiderült, hogy 3 is lehet...és ha lett volna még egy fő akkor kiderült volna, hogy 4 is lehetne egy. Most ez valami "kedvesség" gazsibától, ami csak időszakos, vagy ebbe belenyúltak és lehet 2-3-4- fős is a squad alap fiókkal is? Tudtok erről valami tuti infót???

Meg arról is, hogy lesz-e és ha mikor valami akció????...mert lassan itt a kari....<#nemtudom>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Köszönöm a segítséget. Megpróbálom, hátha szerencsével járok!
Nagy kérdezz-felelekről nem tudok, de itt megtalálod a kérdezős alfórumot. Perpill a CDK, a repülési modellek, és a tank küldetések/térképek topikok vannak nyitva kérdezésre, de ennél jobbat én se tudok sajnos :/

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

erről eszembe jutott a steel beast tank sim, na ehhez kell türelem rendesen.

egy kis 2 perces érdekesség.... KATT
Sherman0070
Már egyszerűen elegem van abból hogy full leamortizálom az enemy tankot aztán valami kis seggfej belopja. Már leszarom hogy -10000kredit, instant kilövöm azt a gyökeret aki belopja.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

lassacskán ideje lenne már.

Brenor: nem tudod lesz esetleg ilyen hivatalos "kérdezz felelek" a fejlesztőkkel mostanában? Vagy a hivatalos forumon van olyan topik amit olvasnak? Ne adj isten válaszolnak is? Vagy van bármilyen lehetőség hogy 1-2 kérdést eljutassak hozzájuk?
Sherman0070
Ezeknél sosem fog elkezdődni a karácsonyi akció?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nah neki kéne állni összeszedni azt az 5 győzelmet + beszerezni azt a brit papírdobozt....

Sherman0070
Ha repcsikre vannak történelmi festések amik játékban megszerezhetők, akkor tankokra miért nincsenek ilyenek?

Az hogy a kezdőcsomagban nincs benne még nem azt jelenti, hogy nem is lesz, valószínűleg csak nem készült még el 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

nem tudok róla....
viszont a Centaur-t berakhatták volna.... 95mm-es trollal sztem jó lett volna low BRben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherman0070
Valóságban Cromwell-en nem volt 17 fontos löveg?

Sherman0070
Ha lenne goldért valami normális brit prémium.... még el is kezdeném azt az ágat 😄

...az lenne csak az igazán szar, ha még simán vansáttolnáknak mindenkit....így legalább szenvednek kicsit....-😄<#eplus2>

<#nevetes1>

Ejözben oroszországban:
Szerjózsa: - Te, Iván! Mégjöttek a Brittek!
Iván: - Sto Étá Brittek? Szerjózsa, gjere igyál inkabb megegy Vooodkat!
Szerjózsa: - Te Ivan, de ézéket ocseny nehéz kiloni Ivan!
Iván: - Szejózsa te is tudod, hogy a mi tankjaink az Op-k. Nyema problema!
Szerjózsa: пошел на хуй ((b***szódj meg) nezzed már mjeg ézt a videót!!
Iván: - Aztakurva Szerjózsa....ázonnal irjál Antonnak, hogy nerfeljék oket!!! Davaj-davaj!!!

A fő probléma az vele hogy 1944-es járművek között játszik, és ez erősen illúzióromboló.

Amúgy angol tankokkal kapcsolatban csak engem zavar a tény hogy ezekkel a nem robbanós angol lőszerekkel 4-6 találat is kell az ellenfél kiiktatásához? Amcsi tankoknál ilyen probléma nincs.
szép lenne ha rakétákat raknának a munkahengerbe.....
Én kifejezetten szeretem a PT-76-t...nincs olyan tank ebben a játékban amit könnyeb lenne kilőni annál!-😄DDD

De az olyan ronda, hogy....<#shakehead>....Amúgy ez szerintem is ütősebb lesz mint az usa ág...most nem is tudom hogy pl a Comet-nek mi a Br-je, de hogy az tarolni fog az tuti. Még nincs meg, de már most borítékolom, hogy az egyik kedvenc tankom lesz. Megy 60-al...és 12 fok a csőlehajlás - ha jól emlékszem?....Jó nincs agyon páncélozva, dehát az nálam nem is nagyon számít!!!-😄

Angol Jagdtiger robbanólőszer nélkül, cserébe vastagabb oldalakkal és gyorsabb újratöltéssel.
<#awink>..én igen...dehát ezektől minden kitelik!!!<#fogmosas>

Szerintem mióta a T-34/85 meg a Sherman E8 egy csatában meg a PT-76ossal, azóta már az emberek meg sem illetődnek ilyesmin, hogy szuperpershing prémtank. 😄
uhhh ez kelleni fog.... amikor megláttam a tech tree-ben majdnem magam alá csináltam 😄
jó lesz ez a brit ág sztem (hulladék usa tankokhoz képest meg pláne)

4.7-es churchill se lehet semmi ha top-nak rakja be

"és a gazsi helyébe még aktivvá tenném azt a két "rakétavető csövet is" a torony jobb oldalán és beleb****sznék két bazoka-t - párhuzamosítva a főfegyerrel - hogy célzott lövsét lehessen vele leadni...."

remélem ezt csak viccnek szántad 😄DDD
...ez valami ...<#ijedt>: http://vignette2.wikia.nocookie.net/wargaming/images/7/7f/T26E4-Super-Pershing-007.jpg/revision/latest?cb=20130515110830

<#wow1>Aha az M29 - vagy T29 - na az még nagyon kéne....azt szemből megint "tők jól" lehetne sebezni<#wilting>...és biztos "szar" lenne a 105-mm-s ágyú rajta<#nezze>...az még tényleg "nagyon kellene" az amúgy is "gyenge tankokat felvonúltató amcsi ágra...<#zavart2>
...kb annyira mint a super pershing....megkapná a torony azt a plusz páncélt, amit a Pantherek már csak a hegyessel tudnának belőli...+ és a gazsi helyébe még aktivvá tenném azt a két "rakétavető csövet is" a torony jobb oldalán és beleb****sznék két bazoka-t - párhuzamosítva a főfegyerrel - hogy célzott lövsét lehessen vele leadni....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.18. 15:49:38

Miért lenne az E1 a fejletteb verzió? A S.Perhing pont az alap E1 továbbfejlesztése. Vagy jobb gun (T15E1, T15E2, T54) vagy az extra páncéllemez került rá. Az sem igez, hogy csak az E4 volt S.Pershing, E1-1-es variáns is volt, amit S.Pershing-ként szerepel a dokumetumok között (tudtommal ez kapott T15E1 löveget).
Sherman0070
Úgy is tele lesz pakolva nemlétező szarokkal a játék szóval jöhetne ez is 😄

Minimális a különbség az E1 és az E4 között, de valóban az E4 a super pershing, és az E1 van bent a játékban.
Elvileg az E1 a fejlettebb verzió. Tudtommal az iprovizált páncéllemezek csak egy példányra kerültek rá az E4-esek közül, és ez az egy vett részt harcban is, de nem könnyű infóhoz jutni róla.
Valakinek túl sok ideje van <#eljen><#hehe>

Csak az volt az érdekes,hogy senki fregje se lett! Meg a találat visza játszáson is csak a lánctalp találat volt át nem ütöttem az oldalt legénységet nem ért!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.18. 12:46:20
Szerintem az lehetett a szitu, hogy oldalba lőtted, ledobta a láncot, közben valami megölte a legénységet. Akkor marad ott úgy, mintha baja sem lenne. Mivel "crew knocked out"-al halt meg, ezért amikor respawnol egy másik tankkal (vagy repülővel), nem felrobbanva tűnik el a tank a pályáról, hanem csak simán eltűnik.
Sherman0070
Én már láttam ilyen eltűnő szarokat, de azok pár másodperc múlva előjöttek. Szerintem fos a megjelenítés a játékban.

Zegi Norbi HUN
Hát mivel orosz tank volt, amit ugye a híres Sztálinium borít és véd, ezért nem meglepő 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Értem , beszéltetek itt a forumon ilyen szellem tankokról,az mit takar? Akkor hova lett ,mikor a lánctalpát lőttem el le is esett ,ott állt mozdulatlanúl mikor betöltöttem eltünt! Teleportált?<#zavart2>
Sherman0070
Ha kilépett volna akkor automatikusan felrobbant volna a tankja. Mintha lenyomtad volna a "J"-t három másodpercig.

Egyenlőre még nem... 😄 De később lehet...😄
<#integet2>... Áhh! Jóóó reggelt! (elindítottad már a "telepítő".exe-t????)<#awink>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.18. 08:10:34

Hogy tudok képet berakni az üzenetbe?
Tegnap esti eset:oldalba lövöm a su-85-t,le láncolom ,na mondom kegyelem döfés mire betöltök eltünik,gondolom ki lépett ezt büntetik?
<#falbav>....erről van szó....(bár ha kifogyott a lőszere, akkor - talán érthető. Ha nem akkor meg rohadjon meg!!!)<#violent>