37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #28709 Semmilyen hibabejelentéssel vagy javaslattal nem foglalkoznak Gaijintól az angol nyelvű fórumon. Van egy-két fórummoderátor, aki kordában tartja a népet, a nép meg vitatkozik egymással, meg ötletel a semmibe. -
kissssss #28708 kár energiát fektetned ebbe... régebben én is serényen az orruk alá dörgöltem ezeket aztán kaptam is érte a fórumbant, mint most is ahogy csinálják a defender turnament topicban... szorgalmasan törlik a kommenteket és a visszajelzéseket az eventel kapcsolatban mert szarul működik jelenleg, volt aki 7 órányi grindet dobhatott ki az ablakon :D
röhej hogy mit meg nem engednek ezek maguknak. -
foxbat88fx #28707 szerinted érdekelni fogja őket? :D
kétlem, hogy meghatná ezeket a kis kollekciód :) -
vajakos21 #28706 Tedd fel a magyar fórumra.Hivatalosra.Ott tudnak segíteni,esetleg még magyarázatot is tudnak adni valamire.De ha mást nem is a megfelelő helyre irányítanak -
Durva #28705 Hello mindenki! Szeretném ha valaki továbbítani tudná ezeket a videókat a War Thunder hivatalos forumnak vagy valamilyen szervnek aki elemzi és kijavítja ezeket a hibákat! Ez az én csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCZJVme_xSlK6NyMl1l3NHEA Itt megtalálható az összes olyan lövés ami fizikától kezdve mindenen át felháborító és már elegem van! Kérem szépen valaki segítsen el juttatni a War Thunder szerkesztőségnek! Köszönöm! -
SovereignXY7 #28704 Hellcat-et imádom! Nagyon fasza kis gép. Na mosth lett hozzá robbanó lőszer és ha elég hülye az ellen akkor lehet vele szórakozni :D Na mindjárt lesz HEAT majd akkor lestek kíváncsi :) -
kissssss #28703 azt hiszem szerdai vagy keddi napon volt az amcsi&német vs orosz sim felállás, kurszkon 2 leopárdot is kilőttem az alap apcr löszerével, K európa pályán meg direkt arra vártam hogy a még semleges capzonákra menjen az ellenfél... el is kaptam 2 m47 tankot.
először mindenki azt gondolja hogy úgy kell játszani vele mint egy hellcatal de ez közel se igaz, hellcatal ellentétben a pt76-nak nincs kezdetben robbanómagvas löszere, nem gyorsul olyan jól mint a hellcat, lassan tolat és egy helyben is lassan fordul, szóval igen csak meg kell gondolni hogy merre mész és mit csinálsz, de szerintem ha majd sikerül fullosan kifejlesztenem és a legénységet is tovább fejlesztem akkor már lesz olyan aljas tank mint a hellcat. -
SovereignXY7 #28702 Apropó! Ennek a PT-76nak van bármi értelme? Mert egyenlőre elég szar. Jó lőszerével biztos fasza de.. lassú, tolatni nem bír páncél meg luxus egy géppuska kiszedi... -
SovereignXY7 #28701 Hm... vissza tettem RU szervert. Gyorsan rájöttem miért kapcsoltam ki anno :D Úgy öltem meg 2 ellent is - szerencsére a hülyék náluk voltak - h azok inkább a mellettem álló bot kv-1et lőtték és nem engem a lassú töltésű IS-2ben... -
Molot115 #28700 Azt én is el bírnám viselni. Sajnos viszonylag ritkán adja be.
Kár hogy nem lehet kikapcsolni bizonyos pályákat, hogy oda ne rakjon be sose :D -
kissssss #28699 ha hasonló lesz az el alamein pályához akkor már bőven jó lesz ez szerintem. -
Molot115 #28698 A reklám szöveget nem szoktam elolvasni amúgy. Majd úgyis akkor derül ki ha megjelenik. A képek alapján viszont nem egy advance to rhine, mégha a vagonok között is kell manőverezni. Sokkal inkább egy stalingrad ami viszont az egyik kedvenc pályám... -
kissssss #28697 "The hardcore combat experienced at close range in a confined environment with wagons for vital cover is something truly new in War Thunder!"
ne igyál előre a medve bőrére....
-
Molot115 #28696 Na hála istennek nem még1 hulladék városi pálya!
snow valley
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.21. 14:07:40 -
kissssss #28695 na megnéztem ezt az eventet...ha jól értem egy hétköznapi random usernek squad nélkül full idegen emberekkel kellene 15 csatát nyerni lehetőleg egyhuzamban, mindezt úgy hogy közben top100-ban kell maradni ha (copypaste)tankot is akarsz a decal mellé...
nem köszönöm
nekem elég volt régen az 1000kill egy hét alatt doboznyitogatós baromságuk(akkor is copypaste volt), még egyszer nem etetnek meg ezzel a szarral. 
inkább megyek simezni, megint van pt-76
-
Szolid..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #28693 jah kaptam én is megint jegyet.... gyors megcsináltam az 5. win-t
vicc ez az event mennyi analfabéta gyökér játszik az E-100-ért
7 csata alatt 26 kill, ez sztem mindent elmond a felhozatalról, pláne amikor a csapattársaim 1 halál után kilépnek.... -
Rank IV és V közötti járművel 10 kill meg 3 győzelem, így kapsz 2 db jegyet :) Azért a ládáért megérné a szenvedést, de nekem eddig nem volt szerencsém. Csak booster-t kaptam mind3szor :D -
foxbat88fx #28691 katasztrófa az az event is...... vicc kategória :D -
McLarenpowa #28690 Ez a teutonik jegy mire való, nyertem már egy csomót? -
foxbat88fx #28689 ennek az új eventnek is mi a faszom értelme van?!?!?!
nem veszik észre a fejlesztők, hogy a játékosok 90%-a kb. agyhalott faszokból áll és képtelenek felfogni a játék értelmét :D
itt is lehet 2szer spawn-olni, de a játékosok 75-80%-a lelép 1 halál után...... értelmes lépés megint a fejlesztőktől... grt -
foxbat88fx #28688 napi 2 jegy ingyen? wtf?
1-et kaptam össz vissz :D -
Napi 2 ingyen jegyet azért kapsz, úgyhogy egy szavad sem lehet + vehetsz ládikát aprópénzért :D Nyilván ha nem vettél dog tag-et, akkor most szórd a pénzt nekik, ha kell az e100. Találkoztam már vele játékban, mint egy Maus, csak gyorsabb valamivel szóval nem ugrok a Dunába emiatt, csak egy virtuális akármi. Szerintem még a jövőben lehet visszatér, mert jó üzlet volt ez nekik :) Egyébként amilyen csapattársakat berak viszont sokszor, az durva. Hogy finoman fogalmazzak, gőzük sincs, mit és hogyan kéne csinálniuk, hogy nyerjünk :D -
Szerintem ő totál low grafikán játszik, így neki semmi fa nincsen ott vagy csak kevés :/ Ez iszonyatosan unfair még mindig. Mármint AB-ben nem zavaró, de RB-ben és SB-ben eléggé, mikor te csak fát, bokrokat meg füvet látsz, az meg totál tisztán téged. -
Már csak a kigörgetett szarok miatt megyek fel, de 1xűen folyamatosan a BREAK nevű baromsággal találkozom, ami értelmes csapat nélkül nem más, mint az elqurt módosítók kukába való kidobása. -
Luciferkee #28684 Az AI killeket külön számolja.
-
Az az érdekes, hogy megint ugyan azon a pályán, ugyan abban a helyzetben lőttem ki 2 tankot, és most se adta be, ez valami pálya bug lenne? -
Már kezd idegesíteni, hogy kilövök 3 tankot (ki is írja, hogy megsemmisítettem), erre meccs végére lesz 0 killem 1 assistom meg 1 légi megsemmisítésem, mikor repülőt nem is lőttem, de tankot 3-mat is :D Ez már jópárszor előfordult velem, úgyhogy megkérdezném, hogy csak nállam áll-e fent a hiba, vagy másnál is? :D -
Luciferkee #28681 Vicces, hogy először lelövi a lánctalpamat (gondolom kicsit "alá" célzott), a második lövéssel pedig felrobbantja a lőszerrekeszemet. Mindezt körülbelül 30 fán keresztül. Aha. Hagyjuk a hülyeséget már.
Innen lőtt át, én nem látok át semmin, ő két precíz lövéssel elintézett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.20. 23:25:44 -
kissssss #28680 js-1 7kill + elhúztam egy shermant a spawnról egészen a pálya(berlin) közepén levő capzone-ig hogy tudjon javítani, igaz vesztetünk de élveztem minden percét.
(sim csata volt)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.20. 22:57:34 -
foxbat88fx #28679 ezt a szívást...
nyertem jegyet erre a teutronikfaszomra 5 csatára
4-et nyertem és most kellene fizetnem 199 aranyat h nyerjek még 1-et és nyithassak egy dobozt -.-"
azért ebből is jól megszedi magát a gaijin...
kibaszott hülyegyerek vérpistike tele van pénzel, csak egy prém tankot kell vennie meg sorban a jegyeket és játszhat itt, hogy elkúrhassa más játékát
5 csata alatt csak 3szor találkoztam olyan játékossal aki 1 db tankot hozott be, a prém pz4-et.... hogy a kurva anyjukat ezeknek a gyökereknek :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.20. 21:24:04 -
kissssss #28678 én meg most veszem észre hogy a britek is bekerültek simbe...
-
ikarus44 #28677 Hát ennek az elpusztítása sem okozott nagyobb nehézséget, mint a valóságban 
-
Komoly
-
Madi92 #28675 Hóember.. cöh! :D
-
kissssss #28674
-
Zoli105 #28673 Persze 100kgs bombával szedj ki egy light pillboxot ! kb 500+600 méter magasból úgyhogy bedobod az ablakán XD -
Stefan99 #28672 Nagyobb a hibaszázalékom a késleltetés óta, de azért még mindig szépen lehet bombákkal irtani az ellent. Az éppen full sebességgel vágtató gyorsabb tankokat persze érdemes hagyni. -
gstup #28671 ?Szerintem teljesen jól lehet. -
Zoli105 #28670 de jó is volt még a napi 2szeres szorzó és a nemzetenkénti 20 szint :D :P (akkor valahogy még a játék is jobb volt :( )