11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    pedig pofonegyszerű lenne a megoldás hogy a sim csaták ne 7 percig tartsanak hanem 15 vagy 20 percig, a nehéz tankok kaphatnának még egy respawnt a közepes tankok(phanter,t34,stb) meg 3 alkalommal spawnolhatnának, az AA marad ugyan úgy 2 respawnál, a repülőtereket pedig távolabb helyezhetnék hogy legyen mindenkinek ideje legalább a legközelebbi erdőt/épületeket elérnie.

a profik meg a kamikázék így is elkapnának néhány tankot de legalább nem az lenne mint tegnap.... ju87-sek kb leradírozták az első 5 percben a ruszki amcsi tankok nagy részét, nem egy olyan csatám volt tegnap mikor egy ellenfelet se tudtam kilőni mert az ellenfél hamarább kilépet mint hogy kibombázzák, és én még csodálkoztam hogy miért nem akarnak játszani alied oldalon.