37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #28589 ha van rá lehetőség akkor sim modban itt legalább nem virít az ember feje felett a piros nyíl.... rb módot nem nagyon erőltetem. -
Stefan99 #28588 Az csak az egyik dolog hogy mi mikorra készült el. De még elárasztották a szovjet tankokat későbbi vagy általuk soha nem használt lőszerekkel is. Mert pl az a 3 db is3, ami elkészült a parádéig, nem rendelkezett még a br371 d lőszerrel... -
gstup #28587 Igen.Sajnos itt nem az a baj hogy ez vagy az op,hanem pusztán el***ott a br rendszer. -
bgabor911 #28586 Kurszk? Én azon a pályán 2015 elején játszottam utoljára. Milyen játékmódban tolod? -
bgabor911 #28585 Pont ezért nem húztam ki soha. Impresszívnek tűnnek első ránézésre a jagtiger meg a ferdinand is, de itt is meg a WoT-ban is gondosan úgy vannak elhelyezve a tech treeben, hogy az előnyeik ott már semmit se érnek.
Kihúztam mostanában az ISU-122est, képességekre majdnem teljesen ugyanaz mint a Jagdpanther, csak éppen 5.7-es BR-en. Ugyanott kéne lennie a jagdpanthernek is, a Ferdinandnak 6.0-án, a Jagdtigernek meg 6.7-en, úgy érnének talán valamit.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.17. 10:06:14 -
kissssss #28584 igen a lassúságát már én is megtapasztaltam
hullott is a hajam régebben emiatt.
én ha megyek a ferdivel akkor csak nagy távolságból veszem fel a harcot az ellenséggel és nem csak azért mert kerülöm a közelharcot hanem azért is mert nagy távolságról azért már újra működni kezd a ferdi páncélzata, rühellem kurszkot de ha ferdivel sikerül bejutnom erre a pályára akkor szoktak jó csatáim lenni... öröm nézni mikor ivánék vodkától fűtve eregetik a pálya túlfeléről a 85 meg 122mm lövedékeket de mind pattan.
én egyedül csak az 50 darabnyi lőszerrel nem tudok kibékülni, kurszkon mozdokon vagy akár kelet európa pályán gyorsan elfogy egy kimaxolt loader mellet. -
gstup #28583 Annyit pontosítanék hogy a jagdtigerig :D .Ferdinánd?Ha a helyén lenne,kb 5.7-en,max 6.0-án akkor még lenne értelme:egyébként nagyon könnyen kilőhető .Lassú és nagy. -
kissssss #28582 egészen a ferdinándig egy német tankvadásznak sincs értelmes páncélvédettsége, attól az ágyútól meg ne várj csodát mert még 400méteren belül is kénytelen leszel jó pár alkalommal weakspotra lőni. -
bgabor911 #28581 T-44... vazze. Ha egy szemernyi realizmus lenne a játékban, akkor a Tiger II T-34/85el menne szembe, a Tiger I meg T-34/76al. Csak hát ugye azt az orosz játékosok nem komálnák annyira, így minden szovjet gép eggyel régebbi német tank ellen megy a játékban.
Kövi peccstől meg a Tiger II már T-44/100-akkal fog szemben állni, esélye sem lesz.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.17. 09:17:56 -
Molot115 #28580 Ezért mondtam hogy nem tudták bizonyítani. Viszont a 2 hónapba így is belefért volna.
Ágyú terén szerintem is a KT volt fölényben, viszont páncélvédelemben alulmaradt. -
Europaban a haboru majus elso hetenek vegen ert veget. Ha lett volna a berlini harcokban IS3, akkor lathato lett volna a junius 24-i moszkvai katonai paraden, ahol a harcolo alakulatok vonultak fel. De eloszor csak a szeptemberin volt lathato. Agyu teren en a KT-re szavaznek, pancelvedettsegben szerintem jobb volt az IS3. -
RODLEE #28578 Én is úgy tudom a Js-2 volt a KingTiger ellen kitalálva,de most néztem utána a 45 szept 7 volt az első fellépése igen! Most hogy nyuzom a Jaghpanthert amin olyan ágyú van mint a KT-n tegnap Berlinben befordultam Reistagnál a sarkon és szembe kerültem 1 Is-3 al de nem volt esélyem,mondjuk elég .zar helyen lőttem meg hirtelen találkozáskor pattan róla egyből,én meg robbantam!
-
kissssss #28577 eredetileg a Ktigris ellen szánták csak mire harctér közelébe értek volna már egy cica se maradt, szerintem már a js-2mod44 + mellé néhány t-44 összeállítás is éppen elég kihívást tud nyújtani egy hétköznapi ktigrisel játszó embernek. -
Molot115 #28576 Mondjuk ha 2 hónappal tovább tart a 2.vh. Akkor a valóságban is szembe kerültek volna...
Sőt egyesek szerint berlin ostrománál volt is pár darab, de ezt nem sikerült bizonyítani. 1945 szeptember 7.-én mindenesetre ott volt a győzelmi parádén, 2 hónappal a háború európai vége után! Úgyhogy bár nem találkoztak valószinüleg, kortársaknak számítanak, és bár az IS-3 erősebb egy kicsivel, semmivel sem fejlettebb mint egy KT. -
RODLEE #28575 Mondjuk az megint más dolog miért kerülnek szemben a játékban! -
Molot115 #28574 Gyakorló módban az IS-3 HE lövedéke oldalról a KT-t szétrobbantja közelről, ha jól találod el. Élesben még nem próbáltam, főleg azért mert az IS-3hoz tök felesleges HE-t vinni. Az AP is elegendő romboló erővel bír. Ráadásul élesben nincs időm kivárni mire az RNG beadja hogy meghalt mindenki a tankba. Addig lekaszálnak a többiek... Úgyhogy végülis meg lehet csinálni de nem érdemes vesződni vele mert annyira esetleges az egész. -
Najó, de a játékban is? :)
Azt sejtettem, hogy a valóságban lehetséges, már csak a hang miatt is szerintem. -
Molot115 #28572 Ki lehet. A harckocsizók című könyvben pl. van egy beszámoló az egyik veterántól, ami arról szól hogy eltalálják a harckocsi tornyát. A páncélzaton robban fel a lövedék és a robbanás ereje szétviszi a páncél másik oldalán ülő legénységi tag fejét.
A britek pedig kifejlesztették a HESH lövedéket (rogyókúpos) ami nem üti át a páncélt hanem becsapódáskor szétkenődik a lemezen, és a belső feléről repeszeket tör le, ami aztán teljesen jól pusztítja a legénységet meg a kezelő szerveket. -
Ki lehet ütni egy tank legényzetét úgy, hogy amúgy nem ütjük át sehol a tankot? HE lövedékkel mondjuk. -
kissssss #28570 "The Fw 189 A-1 is a legendary vehicle that we simply couldn’t leave out of War Thunder, so we decided that it will become available as a special events’ aircraft."
gajjob figyelj csak ide---->
-
Luciferkee #28569 Fw 189A-1 Uhu -
Én most hogy elkezdtem az oroszokkal játszani sokkal jobban megy. Nem is feltétlen az, hogy hány gépet lövök ki, hanem a győzelmek. -
kissssss #28567 a mai napi agyvérzés után azért sikerült némi eredményt is elérni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #28566
-
Garakx #28565 Végül is tényleg nincs a játékban előre beállított most szopni fogsz kapcsoló. Felváltva játszok (1-1 csata) orosz és usa. Ugye fix egymás ellen mennek és mind a 2vel konstans szívok 10 bukta zsinórban. -
vajakos21 #28564 Alap hogy játék elején lehetőleg fedezékben mozgok amíg a repesek első rácsapása nincs meg.Illetve nem állok közel senkihez.Láttam már három tigrist okosan összehúzódva.P47 tripla kill.Foglaládnál nem állok be negyediknek mert oda valszeg dobnak valamit.stb..
Custom battle jó repülős gyakorlásnak.Ott bármennyiszer halhatsz ingyé -
kissssss #28563 pedig pofonegyszerű lenne a megoldás hogy a sim csaták ne 7 percig tartsanak hanem 15 vagy 20 percig, a nehéz tankok kaphatnának még egy respawnt a közepes tankok(phanter,t34,stb) meg 3 alkalommal spawnolhatnának, az AA marad ugyan úgy 2 respawnál, a repülőtereket pedig távolabb helyezhetnék hogy legyen mindenkinek ideje legalább a legközelebbi erdőt/épületeket elérnie.
a profik meg a kamikázék így is elkapnának néhány tankot de legalább nem az lenne mint tegnap.... ju87-sek kb leradírozták az első 5 percben a ruszki amcsi tankok nagy részét, nem egy olyan csatám volt tegnap mikor egy ellenfelet se tudtam kilőni mert az ellenfél hamarább kilépet mint hogy kibombázzák, és én még csodálkoztam hogy miért nem akarnak játszani alied oldalon. -
Max_Andaxin #28562 ...
...nekem jelen állapotomban még az ellenséges gépek azonosítása is nehézségekbe ütközik, pedig eléggé szeretem a repcsiket, hogy felismerjem őket...., nemhogy a földön lévő tankoké - ha egyáltalán észre veszem őket!!!!
Mert messzíről kiszúrja az ember a fekete ki pöttyöt...Ok...látja, hogy szemből jön...Ok...nyílván ellenség....de ha már megy a csata....és az ember repül erre-arra...akkor már nem biztos...valamennyire közel kell mennie hozzá....akkor meg már lehet, hogy a másik is észleli. Szóval kemény dolog ez. Szerintem sokkal nehezebb SIM-ben reülővel menni mint tankkal.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.02.16. 16:16:45 -
Max_Andaxin #28561 ...kivéve, ha nem egy ilyen tomato mint én repül felette....
-
Max_Andaxin #28560 Mondjuk erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nekem - MÉG - hiányzik a rutin. Mert aki sokat nyomja így repülővel, az már tudja, hogy kezdés után merre induljon milyen magasan, és meddig kell mennie, hogy az orra előtt legyenek az éppen játékba bejövő tankok. Ráadásúl egy P51-ből azért a kilátás is jó(bb), mint egy bármlyeik más gépből. Megkockáztatom, hogy már csukott szemmel is megcsinálják. Éppen ezért az én is támogatnám, hogy csak és kizárólag reptérről indukjanak a gépek, beleértve a bombázókat is. Ja, hogy nem elég a füves kifutó egy JetBomernek???...akkor abba a csatába ne mehessen olyannal, vagy legyen betonos berakva valahová a pálya távoli pontjára.
Így megértem azokat akiknek a hócipője tele van SIM-ben a taknokban...mert esélye sincs túlélni egy lomha monstrummal nyílt terepen..... -
kissssss #28559 akit idegesítenek a kibombázások rakétázások az simben se fog nyugalomra lelni, épp az előbb nyomtam be egy 150%rp és sl boostot de alig mozdultam ki a spawn helyről máris 3 p51 szarrá rakétázta az egész spawn környékét, a csapat összes nehéz tankja oda az első 3 percben és akkor ne kapjon idegbajt az ember.... -
Jól hangzik, pont ez nincsen megoldva máshol. A többi játék is jónak tűnik működiésre, amit linkeltetek, köszi! -
bgabor911 #28557 Így van, ezért érdemes szimulátorban tolni annak akit idegesítenek a rátámadó repülők. Aki ott joystickos irányítás mellett, kötelező kabin belsőnézetből, markerek nélkül megtalál egy célpontot, ellenségként azonosítja, és kirakétázza/bombázza, az meg is érdemli a killt, mert valami eszméletlenül nehéz. -
Max_Andaxin #28556 Nem volt szar a ruszkikkal sem...mindkét oldtalt játszottam-:D -
Max_Andaxin #28555 Ennek meg a grafikája botrányos...főleg egy WT-után...-:( -
Max_Andaxin #28554 Ezzel én is játszottam anno, de win7 alatt már nem is fut....plusz megvenni sem lehet már sehol - persze lehet, hogy én nem találom meg - eredetiben...szóval ezt hiába rakod be ide. Szerintem....(Sajnos)....mert ez tényleg KIRÁLY játék volt.... -
Max_Andaxin #28553 Na ezt aláírom! Szereztem - http://www.jofogas.hu/tolna/Trackir_fejmozgas_koveto_rendszer_elado_38104023.htm - egy ilyent. Nagyon frankón működik, csak ajánlani tudom a srácot, mert korrekt. (Ha valaki szerez, a sapkás megoldást ajánlom)
Tehát, pár napja megpróbálkoztam kombinált SIM csatába bemenni a prem.Spitfire-al...összesen mentem 3 csatát. Az elsőben - Normandia - konkrétan azt sem tudtam merre vagyok arccal. Nagyjából felismertem a pályát, de nem láttam senkit lent akire rádobhattam volna a kis bombámat. (Nem olyan könnyű a kabinból érszrevenni bárkit is.) Addig nézelődtem, míg végül sikeresen nekivezettem a gépet egy rohadt léghajónak és szépen lezuhantam.
A második Hürgen Forest volt, ott meg már éppen kiszúrtam egy német tankot de visszafordulás után meg leszedett egy csapattársam P-39Q-el....gondolom Német gépnek azonosította a Spritfire-met...A 3. ban meg már nem is emlékszem mi volt. Szóval aki a SIm-modban repcsivel - nem bombázóval - eredményesen rakétázik, vagy bombáz az előtt le a kalappal. Nyilván nekem még nagyon hiányzik a rutin és nagyon szokatlan is volt ezzel a fejmozgás követővel játszani, de a csak cocpit nézetből összehasonlíthatatlanúl nehéz észleni a földi járműveket főleg úgy hogy nincs marker mint pl Ralisticben. Arról nem is beszélve, hogy egy "egér-bill" kombináció után Joy-al irányítani...pfffff....Mindenkinek aki szidja a repülőket a kombinált csatákban, ajánlom, hogy tegyen egy próbát SIM modban..... -
Molot115 #28552 Hát ez a comet valami hulladék. Eddig a legszarabb tank amit volt szerencsém próbálni...
Nyamvadt 140 millit üt át az alap lőszere, cserébe nincs rajta semmi páncél, és egyenlőre a mozgékonyságától se vagyok elájulva! A firefly nagyságrendekkel jobb, pedig a comet a számokban jobb. Mégis egy használhatatlan sz@r... -
bgabor911 #28551 Beetetési időszak van Armored Warfareben. :D
De igazad van, sokkal világosabban megfogalmazott, értelmesebb eventek kellenének WTbe. -
kissssss #28550 alied,ussr oldalon vannak négyen, a német oldalon meg harmincan sim várakozóban :D what hapend?