11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Jó neked. Én csak annyit írok, hogy nem volt olyan csatám, hogy nem oroszok ellen, és nem IS3/T54-ek ellen mentem volna. És nem nagyon volt csata, amit nyertünk, max az a néhány ahol vegyes ellenfél volt. Igaz én nem reggel próbáltam, hanem főműsoridőben, de nálam azt a hatást váltotta ki, hogy hagytam a faszba az egészet, mert vissza kaptam azt amit 1 évvel korábban végre sikerült javítaniuk és az op szarokat felvitték a 6.7-es br-ről, így játszható lett. A másik ami talán befolyásolja a dolgot, bár hogy valóban működik-e még a dolog csak a jóisten tudja, hogy teljesítmény alapján is variálja, hogy milyen br-be kerülsz. Régen így működött, sőt gyakran volt hogy kaptam ellenfelet a max br-en felül is. Anno linkeltem erről ide is a hivatalos postot, ha jól rémlik a +-1br-en felül még kaphattál(vagy kaphatsz+0.3, 0.5 br-ű ellenfelet). Ha jól tolod, sokat ölsz akkor kapod a nehezebb br-t (talán nehezebb nemzetet), ha nem megy, akkor visszább vesz a rendszer, kevesebb nagyobb br-ű tank lesz az ellenségnél.
    Mindegy, nekem ez a patch betette a kiskaput, túl sokszor néztek hülyének, ennyi bőven elég volt. Néha 1-1 csatát letolok, de nem erőltetem a dolgot, mert teljesen reménytelen, hogy normális irányba vigyék a játékot, ezt az elmúlt időszakban már bizonyították. Ha nem lenne most a Naval Action ami leköt, akkor simán visszatenném a WOT-ot, ott többet számított a skill, a rutin, itt sokszor elég ha egy op tankba beülsz.