Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #28703 azt hiszem szerdai vagy keddi napon volt az amcsi&német vs orosz sim felállás, kurszkon 2 leopárdot is kilőttem az alap apcr löszerével, K európa pályán meg direkt arra vártam hogy a még semleges capzonákra menjen az ellenfél... el is kaptam 2 m47 tankot.
először mindenki azt gondolja hogy úgy kell játszani vele mint egy hellcatal de ez közel se igaz, hellcatal ellentétben a pt76-nak nincs kezdetben robbanómagvas löszere, nem gyorsul olyan jól mint a hellcat, lassan tolat és egy helyben is lassan fordul, szóval igen csak meg kell gondolni hogy merre mész és mit csinálsz, de szerintem ha majd sikerül fullosan kifejlesztenem és a legénységet is tovább fejlesztem akkor már lesz olyan aljas tank mint a hellcat.