37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #28549 én is csak 25 kill-ig mentem el hogy meglegyen a decal. -
jocking #28548 Érdekes módon nem annyira, de itt nem a ruszki bias miatt, hanem a történelmi hűség miatt. A legtöbb pályán a ruszkik 2-3-szoros túlerőben vannak, és ha nem figyelsz, 1-1 kényelmetlenül közel kerülhet. Ráadásul ez szimulátor, itt ha leszakad a lánctalp, akkor abban a csatában már nem mozgolódsz többet, mert a legénység nem fog csata közben kiugrálni javítani. -
Ezt minden induló game megcsinálja, szórnak mindent, csak gyere játssz ezzel vagy azzal. A WT-sek tudják szerintem, hogy már minek ilyet csinálni, úgy sem lesz több aktív játékos, szerintem :D -
Luciferkee #28546 "másik" tankos játék, EVENT
Nekem az ilyen, illetve ehhez hasonló eventek hiányoznak a WT-ből.
Nem, nem az ingyen gold miatt (az sem rossz), hanem egyszerűen le van írva, mit kell csinálni, teljesíthető is, RP-t is kapsz, nem leszel ideges az olyanoktól, hogy lőjj le 1123 tankot rakétával, miközben első vagy és nyer a csapatod :)
Régen volt hasonló többször is, sőt 2-5 szorzós napok is, de mostanában csak fasság van.
Ez a valentin napi is eléggé ... meh -
RODLEE #28545 Ezt én is kipróbáltam meg végig nyomtam mind a két oldallal ,de az ucsó német küldi mindig lefagyott,esetleg valaki tud valami orvosságot rá,mert akkor előveszem mégegyszer!
-
RODLEE #28544 Steel Fury esetleg még! -
Szar lehet ebben orosz oldalon játszani :) De nem tűnik rossznak. -
Valaki ismeri: predator313HU
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.02.14. 18:15:36 -
bgabor911 #28541 Én a Steel Armort említeném meg. Itt látható Grmlz mester tolmácsolásában:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
jocking #28540 Ajánlom figyelmedbe a T-34 vs Tiger nevű cuccost. :)
-
HandGben van tank. Hogy az most normális-e? Rég játszottam vele. -
Én igazából egy sima tankozós játékot szeretnék. A wot-tal régen sokat játszottam, de amikor abbahagytam egy vicc volt az egész. Lövedékek fele eltűnik a másik tankban, miközben tudom, hogy a lyuk mögött a motor van pl. Meg az a láthatósági rendszer, nevetséges volt. Egyszercsak megáll a tank, mert belementél egy ellenfélbe, akit addig nem láttál. A legjobb eddig amit én próbáltam az a red orchestra 2 tankkezelése, az nagyon korrekt, de ott túl sok változatosság nincsen sajnos. 2 tankkal lehetett 1 pályán játszani. Viszont nagyon jól meg van csinálva az egész, sérülés, a személyzet, minden. Nem tudom van-e nagyon más még, ahol tankozni lehet normálisan. -
bgabor911 #28537 Sokan kérték hogy legalább az arcade legyen replőmentes, a földbe csapódó, random fajtájú gépek amúgy is nevetségesek. A zseniális orosz fejlesztők természetesen leszarták ezt a javaslatot is. Mindeközben az utóbbi másfél év ostoba döntéseivel elérték hogy munkanapokon stabilan 50.000 alatt van a játékosszám, mikor régen volt kétszer ennyi is. Itt tart a játék.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.13. 19:46:13 -
kissssss #28536 ma mentem néhány kört sim modban a kugelblitzel de tankokon kiviül nem nagyon tudtam mit lőni, az ellenfél vadászai spawncampelték a saját repteret odáig én meg nem érek el....
sokan gyűlölik az AA-kat(ami érthető) de közel se olyan kőnyű velük játszani mint ahogy néhányan elképzelik.
(ennek a kugelnek valami botrányosan lassú a toronyforgatása
)
-
Repültem eleget ebben a játékban, még anno a rendes szimulátor módban, joystickkal, és marhára nem vágyok rá amikor bemegyek egy tankcsatának nevezett dologba. A légvédelmisek meg nem érnek semmit, inkább nekiállnak egy tigrist meg is2-t lőni, minthogy a repülőket szedjék le. -
vajakos21 #28534 Persze,de aki így gondolja valszeg sose ült gépben amúgy sem. Pedig nincs annál szebb mint amikor kidobnak és utána repgéppel lekapod.Ennél már csak az a jobb ha tankból kikapom,majd felszáll és repgépét is hazavágom.
A légvédelmisekkel az a baj,hogy egy részük tanknak használja ( műköfik is) és simán hagyják a légieket dolgozni.A másik véglet aki nem tud egy stukát megkülönböztetni egy p47 től,így mindenre lőnek aminek szárnya van -
Droughert #28533 Amikor épp tankban ülsz, akkor azért nehezebb felszállni és lekapni őket... -
vajakos21 #28532 Túlnyomó részük fém volt.
Menj simre,ott nehezebb bombázni.(/mondjuk könnyebb azt mondani,hogy paraszt mint felszállni és lekapni őket.) Pont ettől jó a mixed,ez WG nem Wot -
bgabor911 #28531 Erre vannak a légvédelmi egységek és a baráti vadászgépek. Plusz nem olyan könnyű bombázni és rakétázni, mint gondolja az ember. -
kissssss #28530 ha valaki most sim tankozik akar akkor nagy ívbe kerülje el mert a németek seggéből tavaszi rózsát csinálnak.... -
Ráadásul a 2. vh-s gépek főleg fából készültek nem?
Amúgy realisticben csak engem basznak fel a repülők nagyon? Árkádban az a 1 percnyi repülés még oké volt, de itt ahogy észrevettem ha behozza a paraszt a repülőt amíg le nem szedik ottmarad, és addig bombázhat folyamatosan. -
vajakos21 #28528 Orosz gép ha kigyullad is, nem szabad otthagyni.Amíg szét nem esik addig kell lőni.A legrosszabb,hogy miután kiégett ugyanúgy repül mintha a gyárból jött volna ki.( mondjuk a gyárból kijött gépek a valósáfban maguktól is szétestek.)
A yak3p az egyik legjobb példa a fos br-re. -
bgabor911 #28527 Az orosz tankok és repülőgépek többnyire vagy erősebbek mint kellene nekik, vagy (jóval) alacsonyabb BR-en játszanak, mint kéne nekik. Ez van, orosz játék, az oroszok meg legalább annyira objetívek magukkal és a cuccaikkal kapcsolatban mint az Észak Koreaiak. :D Meg kell szokni. Állítólag az Armored Warfarenek már rendes nyugati fejlesztőcsapata van. -
Szovjet is kiég szépen, a japók még nagy eloltogatók. :) -
Zoli105 #28525 Az hogy mi már hogy a Yak3p-t szétlövöm G14-gyel mindenütt ég és egyszer csak kialszik és haza megy ,az én gépemet kigyújtják és elégek mint egy darab fa ! Ez hogy is működik ?! (miért vannak az orosz gépek szarul lemodellezve ? :O és azt mikor akarják kijavítani ?! ) -
bgabor911 #28524 Hálózati probléma lesz, próbálj szerintem kizárólag az EU szerveren menni. -
Nem tudom mi van ma reggel, de a távoli tankok úgy mennek, hogy megy, majd ugrik kettőt. Megy, majd ugrik kettőt. Így becélozni őket. Nevetséges ... -
A nagyok között a Conqueror, a kisebbek között még a Churchill MkIII, talán még az MkVII (amíg 5.7 volt a Black Prince ellen ultragáz volt menni), vagyis a Churchillek, a nagyobbak közt még klasz a Caemarvon, aztán T4ben a Charioteer, akivel tk. akire ránéztem meghalt. Ha nem, neki vége volt, de ált. elsőre meghalt. :) Aztán 4.0n ott volt az Achilles, amit remek tank, szedtem vele elég lepattanót, de nála a toronyforgatása katasztrófális, viszont 4.0n korrekt.
Ami nekem még nagyon bejött, az a Cromwell V és a 3inch Gun Carrier volt. 2.3ban a Valentine MkI szerintem teljesen korrekt tank. (Ugyanezt elmondani a Cromwell I és a Valentine MkIX és XI-ről viszont már nem lehet. Nagyon nem jó BRben vannak. Ott ők már nagyok kevesek, ha lejjebb kerülnének, akkor talán. A Matilda 3.0ban egy vicc, pedig az sem lenne rossz tank, ha azok ellen menne, akik ellen ment ... Ráadásul olyan lassú, mint talán egy Maus, bár a Maus azonos terepen szerintem lehagyná. :D) Aztán a Crusaderek közül az utolsó, az MkIII sem rossz, de sajnos nála is magas a BR. Ha jó meccsbe kerül, akkor lehet vele jókat menni, de 10ből 1x kerül oda ...
A T17 viszont ... :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.13. 07:11:54 -
bgabor911 #28521 Egyetértek, nem szabadna ingame találkozniuk.
Gondolom a királytigrisbe nem sok értelme lesz beleülni miután elterjednek majd a T-44-100ak. -
kissssss #28520 én már azt se bánom ha ezeket is berakják csak húzzanak már vissza a saját idejükbe a hidegháborús vasak.... tigriseknek és a Ktigriseknek már így is van elegendő ellenfelük a saját szintjükön. -
bgabor911 #28519 Á nem, sok nagyon várt gép lett belengetve a Q&A sessionokban, T-62, Shilka, M60A1 és Leopard 1A1, hogy mást ne is említsek. Végre Cold War content. :D -
Bezzeg engem nem csalóznak le amikor Tigris H1-el ütöm át a Black Prince frontját
-
kissssss #28517 ami azt illeti arra számítottam hogy a következő update is a briteknek szentelik, +prém tankok +silveres kifejleszthető tankok és repülök, stb. -
kissssss #28516 nah le lettem cheaterezve SB csatában mert volt egy mákos lövésem, VK-val szemből kikaptam a black prince-t az ágyú mellé szerelt géppuskán keresztül
-
Vagy ez, vagy ennek egy kisebb verziója szivatott meg, mire észrevettem, hogy ez bizony nem tornyos darab kis ágyúval, már késő volt. -
bgabor911 #28514 Rossz a szög.
Így már sokkal megnyerőbb:
-
bgabor911 #28513 Amúgy, így hogy megvan az összes, hány jó tankot tudnál megnevezni közülük?
Ott van akkor a Comet, a Tortoise, meg a két Centurion. De kábé ennyi szerintem. -
Nem tudom, Gábor.
Végignyomtam az egész ágat. Mondom, csak az utolsó két tank nem elit, és azért annyira nem rossz velük játszani, csak persze máshogyan kell, mint mondjuk egy orosszal. Írtam már, de szerintem a Comet talán a legjobb brit tank, és ráadásul roppant sok mindent kibír. Ezt máig tartom. Eszméletlen mit túl lehet vele élni, ha 500 méter alá sosem mész. Ok, a tolatása neki IS katasztrófális, de minimum van olyan jó, mint a Panther D, csak nem 5.7, hanem 5.3. :)
-
Őt spec nagyon szeretem.
-
kissssss #28510 első ránézésre kb olyan volt mintha egy bt-7 tankot látnék :D