Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Na jó, egy rossz vicc ez az egész. Adtam egy esélyt a (jobbik) tigris II -nek. Hát nem csalódtam.
A 6.7 maradt ugyanaz a fos mint eddig, a maust és a t-10m -et leszámítva.
10 körből 8 bukó (és még szerencsém volt). De nem ám az a hosszú, izgalmas féle, amit a H1 -el játszva szoktam néha tapasztalni, hanem az az igazi, 5 perc alatt elfogy a csapatod. Pedig igyekeztünk, de 2 német 10 is3-t54 kombó ellen nem sok vizet zavar.
Százszor inkább várnék 5-10 perceket egy-egy igazi, balanszos megmérettetésre, minthogy " hú de jó, 2 perc alatt berakott, csak 10 évvel máshova az időben".
Már arra is gondoltam, hogy mi lenne ha átgondolnák az egész rendszert. Mondjuk csak egy ötlet, de én akár egy nyilvános szerveres történettel is meg tudnék barátkozni. Engem nem zavarna, ha ugyan azok az arcok ellen kéne játszanom, a játékoshiány meg meg is lenne oldva. Lehetnének külön szerverek a tiereknek, és mindig találhatnál egy hozzád közeli szervert, így a ping se lenne ilyen brutális.
Nekem egy tök logikus lépésnek tűnik.