Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Mivel itt tegnap volt rola par hozzaszolas, beroffentettem a Kugelblitz-et, es mentem vele parat arkadban. 7.0 a BR-je, melle ket Tiger II-t vittem, annal erosebb hk-m nincs kifejlesztve, Panther II-t porgetem most, tehat meg az sincs meg.
Meglepo modon Tiger E is volt a jatekban, Panther mindenfele variansa nagy szamban, Tiger II-k sokan, nehany Jagdtiger, 3-4 T54, volt KV2, 1 T10, nehany Leo1, Maus egy sem, iletve egyszer volt nalunk egy Tortoise. Sokkal tobb erosebb BR-ben levo tankra szamitottam. En is csak parat (3-4) menetet jatszottam, es foleg a Kugelblitz-et teszteltem, szoval nem mervado amit irok.
Hat nekem nem jott be az AA. :) A beforgatott Tiger E-vel se tudtam mit kezdeni, hiaba soroztam akarhol. Aztan persze par masodperc utan megpuszilt a 88-assal, szoval ido sincs nagyon keresni a gyenge pontokat. Erosebb dogoket is probaltam, sikertelenul, meg azt a Leo-t szivesen elkaptam volna, de messze volt es egybol eltunt a hazak kozott. Egyszer beadott valami serulest egy T54 ellen pedig elvileg nem tudtam volna atutni, de az sem volt critical. Osszessegeben en voltam a leggyengebb lancszem. Jah, Parducok ellen jo, ha oldalt elkapom oket, illetve az ellenseges AA-t lehet vele szivatni. Csak az alap loszerem van meg hozza, lehet ez volt a baj. De egyaltalan nem tudtam vele megtrefalni a nagyvasakat. Az Ostwind viszont az alacsonyabb BR-jeben egy igazi troll.