11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Mondjuk erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nekem - MÉG - hiányzik a rutin. Mert aki sokat nyomja így repülővel, az már tudja, hogy kezdés után merre induljon milyen magasan, és meddig kell mennie, hogy az orra előtt legyenek az éppen játékba bejövő tankok. Ráadásúl egy P51-ből azért a kilátás is jó(bb), mint egy bármlyeik más gépből. Megkockáztatom, hogy már csukott szemmel is megcsinálják. Éppen ezért az én is támogatnám, hogy csak és kizárólag reptérről indukjanak a gépek, beleértve a bombázókat is. Ja, hogy nem elég a füves kifutó egy JetBomernek???...akkor abba a csatába ne mehessen olyannal, vagy legyen betonos berakva valahová a pálya távoli pontjára.
    Így megértem azokat akiknek a hócipője tele van SIM-ben a taknokban...mert esélye sincs túlélni egy lomha monstrummal nyílt terepen.....