War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces lenne, mikor egy 152 mm-es lövedékkel eltalálod xy tankot, hagy rajta egy baszott nagy lyukat (tegyük fel, hogy túléli), de az csak 1 pixelnagyságú valójában. Másodszorra tuti nem találod el sose ugyanott.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként szerintem még mindig az elfogadhatóbb brit formatervek közé tartozik.
apds löszere miatt került oda, még 1 kilométer távolságban is szó nélkül keresztülhugyozná a Ktigriseket meg a többi 6.7 tankot szemből, bár énszerintem mindegy hova pakolják... ezzel a MM rendszerrel a 6.7 csaták mindig kapni fognak mindkét oldalra 4 darab 7.7 tankot.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Az Mk10 tornya nevetséges..." De miért? Nem stimmelnek az arányok? Vagy nem jó a vonalvezetés? Nincsenek a helyükön a részletek? 😄 (ha nem tetszik akkor nem tetszik persze!)
Luciferkee
Miért nem jó 7,7BR-be? Ugyanaz az ágyú mint a Leopárdé meg az M60-é. (Jó a lőszerek mások) A páncélvédelem szemből rendben van. Mozgékonyság se rosszabb mint pl egy T-54-é...
... " teafilter tartót " ...
Ezeken jókat nevettem! 😊 <#crazya>#crazya>
Ez az mk 10 egyáltalán mit keres 7.7 ben? 6.7-be még elmenne de így?
Vagy valami mellett elsiklok?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.16. 16:09:08
A Churchill tank in a hull down defensive position made a particular contribution to Allied success. In one encounter on 21 April 1943 during the start of the Battle of Longstop Hill a Churchill tank of the 48th Royal Tank Regiment got the better of a German Tiger I heavy tank. A 6 pounder shot from the Churchill lodged between the Tiger's turret and turret ring, jamming the turret and injuring the Tiger crew. The crew abandoned the Tiger, which was subsequently captured by the British. Known as Tiger 131, this Tiger was the first captured by the Western Allies and was particularly useful for intelligence. Tiger 131 has since been restored to full working condition and is now on display at The Tank Museum in the United Kingdom.<14>14>
csak hát a játékban csak akkor végeztél egy tankkal, ha vagy felrobbant vagy halott az egész legénység. Emiatt az egyensúly erősen elbillen a robbanó lövedékek felé.
Pár számomra kiemelendő részlet:
- KPVT mg ammo load received new ammunition: BS-41 (T10M and SU-122-54). -> 45mm átütés az MG-re... No comment.
- Fire rate of the 75 mm KwK42 cannon (Panther ausf D/A/G series) has been increased from 7.2 to 8.1 shots per minute. - 1 év után megkapták a valós adatokat.
- Fire rate of the 88 mm KwK 36 cannon (Tiger Ausf H1/E) has been increased from 7.2 to 8.1 shots per minute. - szintén
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.16. 16:06:10
Hogy lehetne lobbizni egy Budapest helyszínért? Asszem a harmadik leghosszabb ideig ostromolt helyszín volt Európában. Ez szerintem egy jó indok rá.
nem tudom hogy a britek mit képzeltek mikor megépítették ezt a teafilter tartót.
(magán vélemény)
Sztem ha lesz 50%-os akció akkor venni fogok egy német Churchillt.
<#hehe>#hehe>Az elmúlt egy évben nagyon ráhajtottak a pénzre. Lassan fél éve 1 forintot sem költöttem rá, ha ezt a fajta hozzáállást folytatják akkor nem is fogok. (pedig nem keveset költöttem erre a "szarra"😉.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.16. 09:47:54
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Am örülök hogy számomra az egyetlen értelmes brit tank (Black Prince) is csak szaros Advanced Pack-ben van....
A mai napig eröltetik a huzagolt csövű ágyúkat aminek nem kis szerepe van abban hogy HESH-t használnak a kumulatív helyett. Sokat segít nekik az hogy egy szigeten élnek "távol" mindenkitől. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(Masochism LVL100)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.15. 23:03:28
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ezzel lehet kérem alkalmazni a jó öreg bevállt HUN-taktikát..mikor is hátrafelé nyilazunk...vagyis Tüzelünk!!!!<#wilting>#wilting><#violent>#violent>
Entering the CBT
a másik megoldás hogy megveszed azt az OP fekete herceget 😄
NVIDIA GeForce Experience játékbeállító mindig azt találta optimális JÓ ( ?) beállításnak, amit a frissítések után félre tologattam skálát vagy bepipáltam lassító funkciót is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.15. 21:53:53
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB