11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #28522
    A nagyok között a Conqueror, a kisebbek között még a Churchill MkIII, talán még az MkVII (amíg 5.7 volt a Black Prince ellen ultragáz volt menni), vagyis a Churchillek, a nagyobbak közt még klasz a Caemarvon, aztán T4ben a Charioteer, akivel tk. akire ránéztem meghalt. Ha nem, neki vége volt, de ált. elsőre meghalt. :) Aztán 4.0n ott volt az Achilles, amit remek tank, szedtem vele elég lepattanót, de nála a toronyforgatása katasztrófális, viszont 4.0n korrekt.

Ami nekem még nagyon bejött, az a Cromwell V és a 3inch Gun Carrier volt. 2.3ban a Valentine MkI szerintem teljesen korrekt tank. (Ugyanezt elmondani a Cromwell I és a Valentine MkIX és XI-ről viszont már nem lehet. Nagyon nem jó BRben vannak. Ott ők már nagyok kevesek, ha lejjebb kerülnének, akkor talán. A Matilda 3.0ban egy vicc, pedig az sem lenne rossz tank, ha azok ellen menne, akik ellen ment ... Ráadásul olyan lassú, mint talán egy Maus, bár a Maus azonos terepen szerintem lehagyná. :D) Aztán a Crusaderek közül az utolsó, az MkIII sem rossz, de sajnos nála is magas a BR. Ha jó meccsbe kerül, akkor lehet vele jókat menni, de 10ből 1x kerül oda ...

A T17 viszont ... :D

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.13. 07:11:54