11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bardocz
    Én igazából egy sima tankozós játékot szeretnék. A wot-tal régen sokat játszottam, de amikor abbahagytam egy vicc volt az egész. Lövedékek fele eltűnik a másik tankban, miközben tudom, hogy a lyuk mögött a motor van pl. Meg az a láthatósági rendszer, nevetséges volt. Egyszercsak megáll a tank, mert belementél egy ellenfélbe, akit addig nem láttál. A legjobb eddig amit én próbáltam az a red orchestra 2 tankkezelése, az nagyon korrekt, de ott túl sok változatosság nincsen sajnos. 2 tankkal lehetett 1 pályán játszani. Viszont nagyon jól meg van csinálva az egész, sérülés, a személyzet, minden. Nem tudom van-e nagyon más még, ahol tankozni lehet normálisan.