11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Amit írtam az a ma reggeli állapotokat tükrözi valamennyire. Más időpontban valószínűleg eltérő eredmények jönnének ki, de azt kétlem hogy hirtelen drasztikusan változnának az arányok. Főleg hogy kb érzetre is ilyen körülményekkel találkozok, amióta van BR6,7-es német tankom. Elhiszem hogy másnak más arányok jönnek ki de abban viszont nem hiszek hogy teljesítmény függő lenne az MM. Bár annak kell lennie hogyha valaki kizárólag IS-3 meg T-54-ek ellen megy. Azt viszont tegyük hozzá hogy ezeknek pont most lett 7,3-as a BR-je. Nekem ott sántít ez az egész hogy, ha valaki annyira jó hogy állandóan ilyenek közé dobálja be. Akkor azok között is villantania kell pont a kiváló képességeinek köszönhetően. Ha nem megy neki magasabb BR-be akkor viszont egy idő után le fogja rakni alacsonyabb BR-be. Nagyjából itt bukik meg hogy mindig csak Top BR-be kell küzdeni. Mert hullámoznia kellene látszólag véletlenszerűen a top BR vs alacsony BR csatáknak. Ha valaki mindig csak top BR-be megy akkor meg annyira jó ezek szerint hogy simán csak hisztizik a top BR miatt, mivel a teljesítménye kiemelkedő. Akkor mi is a baja? Ha az egész teljesítményedet veszi BR-től Tiertől függetlenül. Ha annyira pro vagy, akkor ezek szerint minden tierben minden csatában a legalacsonyabb BR-be kerülsz? Ki hiszi ezt el? Szerintem ezért nincs ilyen, de a tévedés jogát fenntartom.