11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Sose próbáltam még légvédelmit. Vagy legalábbis nem emlékszem rá. De egy biztos, elég komoly ellenfelek tudnak lenni. Ha velük játszol nyílván más jön le, mert én találkozok egy nap mondjuk 2-vel amiből 1 kilő akkor nekem 50%-os arányom lesz velük szemben. De a csávó aki kilőtt egész nap találkozott 40 tankkal és abból csak engem lőtt ki akkor neki alacsonyabb lesz az aránya. Így én azt érzem hogy hú de brutálisak a légvédelmik. Ő meg azt érzi hogy egy rakat sz@r mert egész nap csak 1 killje volt. De alacsonyabb tierben azért jobb arányokat produkálnak mivel a vékonyabb páncélzatok semmiféle ellenállást nem tudnak kifejteni a nagy kezdősebességű sorozatlövőkkel szemben. De ezt írod Te is.
    Az ominózus esetem amit szoktam emlegetni nyilván inkább volt RNG mint bármi más. De akkor is hajmeresztő hogy ilyen egyáltalán előfordulhat. Legyen valamekkora átütése persze. De akkor legalább csinálnák meg hogy el lehessen intézni őket. Nevetségesnek tartom hogy egy heavy vs SPAA párharcból egyáltalán élve kikerülhet egy SPAA nem hogy még győzni is tud. Ilyen egyszerűen nincs! Csak itt a játékban! Milyen alapon él túl 1nél több találatot? Főleg HE-ből. Amikor egy akármilyen heavyt is 1 lövésez az ember bárhonnan egy kis szerencsével?