11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Na ezt aláírom! Szereztem - http://www.jofogas.hu/tolna/Trackir_fejmozgas_koveto_rendszer_elado_38104023.htm - egy ilyent. Nagyon frankón működik, csak ajánlani tudom a srácot, mert korrekt. (Ha valaki szerez, a sapkás megoldást ajánlom)
    Tehát, pár napja megpróbálkoztam kombinált SIM csatába bemenni a prem.Spitfire-al...összesen mentem 3 csatát. Az elsőben - Normandia - konkrétan azt sem tudtam merre vagyok arccal. Nagyjából felismertem a pályát, de nem láttam senkit lent akire rádobhattam volna a kis bombámat. (Nem olyan könnyű a kabinból érszrevenni bárkit is.) Addig nézelődtem, míg végül sikeresen nekivezettem a gépet egy rohadt léghajónak és szépen lezuhantam.
    A második Hürgen Forest volt, ott meg már éppen kiszúrtam egy német tankot de visszafordulás után meg leszedett egy csapattársam P-39Q-el....gondolom Német gépnek azonosította a Spritfire-met...A 3. ban meg már nem is emlékszem mi volt. Szóval aki a SIm-modban repcsivel - nem bombázóval - eredményesen rakétázik, vagy bombáz az előtt le a kalappal. Nyilván nekem még nagyon hiányzik a rutin és nagyon szokatlan is volt ezzel a fejmozgás követővel játszani, de a csak cocpit nézetből összehasonlíthatatlanúl nehéz észleni a földi járműveket főleg úgy hogy nincs marker mint pl Ralisticben. Arról nem is beszélve, hogy egy "egér-bill" kombináció után Joy-al irányítani...pfffff....Mindenkinek aki szidja a repülőket a kombinált csatákban, ajánlom, hogy tegyen egy próbát SIM modban.....