11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Többször volt szó arról hogy a 6,7-es BR el lett cseszve teljesen. Többek szerint 90-95%-ban BR7,7 ellen kell menni. Hát most reggel volt egy kis időm mondom megnézem egy 10 csatás etap alatt hogy alakulnak a dolgok. Az első csata 7:06-kor kezdődött és az utolsó 8:56-kor ért véget.
    Ugyanazt az 1 preset-et használtam, első slot Párduc II a második slot Tigris II P. Így mentem 10 RB-t egyhuzamban, csak német oldalon, a csaták felét szám szerint 5-öt megnyertünk.
    Ebből a 10 csatából 1 olyan volt amikor a németek az oroszokkal voltak párban viszont 5 olyan amikor egyedül voltak 2 vagy 3 nemzettel szemben. 9 esetben a németek ellen voltak az oroszok is. 4 esetben pedig az amcsikkal voltunk.
    Nézzük akkor hogy mik ellen kellett harcolni német oldalon:
    9 csatában voltunk az oroszok ellen, ebből a 9 csatából 1 csatában volt IS-3 az ellenfélnél, 5 csatában T-54, megint 5 csatában T-34-85 illetve T-34-100. Viszont mind a 9 csatában voltak IS-2-k és T44-ek. IS-4et és T-10M-et nem láttam egyáltalán. (tudom a T-10M már BR8.0)
    7 csatában voltunk az amcsik ellen ebből 2x volt T32, 4x M46 viszont mind a 7 alkalommal voltak M26-ok. Illetve 3x voltak hellcat-ek és 1x láttam T-92-t is.
    A britek mindig ellenünk voltak ha voltak,kb 5 csatában de nagyon kis számban, a maradékban nem láttam egyet se közülük. Főleg charioteer-ek és centurion-ok (csak 2 esetben MK10) de feltűnt 4-5 alkalommal caernarvon is.

Azt még hozzá tenném hogy ez semmiképpen sem egy hiteles teszt. Messzemenő következtetéseket senki ne vonjon le belőle. Főleg a csaták kis száma miatt. Viszont az jól látható hogy közel sem igaz hogy 90%-ban csak top harckocsik ellen kell menni 6,7-es BR-ben. Még ha érzetre így is tűnik! Egyáltalán nem mondom hogy így normális, de annyira nem is sz@r mint ahogy páran beállítják. Bőven játszható volt így is ez a BR, a németekkel is.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.18. 09:27:45