War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a tank így, ebben a formában életképtelen.
Az M103 120mm-es ágyúja ehhez nagyon hasonló, és az teljesen használhatatlan az alap AP lőszerrel. Három-négy lövés is kellehet az ellenség leküzdéséhez, az újratöltési idő viszont az oszott lőszernek köszönhetően 20 mp körül alakul.
Szembetűnő még a gyér testpáncél mellett a nem túl combos 7 fokos negatíív lövegkitéríthetőség, ami a hulldown taktikát is megnehezíti majd. (és ugye a hulldown taktika amúgy is korlátozott, mert defenzív és domborzathoz kötött, pl:városban nincs rá lehetőség)

De gondolom hogy idővel módosítanak rajta és legalább kapni fog egy HEAT-FS lőszert, mert ebben a formájában nem fogja motiválni a játékosokat a kihúzására (és az ehhez elengedhetetlen pérmium számla vásárlására, ami ugye az ő legfőbb céljuk profitorientált vállalkozásként).
Erősen gyanítom hogy a ugyanazt a történetet fogják eljátszani mint egy éve az amcsikkal. Tehát folyamatosan unlockolódnak a brit tankok, de aki vesz bármilyen brit prémtankot az azonnal eléri az összeset.

Bár meg kell jegyezzem, szerintem korántsem lesz akkora tülekedés értük mint annó az amcsi tankokért. Valljuk be, egy-két kivételtől eltekintve a brit tankok nem voltak túl sikerült konstrukciók.

azok 27-ről indulnak és letudod hozni 22-re expert-el + legénységgel... Ace-el 19-re
ez meg alapból 19-ről fog indulni.... szóval lesz neki jó legénységgel olyan 15 sec reloadja
Alig várom hogy legyen rá 50%os leárazás valamikor, és elárasszák a játékot. Milyen jó lenne ha minden bokorban lenne egy ilyen. 😄
Mondjuk az tényleg érdekes, hogy 20 mp alatt van...a többi vas ami ezt használja, meg bőven 20 felet....<#confused>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

OP szar lesz ez is.... mi a picsának adnak neki ilyen gyors újratöltési sebességet....
Hát ez "kell"!!!!
Bár ha olyan "gyorsan" fog újra tölteni, mint a többi tank amin ez az ágyú van....ezért nem lesz ez annyra "jó"<#zavart2>...tank...

Legalább van egy nagyobb spot rajta szemből, amit lőni lehet.
De hogy 19 seces alap reload...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#merges2>..most akkor ezzel szúrják ki az ember szemét?????<#mf1>....hát így tényleg meglesz a Párduc II-m is mire lesz normális Britt tech tree.....<#violent><#taps>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.14. 11:53:43

<#banplz> T-44-122-re:

Nekem egy olyan tank kellene aminek a hullja T32, ágyúja Leo-1es, tornya pedig IS-4.
Vajon mikor lesz ilyen?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 11:50:06
Panzerwerfer 48 percre! (lol). 23 percet vártam vele sorban (R😎, aztán kilőtt egy csapattárs, mert kíváncsi volt, mi történik ha MG-vel eltalálja a rakétákat (ammo load exploded). Ennyi volt a mese.
na végre letelt a 2 hét... megkaphatom a következő golden wagerem......
ja nem, mert Calliope-t adott 1 órára.... ehhh <#szomoru2>
Örvendezzetek gyermekeim, jön a t34-100 beszteroidozott nagytestvére, a t44-122 6.3 BR-re 😄😄
mindeközben a gaijin székházban:
hehe
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.12.14. 10:27:07

Ja hát így lehet hogy gondok lesznek...
De várjuk ki a végét. Meg 120 mm-es űrméret, hátha jó lesz a romboló ereje.
Itt látszik hogy a brit ág túlnyomó többsége csak töltelék, valós harci érték nélkül. Valahogy ritkán találták el a "helyes" irányt.
De mondjuk ha rendesen a valóságnak megfelelően működnének a lőszerek, akkor már nem lenne vele sok baj, ahogy mondtad is.
Azért nem igaz hogy mindegy lenne a páncél. egyrészt összekerülsz 6.7 tankokkal is, de van hogy még alacsonyabbakkal is, ha valaki a 6.7 tankja mellé hoz olyat is. Másrészt meg ott van a zsu, ami mindenütt ott hemzseg, és nem mindegy hogy átlő e mint a sz*rt.

Páncél az mindegy 7.7-ben. De az, hogy csak APDS és HESH lőszere van (amik mind nem úgy működnek ahogy kellene), mindez kb 17 másodperces reloaddal. háát nemtudom. Gyorsnak se gyors...
Mivel kapcsolatban? Páncél, átütés?
Itt is elég nagy fail szagot érzek 😞 Pedig jó tank lenne

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 09:17:59
AnuluWork
Amúgy meg marha szar az a tank. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
No igen, a 6.7et szétverték, de lenne legalább egy olyan német tank T4ben, amivel lehetne húzni a T5ös tankokat és még RPt is ad. De se prémben se tankban amire medalt lehetNE tenni nem tudnék olyat mondani, ami megállja a helyét. Mert a 3 tigris egymás mellett 6.0ban korrekt lenne, HA a H1 és az E nem lenne T3 ...

6.7ben egész korrektül lehetett eddig a T5öt húzni, de T5ben marha unalmas T5 német tankokkal német tankokat húzni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.14. 09:09:40

Én jönnék - bár azért én sem vagyok egy polóta ász, csak szeretek perkedni - de a hétvégi játék nekem nem opció-😊 mPedíg a gold az jóél jönne-😊

Ez szép és jó, de amennyi időt elpazaroltak erre az egy tankra (hogy úszni tudjon, stb stb) azt simán fordíthatták inkább a BR rendszer javítására. Dehát orosz harckocsi, kell a játékba, főleg, hogy még "úszni" is tudjon.
Legalább az oroszoknak lesz mire verni 1-2 hétig 😊
Rayden02
Na bammeg 😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Poland breakthrough. Leoval nem tudom elérni a saját pontunkat mielőtt elfoglalnák. Ezek tesztelik néha a saját játékukat?

nekem csak 10 van, és senkinek nem adnám oda 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

16db Golden wagers porosodik az inventorimban. Szívesen szétosztogatnám, ha lehetne 😄
akkor nekem mákom volt...
bár már abbahagytam mert elég béna vagyok repcsisben 😄 mentem egy 20 vereséget zsinorban 2-3 kill-el és meguntam 😄
Én ismét csak a szart kapom: 3 ból 3x 15% booster.
3. láda megint 3 nap prém 😄😄😄 ha ez így folytatódik le lesz a gond az idei prémről XDD
kár, hogy itt nem lehet szakaszozni.... egy jó repcsis játékossal itt jól megszedheti magát az ember 1 nap alatt
Air Duel 2v2 egész jó ha az ember tud repcsizni 😄
kiváncsiságból megnéztem miket ad a láda...
2 ládanyitás eddig: 100 arany / 3 nap prém
hmmm 😄
te tiszta faszagyerek vagy! le a kalappal! 😊 <#worship>
Ment a válasz a megadott mailcímre. Ha kérdés van szólj nyugodtan.
AnuluWork
Mi bajod van a Tigrissel?

SZeva! Küldtem privátot!!!<#nezze>

Amit Stefan ír.Nagyon jók az orosz vasak,de a csapattársak azok tényleg szánalmasak.Nem egy olyan meccs van hogy nekem van egy killem,mindenki másnak meg 0.És azon kapom magam hogy egyedül vagyok 12 ellenféllel szemben.

Valamelyik nap kiirtotta egymást szó szerint a fél csapat a meccs elején. Azzal kezdődött, hogy egy agyatlan elkezdett engem ezerrel géppuskázni, amit általában J gombbal jutalmazok, hagy kapjon egy team killt. És ezzel elszabadult a pokol, valaki kilőtte a team killert, majd őt lőtte ki a soron következő és így tovább 😄

What?
Mostanában árkádozok T-34/85ösökkel, volt hogy tíz killem volt egy csatában, de a csatánkénti hat általános. A német az, amibe semmi pénzért nem ülnék már bele ebben a játékban. Miért érzed gyérnek őket?

Ami az oroszok repülőgépeiket illeti, hát azok a jeteking valóban jellegtelenek. Kivétel a Sturmovik ofkorsz. 😄
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.12. 18:24:27
Nekem mostanában agyhalottakból áll a fél csapat, akiknél egy AI által irányított fegyvertelen traktor is hasznosabb lenne ha csak annyit is csinálna hogy menne foglalni...
pláne hogy az legalább nem TK-zik le.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.12.12. 18:23:03

Hatalmas szenvedés orosz oldallal menni.GF-ben és AF-ben is...

Komolyra fordítva a szót: az eleinte még narkósan kedvelt TÖBB EZER parti után........
HÁTHA MÉG VISSZA - VISSZATÉREK KICSIT DÜHÖNGENI az AW teszt-játékból........
Tudna valaki segíteni egy JOBBAN LÁTHATÓ GRAFIKAI LEGJOBB beállításban ? Uload: 0,59Mbit/s, Dload: 5,83Mbit/s, késleltetés: 51s,
Monitor: 32 x 22cm PHILIPS 150S, max felbontás: 1024 x 768,
Windows 7 64-bit, GeForce GTX 650
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.33GHz...................(RAM) 4,00 GB..........egyéb hely: 700 GB stb. Lehetne képpel ???????
Csak akkor akciós ha még soha nem vásároltál ge-t.
Sziasztok,

Megéri kihasználni ezt a mostani 50%-os golden eagle akciót?Vagy lesz ennél jobb karácsonykor?

Biztos maszk nélkül szívtál
(cigiztél)
A KV-1 témához annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nekem meg van az összes prémium variánsa B, E, 756, és szerintem félelmetesen jó tank mindegyik de a B és az E konkrétan szinte kilőhetetlen azon a szinten.Sokszor van olyan érzésem velük hogy sebezhetetlen vagyok nem kell rájuk vigyázni bujkálni csak menni előre és zúzni, gyakori eset hogy állok a sztyeppén lőnek rám többen és én szépen sorban kilövöm őket.A 756 kicsit más tészta mert magasabb a BR-ja azon a szinten azért már átlövik többen is, tehát kicsit jobban kell rá vigyázni mint a B, E-re viszont sokkal jobb a lövege bár érdekes hogy a B és az E lövege papiron elég gyenge a játékban mégis bármit ki lehet vele lőni (talán csak egy másik KV-1-et nem <#awink>)
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2015.12.12. 13:54:01
hogy mit kávéztam? én kérlek szépen douwe egberts kávét ittam reggel 😉

amúgy képen ez lenne az, még summer sadnes eventkor szereztem meg, nem vagyok túl nagy híve a zsákmány tankoknak repülőknek de ez itt most pont kivételnek számít(meg a ki-43 amcsi ágon)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

KV-1B.... ott van a képen 😄
...akkor nemtom....
<#nemtudom>

Kissssss, mivel KV-ztál?-😄
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.12. 12:33:56

az mellé oda van írva, hogy 756(r) és homokszínű 😄