11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ezt a teljesítmény függő mm-et nem én találtam ki, egy összefoglaló volt a működéséről valahol a hivatalos fórumon, valamint valamelyik mm-es postban egy dev is írt róla, de nem találtam meg, annyira meg nem érdekel, hogy sokat keesgéljem. Talán pont a kezdő br lett felhozva példának, hogy egy tapasztalt játékos ha visszamegy a kezdőket darálni akkor az mm feljebb fogja sorolni, hogy ne tudjon rajtuk élvezkedni, a nagyok majd szépen lerendezik, utána majd visszakerül ismét a kezdpk közé. Ehhez kapcsolódóan volt a +0.3br-is, tehát hiába volt nagy betűkkel kiírva, hogy +-1br-be kerülhetsz, attól még jó teljesítmény után kaphattál +1.3-as besorolást is. Erről már csak annyi infót találtam, hogy valamikor korábban már kivették, elvileg nem sokáig volt éles ez a feature.

"Akkor azok között is villantania kell pont a kiváló képességeinek köszönhetően"-attól, hogy feldob magasabb br-be, top3-ban végzek, killem is van, de a csapaton akkor is átgázolnak a T54-ek, és sima vereség lesz a vége. És attól ugye én még játszhattam jól, lehettem a legjobb, de nyerni nem nyertem, szóval kenhetem a hajamra a nagyszerű teljesítményemn..

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.02.18. 19:24:03